Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşim ilk tüp denemesinden önce gittiği ürologtan sonra ilk kez doktora gitmeyi kabul etti. kaan hocadan randevu alayım dedim . hoca yalnızca üniversitede mi hasta bakıyor. muayenehanesi yok mu? bana mail atın nolur.

özel muayenehanaede bakıyor canım artıık ücreti 300 tl sanırım zaten hastanedeykende 200 tlydi teli var ama ben bilmiyorum googleden kaan aydos yaz belki vardır orda

arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim eşimin morfoloji çok düşük yani 1 hareketlilik 35 sperm sayısı yüksek ama kısmet olursa aşılama olucam morfolojiyi arttrımak için ne yapmayılım arginmax men korean fındık ceviz muz badem yediriyorum ama morfoloji şunu yaparsanız artar dediğiniz birşey varmı keçiboynuzu yaptım 3 ay syı hareket düştü digara içtiği için havuç suyuda yapamıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i-bozuklugu-icin-pycnogenol-kullanan-var.html bura bi bak canım

morfoloji öyle vitaminle filan deişmiyor yani biz deiştiremedik bizimde 1arginmax men kullandık bizde.bize aşılama önermediler direk tüp bebek yapcaz artık.bol şans diliyorum sana bizimde değerler yükseleceğine düştü stres te etken sanırım

selam herkese..

azra çok güzel sonuçlarınız normal görünüyor..
test aralığı ne kdr ne kullandınız bu sürede

ekincim ben hala bu testin bizim olduguna inanamiyorum. 5 ekimde ameliyat oldu eşim. varikosel teshisi konuldugu testimizde değerimiz ml 1 milyondu sonra bi test daha verdik onda 400,000 cikti yikildim mahvoldum azo sperm olduk diye dusundum tabi. Ameliyatimizi olduk ve bu ilk testimiz. Tam 3 ay ocagin 5 inde olcakti ama ben sabredemedim. Labrotuarda hata olabilirmi acaba ozel lab. yaptirdik. onceki testler devlet hastanesinde yapilmisti.

Bu sure icersinde proxed, e vitamini, keciboynuzu kuru yaptik birde her sabah bala keciboynuzu tozu corek otu ve keciboynuzu pekmezi karistirip iciyordu

Son düzenleme:

bızımde 400 bın cıkmıstı sonra 4 ml de 2 mılyona zar zor cıkardık 3 ayda
varıkosel kacıncı derecedeydı ?

canım ne güzel artmış değerleriniz güzel görünüyo bence ne kullanıyosanız devam edin gözün aydın şuanki sevincini tahmin edebiliyorum

kardencim ben sanki gelebilik testinde pozitifi gormus gibi delirdim allahim sen aklima mukayyet ol yarabbim diye diye eve geldim. Simdi daha iyiyim, Sukur matik gibi oldum icimden heryerde allahim hamdolsun sana sukur diye diye geziyorum. Cok zor biseymis bu allahim sen bizlerin sabrina sabir kat yarabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…