Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gec kaldın bunları sölemk ıcın
ceylan malum gebe....
olmasaydı
yollardık senınlen

bnde platese baslıcam
ınsallah faydası olur

canım olmadı
pc nin üst kısmında ilri geri butonları varya içte onun yanındaki linke tıkla
kopyala yani burayada yapıştır

Kızlar yapamadım ya of kopyala diyorum olmuyo

slm kızlar lorke geçmiş olsunnn baban inşallah iyidir
esram nasılsın kuzummm
çakırım nerelerdesin
kardenim durumlar iyi maşallahhhh hadi sıra sendeeee
diğer beni soran tüm arkadaşlarada slm

evet ya olmustu napim

kriss masalalh ya nasıl da büyüdü hbb,biz de görür müyüz o kadar büyüdügünü gecer mı bu günler cabucak :)

kriss tatlım referans aralığını sormuştun progesteron 10.0
referans aralığı
0.2 - 0.75 erkek
0.2 - 1.13 folüküler faz
0.2 - 0.98 midfoliküler faz
0.48 - 1.72 midcyle
0.95 - 21 lüteal faz
böyle yazıyo bitanem

ayyy canım benim yazını yeni gördüm çok sağol tatlım inşallah ya dediğin gibidir bu ay yine miğde ağrım çok aynı hamile kaldığım ayda olduğu gibi ama fazla ümitlenemiyorum ne bileyim korkuyorum işte

geçen yıl bende yaptırmıştım 30 küsürlü bişey çıkmıştı
ovülasyonun başarıyla gerçekleştiğini gösteriyomuş
fakat nette okuduğum kadarıyla bazılarının çok daha düşük çıkmasına ragmen gebelik oluşuyomuş o ay
benim anladığım kadarıyla bu değer birazda kişiye göre değişiyo
biraz düşük çıkması gebelik oluşmadığı anlamına gelmediği gibi yüksek çıkmasıda birşey olduğu anlamına gelmiyo bence

bizim infertil olduğumuzu şu anda her iki ailedende duymayan kalmadı ya bana garip bi rahatlama geldi sanki
babam da öğrendi dolayısıyla
her işte bi hayır vardır derlerya babama söyliyimde bana 41 gün meryem suresini okusun
canım babam hem okur hem dua eder
yazık az önce aradım babam çıktı
yüzüme bişey sormuyor ama yavrum sesin kötü geliyo iyi ol diyo

hemen geri ver
decavit te A vitamini 10 000
elevitte 4000 unite

a vitamini fazlasi bebek icin cok tehliklei

gec bile kaldin duyiurmak icin neyse oldu bitti iste artik
dahada kimse cit cikaramaz:)

papatyam, azra, lorkem kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için :) papatyam yetişiyorsun merak etme, acil iş çıkıyor hemen çıkıyorum ama sonra okuyorum :)

Krisim şimdi baktım ondada 4000 IU yazıyor A vitamini için, eşim de bırak kalsın, sonra parasıyla alırız dedi :) erindiği için tekrar çarşıya kim gidecek :) minoset yerinede parolu kullancam gerekirse, onu evde ağrı kesici hiç yok diye yazdırmıştım, normalde kullanmıyorum..parol 500 mg, minosette 2 çeşit dedi ve kullanabileceğimi yazmıştı ama hangisiydi bilmiyorum

sağol tatlım umarım yumurtlama olmuştur ve döllenmiştir ya mesela yumurtlama olması için en az kaç olmalı sen biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…