- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.061
kardencim ben sanki gelebilik testinde pozitifi gormus gibi delirdim allahim sen aklima mukayyet ol yarabbim diye diye eve geldim. Simdi daha iyiyim, Sukur matik gibi oldum icimden heryerde allahim hamdolsun sana sukur diye diye geziyorum. Cok zor biseymis bu allahim sen bizlerin sabrina sabir kat yarabbimmm
ekincim ben hala bu testin bizim olduguna inanamiyorum. 5 ekimde ameliyat oldu eşim. varikosel teshisi konuldugu testimizde değerimiz ml 1 milyondu sonra bi test daha verdik onda 400,000 cikti yikildim mahvoldum azo sperm olduk diye dusundum tabi. Ameliyatimizi olduk ve bu ilk testimiz. Tam 3 ay ocagin 5 inde olcakti ama ben sabredemedim. Labrotuarda hata olabilirmi acaba ozel lab. yaptirdik. onceki testler devlet hastanesinde yapilmisti.
Bu sure icersinde proxed, e vitamini, keciboynuzu kuru yaptik birde her sabah bala keciboynuzu tozu corek otu ve keciboynuzu pekmezi karistirip iciyordu
esracim ben inanamiyorum aklima lab. hatasi olabilir diyede gecmiyo değil inan bana cok umitsizdim cunki... simdi ocakta 3 ay olcakya o zaman ameliyat oldugumuz hasteneye gidip birde orda test vericez bakalim sonuc farkli cikicakmi1 mılyonluk sperm nasıl cktı 40 mılyona hayret ettım
2, derece varikoseldi sol tarafta canim.bızımde 400 bın cıkmıstı sonra 4 ml de 2 mılyona zar zor cıkardık 3 ayda
varıkosel kacıncı derecedeydı ?
amin esracim allah razi olsun insallah hepimizin yuzunu guldursun bu yolda bekleyen her kim varsa rabbim kucagini bos koymasinrabbım yeterkı ıstesın ne olmazkı
ınsallah hayrlı br gebelık haberınıde alırız kısa zamnda
saolasin ekincim allah razi olsun. Sen ne yaptin tatlim gecmisi okuamadim heyecandan kirmizilar geldimi senin?Maşallah canım çok sevindim valla aynen buna devam etsin düzeldi diyip bırakmasın sakınnnnnnn..
esracim ben inanamiyorum aklima lab. hatasi olabilir diyede gecmiyo değil inan bana cok umitsizdim cunki... simdi ocakta 3 ay olcakya o zaman ameliyat oldugumuz hasteneye gidip birde orda test vericez bakalim sonuc farkli cikicakmi
2, derece varikoseldi sol tarafta canim.
amin esracim allah razi olsun insallah hepimizin yuzunu guldursun bu yolda bekleyen her kim varsa rabbim kucagini bos koymasin
saolasin ekincim allah razi olsun. Sen ne yaptin tatlim gecmisi okuamadim heyecandan kirmizilar geldimi senin?
topik nie bukadar sesizzzz
bılmemmmmmmmmmmm
kımsenın canı gırmek ıstemıor galıba
kizlar merhabaaaa spermiyogram testimizin sonuclarini aldik. Önceki değerlerimiz ml 1 milyondu simdiki sonuclar bu sekilde
http://a1112.hizliresim.com/s/s/1b5ck.png
40 değil ml de 14.8 - 4 ml 59 milyonnnn1 mılyonluk sperm nasıl cktı 40 mılyona hayret ettım
hayirlisi olsun canim insallah onumuzdeki ay yeni umutlarimiz yesericek birlikteAdet oldum canım.
3 ay dolunca devlette tekrar test verirsiniz içiniz rahat eder.
belkı dogru olan bu testtr
ılk testınız yanlıstır
ölede dusun :)
azracımmm hadıı gözun aydınnnn:)))
1 mlle 14 mılyon 800 cıkmıs nerdeyse normal sınrılara yaklasmıs
poxeed fılan kullanırsanız sayı artacaktır ılerı hılzı fılanda cok ii
morfolojiye who ya gore bakılmıs sanırım
krugere gore bakılan bı yerede yaptırın bakalım cnm
hadii hayırlısı bakalımm:)))
masalcim proxeed sayesinde yukseldigine inaniyorum ben bukadar iciyoruz zaten tatlim. Morfoloji krugere bakildi tatlim ozellikle sordum yaptirmadan once. Mavi labratuarda yaptirdik istanbul hasekide
bende dikkat ettim şimdi.evet kruger değil canım onun karşısı boş..
ama altında who diye yazmıyorda.
neye göre bakılmış.
testi özelde yaptıracaksanda tüp bebek bölümü olan bir hastane tercih et canım.
evet ekincim bende karsisini bos gorunce hemen aradim lab. anlattim bizim morfolojimiz kac simdi dedim elim ayagim titriyo tabi bu sirada kadin dediki yaninda kisim kabul goren değerleriniz alt satirda devam eden kisim krugere gore morfoloji yuzdelerinizdir dedi. normal değer %14 ve ustudur siniz %12 cikmis dedi. Ama ileri hareketiniz dusuk gozukuyor dedi
insallah ekinim insallah birlikte verelim insallah onumuzdeki ay güzel haberleri. Simdi gidip sukur namazimi kilmak istiyorum öpüyorum sizleri saolun benim sevincime ortak oldugunuz icinniyi o zaman ..
ileri hareket mi düşükmüş:)
o düşük değer görmemiş. siz aynen devam canım güzel haber kapıda inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?