Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben kaçtım fazla oturamıyorum totoşle bel fena
iyi geceler herkese
sevser aşağıda gördüm senide kocaman öpüyorum

deluu ceylan seni butun topige desifre edecemvtaze gebe butun gece ayaktaydi die...
kizz ceylan gel hasta bakalim sen bebelere bak tamam en zahmetsizi

yok artık gelemem len uykum geldi şimdiden çol çocuk ugraşamam benimki çok uslu gidip uyuyacaz şimdi onla
rabbim inşallah sanada uslu bi bebiş versin

sevgili topic sakinleriii.....
siz gormediniz ama ben size soleyeyim ceylan anne olmaya hazirlanan gebe kadin ceylan bu saatlere kadar ayaktaydi..
saat 03:00 ceylan daha yeni gitti...
sizi bilgilendirmek istedim cunku gebe bir kadinin bu saatlere kadar ayakda durmasi dogru degil...

gunaydın kızlar hayırlı cumalar hepınıze
Rabbım bu guze gunun yuzusuyu hurmetıne tum hayır dualarımızı kabul etsın ınsallah

guzel dıleklerınız ıcın saolun kızlar ınsallah kararlarımız guzel bı sonuca goturur bızı bıran once hayırlısıyla

ınsallah ekıntosum .rabbım yuzummuzu guldurur en kısa zamanda
surec cok yıpratıcı hakketen dısardan kımse bılemez aynı derdı yasamayan anlamaz
inşallah yarın bende nstye gircem..
şimdiden sıktı beni...başından beri sıkıntı,bunda da bişey çıkarsa diye endişeleniyor insan ...erken başlıyoruz nstye....
hıc canını sıkma hersey guzel gececek ınsallah
yarın guzel haberlerle geleceksın

duyarlı vatandasın halı bır baska oluyor
o ceylan sopayı hakedıyor ama bebesıne acıyıp ses cıkarmıyoruz

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn....
okula gitmeden bir bakayım size dedim
ekntisum nst de sıkıntılı bir durum çıkmaz inşallah
sıkıntı yapma canım ya bak bu günler geldiniiz ne güzel
darısı bizimde başımıza inşallah..

ceylaannnnnn kız sen ne yapıyon bu saatlere kadar..
olmuyo ama bak..
hepimiz kızacağız sana azıcık bilgemden ders alsana
bbak uslu uslu oturuyo arada geliyo gidiyo senin gibi gelince buraya yerleşmiyo...:)))

iyi bakın kendinize güzel haberler verin bugün emi..
ben henüz adet olmadım(((
ekinim senden de güzel bir haber bekliyorum ateşine baktım daha girmemişsin umarım yükselmiştir

[COLOR="#FF0000" ] ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…