- Konu Sahibi boncukboncuk
- #10.501
oyy maşallah yolun yarısına geldin diğer yarısınıda hayırlısıyla atlatırsın inşallah![]()
evet canim tam yarisindayim
ama bana sor nasil gecti.. cok zor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy maşallah yolun yarısına geldin diğer yarısınıda hayırlısıyla atlatırsın inşallah![]()
pamukcum ben sımdı ısten cıkıp dırek hastaneye çatlatma ıgnesi olmaya gidiyorum. yarın saat 10da doktordan bızımkı ıcın randevu aldım varıkosel için fırsat olursa bırde hormon testleri yaptırıcaz. bu hafta sonu bız tatılde olucaz çalışma vargelemezsem buraya kusura bakmayın...
![]()
Lütfen adımı ekleyin bu liste beni mötive ediyor:)
evet canim tam yarisindayim
ama bana sor nasil gecti.. cok zor .
geldimi cips?
kizginiz dimi ona.
kinlendim valla ben![]()
birlikte geçirdik bu süreleri en azından hiç kopmadın dileklerini güzelliklerini şikayetlerini hep birlikte gördük kan tahliline gitmeni kese oluştumu kalp atışı varmı mercimek oluşunu limona dönüşmesini şimdi yaramaz bir kız olduğunu hep birlikte yaşadık hayatım![]()
cips gece 11 de gelecek daha gelmedi valla bende görmek istemiyorum o gelince duş alır yatarım benimde işim olmaz :)))))))
vallahi ya
ne gunlerdi
hele 1 ay kipirdamadan yattim doktor dusuk tehliken var deyince , kanamam olunca
Rabbim hicbirinize sikinti yasatmasin kolay hamilelik gecirirsiniz insallah . Cok zor sahip oldugumuz icin kaybetmekten cok korkuyoruz . insan paranoyak oluyor.
siddetle kiniyoruz onu![]()
canim adini da ekleriz senide motive ederiz merak etme sen:)
hosgeldin
teşekkür ederim arkadaşım bu arada kaan beyin mailine rica etsem :))![]()
teşekkür ederim arkadaşım bu arada kaan beyin mailine rica etsem :))![]()
Pambığımmmmm kız nasıl özledim kuzum seni..
Neler yaptın,geçmişi okuyamadım ne yaptı cips?
10 gün rapor vermişti hele sen bir yerde sinirlenip yazmıştın hamile olunca herşey bitmiyor kese oluştumu yok kalp atışı varmı ama cidden haklısın bizde hamile olduk diyelim aşamaları beklerken tedirgin olucaz korkucaz dediğin gibi zor sahip olunduğu için kaybetmekten korkuluyor Allah size bağışlasın o güzel yavrunu canım benim