Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sıkma canını tatlım yaa insan bazen boş bulunabiliyor kızacagını düşünemiyor esrada anlar merek etme
ateşinde sabitlenmiş inşallah güzel haber vardır sonunda canım

adacım dünkü mesajını sabah gördüm...
geçmişolsun canım valla,son günlerin sayılır senin...inşallah herşeyin yolunda gider..

buna vereck cvbım yok canım ne zmn yumrutladım bilmiyorum çok karıştı bu ay.
luteal faz 14 olmazdı benim o oldu ve ben çok sıkıntılıyım tüm adet belirtilerim mevcut.ama gelmiyor

yani geçen ay bu zamanlar olmuştun..
eğer öyleyse lütfen sökülsün diye bişey yiyip içme...

zaten normal döngüme göre en son dün olmalıydım ahh evde bişi kalmamış yoksa içecem hamileliğe dair minicik bişi yokki bende.
boşa sıkıntı sadece

kız delüüü saçmalama bellimi olur belkide kazara hamile kaldın allahtan evde bişey kalmamış evde testtemi kalmadı ekin bi yapsaydın kız

var canım ama onu yapmam için gerekcem yokkkkk
belirti namına bişi yok bebeiş varsada ben taşımıyorum heralde
herkeste hiç bi belirti olmuyoki ama iştah hemen açılıyomuş biliyomusun sonrada şişkinlik oluyomuş bedede olmuştu
inşallah yarın bende nstye gircem..
şimdiden sıktı beni...başından beri sıkıntı,bunda da bişey çıkarsa diye endişeleniyor insan ...erken başlıyoruz nstye....
canım inşallah herşey yolunda bence merak etme sıkma canını boş yere

inşallah yarın bende nstye gircem..
şimdiden sıktı beni...başından beri sıkıntı,bunda da bişey çıkarsa diye endişeleniyor insan ...erken başlıyoruz nstye....

hayırlısıyla inşallah bir sorun çıkmaz
bende çok erken başladım
ilk girdiğimde bebişin kalp atışları 20 dakika buyunca 200 çıktı dr şok oldu yarım saat yat sakinleş bidaha bakılsın dedi
sonra düzeldi zaten sancıyı anlıyorsun olunca
evet herşeyde problem çıkınca insan korkuyor
ama çok şükür ikimizde bazı problemler yaşasakta sonu hep güzel oldu değilmi
ondan içimizi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…