Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamukcum ben sımdı ısten cıkıp dırek hastaneye çatlatma ıgnesi olmaya gidiyorum. yarın saat 10da doktordan bızımkı ıcın randevu aldım varıkosel için fırsat olursa bırde hormon testleri yaptırıcaz. bu hafta sonu bız tatılde olucaz çalışma var :1:gelemezsem buraya kusura bakmayın... :54:

canim biliyorsun dimi yapacaklari :))
bacaklar 2 saat havaya:)

evet canim tam yarisindayim
ama bana sor nasil gecti.. cok zor .

birlikte geçirdik bu süreleri en azından hiç kopmadın dileklerini güzelliklerini şikayetlerini hep birlikte gördük kan tahliline gitmeni kese oluştumu kalp atışı varmı mercimek oluşunu limona dönüşmesini şimdi yaramaz bir kız olduğunu hep birlikte yaşadık hayatım :34::16:

birlikte geçirdik bu süreleri en azından hiç kopmadın dileklerini güzelliklerini şikayetlerini hep birlikte gördük kan tahliline gitmeni kese oluştumu kalp atışı varmı mercimek oluşunu limona dönüşmesini şimdi yaramaz bir kız olduğunu hep birlikte yaşadık hayatım :34::16:

vallahi ya
ne gunlerdi
hele 1 ay kipirdamadan yattim doktor dusuk tehliken var deyince , kanamam olunca
Rabbim hicbirinize sikinti yasatmasin kolay hamilelik gecirirsiniz insallah . Cok zor sahip oldugumuz icin kaybetmekten cok korkuyoruz . insan paranoyak oluyor.

vallahi ya
ne gunlerdi
hele 1 ay kipirdamadan yattim doktor dusuk tehliken var deyince , kanamam olunca
Rabbim hicbirinize sikinti yasatmasin kolay hamilelik gecirirsiniz insallah . Cok zor sahip oldugumuz icin kaybetmekten cok korkuyoruz . insan paranoyak oluyor.

10 gün rapor vermişti hele sen bir yerde sinirlenip yazmıştın hamile olunca herşey bitmiyor kese oluştumu yok kalp atışı varmı ama cidden haklısın bizde hamile olduk diyelim aşamaları beklerken tedirgin olucaz korkucaz dediğin gibi zor sahip olunduğu için kaybetmekten korkuluyor Allah size bağışlasın o güzel yavrunu canım benim

Pambığımmmmm kız nasıl özledim kuzum seni..
Neler yaptın,geçmişi okuyamadım ne yaptı cips?

bende seni özledim bitanem seni çok seviyorum biliyosun :))))))
cips dün bana saygısızlık yaptı şimdi anlatıpta tekrar sinir olmayayım :)))))
sen nasılsın kuzu

Slm kızlar,nasılsınız?Birkaç gün girmedim,sayfalar almış başını gitmiş,okuyamadım.Umarım iyi gelişmeler vardır.

10 gün rapor vermişti hele sen bir yerde sinirlenip yazmıştın hamile olunca herşey bitmiyor kese oluştumu yok kalp atışı varmı ama cidden haklısın bizde hamile olduk diyelim aşamaları beklerken tedirgin olucaz korkucaz dediğin gibi zor sahip olunduğu için kaybetmekten korkuluyor Allah size bağışlasın o güzel yavrunu canım benim

Rabbime emanet ettim ben onu..
insallah hepinizin hamileligini gorecegim burada .. Gozum kulagim sizde .

Back
X