- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.401
İyi akşamlar canlarımmmm.
Cok Gecmis olsun canim sanirim PET CT ye girecek butun vucudu taranacakkızlar bu arada bugun 13.30 da babam kemıklerınde kanser suphesıyle tarama ıcın bı cıhaza gırecek 2 saat falan suruyormus
sonucu hemen soyluyolarmı bılmıyourz ama nolur dua edermısınız ınsallah korktugumuz seyle karsılastırmaz tekrar Rabbım bızı
Kızlar herkese hayırlı geceler.....
Doktordan anca geldik.
Şok durumdayım.
Doktor muayene etti varikosel var dedi!!!
Birde spermiogram istedi onu İst da koşuyolu şubesinde verilmesi gerekiyormuşuz.
Eşiminiş durumuna göre onu ayarlıcaz artık bakalım.
Sayıdan ziyade neredeyse hepsi hareketsiz.
Bunu varikosele bağlıyorum ama tedavi yönünü çizebilmemiz için spermiogramı tekrarlamam gerekiyor dedi.
Bu nasıl iştir anlamadım.
Geçen yıl hatırı sayılır bir ürolog muayene ediyor hiçbirşey yok yapıdan kaynaklanıyor herhalde bir engel yok direk tüpe gidebiliriz diyor.
Şimdiki muayenede varikosel çıkıyor.
ne guzel iste sorun bulunmus ameliyat olur kurtulursunuz
Cok Gecmis olsun canim sanirim PET CT ye girecek butun vucudu taranacak
insallah tertemiz cikar
dualariim sizinle
evet krısım pet ct ye gırdı cok sukur ılk ıntıbada doktor bısey cıkmadı demıs sadece ılerı kemık erımesı gorulmus onun ıcınde baska cıhaza gırmıs
kesın sonuc cars bellı olacak ama ınsallah bısye yokm gıbı bakalım sıcramamıs cok sukur
evet krısım pet ct ye gırdı cok sukur ılk ıntıbada doktor bısey cıkmadı demıs sadece ılerı kemık erımesı gorulmus onun ıcınde baska cıhaza gırmıs
kesın sonuc cars bellı olacak ama ınsallah bısye yokm gıbı bakalım sıcramamıs cok sukur
Lorkem ve Ronyam bende sizleri çok özledim, bıdık biraz daha büyünce rahat edicem herhalde.
Krisimmmm muesimmmm öperim sizleri.
Lorkem ve Ronyam bende sizleri çok özledim, bıdık biraz daha büyünce rahat edicem herhalde.
Krisimmmm muesimmmm öperim sizleri.
Krisss
içimden geldi seni seviyorum kuşum
kriss bitanem progestoran tahlil sonucum 10.0 sence nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?