Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyı geceler kızlar

gırıpte yazamadım bı turlu
doktor dınledı guzelce sıkaytelerımı uzuntu mutsuzluk falan varmı bu aralar dedı yok sukur dedım bırcok sebebı olabılır MR gormeden bısey dıyemeyız dedı belkıde hıcbısey de cıkmayabılrı beyınle ılgılı o zaman baska tahlıller yapıcaz dedı
bugun bas donmesı de vardı ekstradan agrı aksamları artarak devam edıyo malesef

pazar gunu sabah 5.40 a MR randevusu verdıler
bunada sukur dedım eskıeden devltte aylar sonraya verıyolardı sımdı erken saattte olsa yakın tarıhe vermelerı guzel bısey

bakalım ınsallah korkulacak bısey degıldır

hepınzıe ıyı geceler hatunlar
yarın sabah gorusuruz ınsallah

Allah allah neden acaba ya neyse yakın bi tarih olması ii iyice stres yapmassın canım ya Rabbim şifa versin inşallahh

çok geçmiş olsun lorkee
inşallah bişey çıkmaz
sadecev kulak çınlaması var diye okumuştum.baş agrısıdamı var canım...

ceylan uyumadın mı sen daha kısss...
dolanma buralarda bir başına git de yat gayrı..
bende şöyle bir bakayım dedim dünkü hareketlilk yokmuş bu akşam(((
o kadar fik fik lafından sonra milletin aklına düştü herkes fik fik yapmaya gitti galiba:)))
bende gideyim yatayım bari..
iyi geceler:))))

bende biraz sonra giderim canım artık napıyım
evet ekinden kesin bekliyorumda digerlerini bilmiyorum
iyi geceler canıımmm

bu gece ıssız kalmıs buralar hep ekının yuzunden bence
herkesı fısfırledı
ceylan kıskansın dıye yapıyo kesın

valla ben bıle bu halımle gaza geldım
dıomkı adama bu aykı stratejımız hergun fıkfık dıom
adam bana sen ıyıce sapıttın valla dıo

burda bunu gerceklestırenler oldugunu duysa bı daha da gırme o topıge yenı ıcatlarla gelıyon karsıma dıyecek
Allah allah neden acaba ya neyse yakın bi tarih olması ii iyice stres yapmassın canım ya Rabbim şifa versin inşallahh

çok geçmiş olsun lorkee
inşallah bişey çıkmaz
sadecev kulak çınlaması var diye okumuştum.baş agrısıdamı var canım...

saolun kızlar ınsallah cıkmaz bısey dıye dusunuyorum bende ama neden oluyo tabı merak edıyo ınsan
antalyam kafmadada cınlama uguldama vardı 2 gundur agrı da eklendı
ama mıgrendekı gıbı bı agrı degıl degısık bı agrı

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

sen neden gittin ama hemennnn
1 kadın 1erkegi izledinizmi bugün burda işlenen hamilelikte fikfik işlendi ozan yapmadı çocuk gamzeli olur diye
pardon senin keyfini bekleyemedimmmm

bende biraz sonra giderim canım artık napıyım
evet ekinden kesin bekliyorumda digerlerini bilmiyorum
iyi geceler canıımmm

nazarınız değdi dün boş geçti bugünde ateşim yükseldi dahada canım istemez..
:)

Günaydın ve hayırlı cumalar canlar...

günaydın kızlar...
nasılsınız ben kaç gündür yine bir temizliğie tutuştum sormayın evi sil baştan yaptım mis gibi ohhh ama daha perdeler ütülenecek bu akşam sütlü maydonoza başlıyorum o yüzden bu ay yatıcam iş bırakmıyorum kendime bu arada ekin ve lorke ben bu ay yeni ateş tablomu nasıl yenileyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…