Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız ben son aylarda napacam acep ben şimdiden uyuyamıyorum sırtımın agrısından romatizmadan kaynaklı biliyosun son aylar iyice agrımaz inşallah allah yardımcım olsun pıtırcık bana iyi baksın bence

havasını attı gitti hee :))
belli hadi yat şimdi konu açıp uykunu kaçırma

aminnnnnnnnn

ayy hemde ne hava bi görsen yok istemiyomuşta yok bilmem neymişte yalaaannn hepsi yalan preseedi nereye fırlattıgını hatırlamadıgını ne çabuk unuttuysa
kız delü belli diyene kadar söylesene beni merakta bırakıyon

Allah nasip ederse Enes Talha diye düşünüyoruz
kız ben son aylarda napacam acep ben şimdiden uyuyamıyorum sırtımın agrısından romatizmadan kaynaklı biliyosun son aylar iyice agrımaz inşallah allah yardımcım olsun pıtırcık bana iyi baksın bence

son aya gelince görürsün
çok şükürki bu günleride gördük hergün defalarca şükrediyorum
aklıma ne geldi hiç unutmuyorum kris bikere deprem olunca
birisi su iç demişti
o da hem su girişi hemde su çıkışı oldu demişti :))

Herkesin günü aydın olsun kızlar;

Güzel bir gün diliyorum herkes için. 2011 in son günlerini yaşıyoruz :) inşallah bu topiğe 2012 uğurlu gelecek ve hamile olmayan kalmayacak Allahın izniyle.

ivettt ne kadar güzel şeyler yazmıştım çekmiş gitmişsin
pis şişko nolacak
çok canım sıkılıyooooo ihtiyar heyetimi
sarı esramı çok özledimm

esranın halvet havasından bahsetmiştim begenemedinmi
ya bu arada ada ve melisela isimleri bellimi bebişlerin

bnde cok ozledım ama gıren yok maleseffffffffffff
uyuslar

gunaydınlar sımdı
ay bugun br ruya grdum anlatamam
ben hamıleymısım
ama nasıl dogum sancım var
hastaneye gıdıp gıdıp gelıoruz dogummu dıye
ama defalarcaaaaaa
dogum deılmıs
resmen can cekısıoorum
CEYLAN aglıor bnden once nasıl dogurursun dıye
EKINTOSDA suratını asıordu sırada ben vardım dıye
DOGUMA BENI ıhtıyar heyetı goturuyordu (ENESLEN EKIN)
ronyada sakın ol dıye akıl verıordu dogumum kolay olsun dıye

ay ruyası bıle guseldı
sabah kalktım fos karnımı gorunce gerı uyumak ıstedım

len ceylannnnnnnn adet olacam kızz
gecen gıttım yataga gozun degdı halvet olmadı :)
kustu kocıs benlen
bende onu ıstıyordum zaten uyudum :)))))))))

Son düzenleme:
Herkesin günü aydın olsun kızlar;

Güzel bir gün diliyorum herkes için. 2011 in son günlerini yaşıyoruz :) inşallah bu topiğe 2012 uğurlu gelecek ve hamile olmayan kalmayacak Allahın izniyle.
aminnn canım benim

inşallah canım rüyan gerçek olur rabbimin bir işaretidir bu rüya sana

günaydın güzellikler....
ben ateş tablomu nasıl buraya yapıştırıcam kızlar siz nasıl yapıyosunuz ateşimi girebiliyorum ama size gösteremiyorum
LORKEEEMMMM çok sağol tatlım çok güzelmiş bu ateş tablosu ellerine sağlık güzelim

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..bende yeni doktordan geldim, miniğimi gördüm :) çok şükür herşey yolunda ve artık kız olduğu tescillendi :)))) ama eczacı sinirimi bozdu yaaa Elevit yerine DECAVİT, minoset yerine de Parol vermiş dengesiz..Bir sorun olur mu ya? Papatyam yetiş, sen bilirsin :))) vitaminde B kategorisinde, elevitte A yazıyordu napim kızlar, sizce kullanayımmı? yoksa çarşıya tekrar gidip iptal mi ettireyim?

esracim ruyan hayrolsun insallah bu gelicek bebişinin sinyalleridir

herkese tunaydin
bugun doktor kontrolum vardi adetimin 9. gunumdeyim soltarafta 14.5 mm sag tarafta 12.5 mm yumurtam varmis. ve myomlarin var dedi iki tane biri nohut buyuklugunde oburude ondan biraz kucuk endiselendim biraz ama gebelige engel değil dedi doktor ilerde buyume riski olabilir dedi. annemdede vardi boyle myomlar kalitsalmi acaba:26:. Cuma yine cagirdi doktor

canım herzamanki gibi geç kaldım, kusura bakma.ilaçlar birbirinin muadili sorun olmaz ama ben kızıyorum öyle eczacılara, ne yazıyosa onu ver elinde yoksa söyle gidip başka yerden alalım. elevitte de b yazıyor diye biliyorum ben. ara eczacıyı getirsin geri zekalı, çarşı uzak değilse değiştir. minoset parolden daha etkili diye biliyorum. ama endişelenmene gerek yok aynı tür farklı firma ilaçları hangisiyle çalışıyorlarsa onun ürünlerini satmaya özen gösteriyor eczacılar, tabi doktorlarda yazmaya

hayır olsun inşallah, tez zamanda hamile kal ama kimseden önce doğurma vaktinde doğur inşallah

ay soruya odaklandım kızını kutlamayı unuttum, maşallah kızına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,

canim masallah kizina allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ilaclar konusunda hic bilgim yok malesef

ayyy rüyanı sevsinler kız resmen dogurmuşsun demek aglıyodum hee ekintoşta surat asıyomuş ay ne alemiz öyle
allah bilir naptında küstürdün kocanı pc başından geç kalktın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…