Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kris şimdi ameliyat olunca hızı ve sayısı artıcak değil mi?

artacak muesim
kisa bir tedaviylede sorun hallolacak
eger baska bir problem daha da yoksa seninde gobisin dolacak:)))

kacin ci dereceden mis peki?
ozel sigorta odemiyor bilgin olsun dikkatli hareket edin
infertilite icin olan ameliyatlari odemiyor ama agri var falan desin dr raporda ozaman belki ...

Canım derece olarak birşey demedi spermiogramı görmeden yorum yapmak istemiyorum dedi.
ama bize verdiği dosyada bil grade 1 varikosel yazıyor.
Ne demek bu?

hepinize selamlar
sayfanızı inceledim. çok içten, sıcak, samimi bi ortam oluşturmuşsunuz kendinize. uğraşlarınızın meyvesini almışsınız bi kısmınız. ne mutlu size. allah mutluluklarınızı daim, sıkıntılarınızı def etsin. ben de 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır bebek istiyoruz. sperm sayısı ve morfolojisi düşük. önümüzdeki ay aşılamaya başlıcaz. çok tedirginim. doğal yolla olmasını çok istedim. 31 yaşındayım beklemek işimi zorlaştırıyo sadece. dualarınıza ihtiyacım var (( etrafımdaki insanlarla hatta ailemle bile bu konularda konuşamıyorum. daha çok moralim bozuluyo. beni en iyi anlayabilcek insanlar sizlersiniz. burdaki önerileriniz uygulamaya çalışıcam. lütfen benim için de dua edin...

karden canım yumurtlama olmuş inşallahda döllenmiştir

muesimm canım varikosel varsa ameliyatla durum düzelir
ama daha önce yok diyen doktora feci kızdım
umarım ameliyat sonrası kısa sürede şifa bulursunuz
boncuğummm bende seni kocaman öpüyorum

hosgeldin canim
tedavi olmadan asila falan yapmayin derim

hosgeldin canim
tedavi olmadan asila falan yapmayin derim

hoşbulduk
ben yaptırmam gereken bütün tetkikleri yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür. eşim de epeydir ilaç kullanıyo. hafif derecede varikoseli varmış. ameliyatın faydası olmaz dedi doktor. proxeed kullandı. faydasını gören çok var ama bizde bi işe yaramadı. keçi boynuzu kürü denedik faydası olmadı. en son mustafa eraslanın varikosel için bi ilacı var onu kullandı. 8 milyondan 12 ye çıktı. morfolojisi de yükseldi. 1 ay önce ilacı bitti. bu ay tekrar test yaptık. değer 7 milyona inmiş. morfoloji düşmüş. stresten midir nedir bilmiyorum. ilaç kullanmak istemiyo artık. doktorun aşılama için verdiği tutma ihtimali %10 zaten. yine de deneyelim dedik bi ümit işte. hoş hala da emin değilim ya. adetim yeni bitti. bi dahaki aya yine adet olursam başlıcaz heralde son anda fikir değiştirmezsem.

lorke gözün aydın canım benim...
mues varikosel çıkmış öylemi....kafanız karışmıştır eminim ...bir var bir yokk..
CENNET eşim zemzem suyunu bulmuş...şifa niyetine içerim artık...:)

boncuk gelmş hoşgelmişşşşşş:)

esinin fsh i kac peki?

olsa cikardi tatlim demekki hicbisey yok
hadi gozunuz aydin

neresinde vardi daha once?
saolasın krısım daha once mıdesı alındı suan 3cm var mıde kanserı tedavısı gordu 2 yıl

cok sagol kardencım
bakalım cars gunku dsonuca gore ılac vereceklerdır muhakkak

minoseti korkmadan ic hicbisey olmaz ben cok icmistim dr veriyodu

ama dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…