- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.681
canıııııııııııııım çok geçmiş olsun allah şifa verssinbeni merak ettinizmi bilmiyorum ama ben anlatayım doctora gitmeye niyetledim ama gitmek nasip olmadı kız kardeşim 7,5 aylık dogum yaptı ama çok zor günlerdi kardeşimi kaybetme riski vardı ya bebek ya anne dediler bu çok zor bi karardı aglamaktan mahfoldum bu nasıl bi secim die neyse sezeryanla bebişi aldık dogdugunda rengi mosmordu çok korktuk yogun bakıma aldılar bebişi sonrada kardeşim çıktı şimdi bebişi maraşa sevk etiler daha iyi bi hastane varmış durumu şimdilik iyi yarın maraşa gidicez dua edin benimde ilaçlar bitti regli olmayı bekliyorum bu arada tüp erteledim bu aralar çok stresliyim bu şekilde başlayamam su akar yolunu bulur önce şu göysümdeki kitle neymiş onu merak ediyorum pazartesi genel ceraha gidicem inşallahh herşeyin hayırlısı
KARDEN sende ben gibisin temizle dur kendi kendine kirleniyo ben ona deli oluyom..
yeni tablo için adet olduğun tarihe gir ateşini girdiğin yerin altında menses var onu medıum yap yeni aya geçer
:))))))))oluyor vallaaen kötüsüde bu soğuklarda
sabah sabah kalkıp abdest almak
artık geceleri yatarken dua eder oldum
Allahım rüyamda sapık sapık şeyler görmeyeyim diye
rabbım sıfa versınıyı geceler kızlar
gırıpte yazamadım bı turlu
doktor dınledı guzelce sıkaytelerımı uzuntu mutsuzluk falan varmı bu aralar dedı yok sukur dedım bırcok sebebı olabılır MR gormeden bısey dıyemeyız dedı belkıde hıcbısey de cıkmayabılrı beyınle ılgılı o zaman baska tahlıller yapıcaz dedı
bugun bas donmesı de vardı ekstradan agrı aksamları artarak devam edıyo malesef
pazar gunu sabah 5.40 a MR randevusu verdıler
bunada sukur dedım eskıeden devltte aylar sonraya verıyolardı sımdı erken saattte olsa yakın tarıhe vermelerı guzel bısey
bakalım ınsallah korkulacak bısey degıldır
hepınzıe ıyı geceler hatunlar
yarın sabah gorusuruz ınsallah
oh mıs gıbı olmus evıngünaydın kızlar...
nasılsınız ben kaç gündür yine bir temizliğie tutuştum sormayın evi sil baştan yaptım mis gibi ohhh ama daha perdeler ütülenecek bu akşam sütlü maydonoza başlıyorum o yüzden bu ay yatıcam iş bırakmıyorum kendime bu arada ekin ve lorke ben bu ay yeni ateş tablomu nasıl yenileyeceğim
cok gecmıs olsunbeni merak ettinizmi bilmiyorum ama ben anlatayım doctora gitmeye niyetledim ama gitmek nasip olmadı kız kardeşim 7,5 aylık dogum yaptı ama çok zor günlerdi kardeşimi kaybetme riski vardı ya bebek ya anne dediler bu çok zor bi karardı aglamaktan mahfoldum bu nasıl bi secim die neyse sezeryanla bebişi aldık dogdugunda rengi mosmordu çok korktuk yogun bakıma aldılar bebişi sonrada kardeşim çıktı şimdi bebişi maraşa sevk etiler daha iyi bi hastane varmış durumu şimdilik iyi yarın maraşa gidicez dua edin benimde ilaçlar bitti regli olmayı bekliyorum bu arada tüp erteledim bu aralar çok stresliyim bu şekilde başlayamam su akar yolunu bulur önce şu göysümdeki kitle neymiş onu merak ediyorum pazartesi genel ceraha gidicem inşallahh herşeyin hayırlısı
GÜNAYDIN KIZLARR hERKESE HAYIRLI CUMALAR
sizden önemli bişey rica etmek rica etmek istiyorum !!!
bi mikroenjeksiyona kara verdik konya tıp fakültesinde ve pazartesi günü işlemler başlıcak inş. eşimin spermleri baya düşmüş bu ay geçen ay arı sütü kullanıyordu ozaman en azından tüp bebek için yeterliydi bu ay arı sütü bittiği için kullanmadı ben onun etkisinin olduğunu düşünüyorum sizden ricam ELİNDE SWANSOM ARI SÜTÜ olan varmı yani şöyle türkiyede bulamıyorum nette hep yurtdışında var onunda gelmesi bi 10 15 günü bulur eğer sizlerde varsa bana yollasanız bende size yurt dışından geleni yani anlayın işte zaman kaybı olmasın diye aklıma böyle bişey geldi
yada netten türkiyede satılan bi yer varsa linkini yollayın yada savnsından başka kaliteli hangi marka var ???
ay lütfen bana dua edin ve yardımcı olun
swanson marka bulmak zor piyasada
Aksu Vital Tablet ve Kapsller - AksuVital - AksuVital Ar St 120'lik Tablet (500mg)
bu az çok bilindik bi marka incele istersen yada arı dünyası var ordan bak tablet olarak yok sanırım orda
xedam geçmiş olsun cnaım yaa inşallah bebişiniz tez zamanda sağlıklı olarak evine döner..
ertelemkle iyi yapmışsın daha huzurlu bir zamanda denemek en iyisi.göğsünüde bu arada ihmal etme git mutlaka
canıııııııııııııım çok geçmiş olsun allah şifa verssin
7.5 doğpan bebekler yaşıyo ne sorunu varki bebeyin bu kadar kütü oldu
eda muhakkak göğsüne baktır inşallah bişi yoktur
eyer sıtresliysen bu ayda ertele bakalım diyer aya rabbim nasip eder
seni merak ediyorum fırsat buldukça mesaj at
:))))))))
sapık oldunuz hepınız bu ay
ne ldu anlamadm
herkesın lıbıdosu tavan
br bende ttık yok
rabbım sıfa versın
ck gecmıs olsun canm arkadasım
ayrıca herıfe söledıgın seye cok guldum
her gun fık fık dıe :)))
oh mıs gıbı olmus evın
ellerıne saglık
bu ay ugurlu gelsın ınsallah
cok gecmıs olsun
rabbım hayırlısını versın tatlım
uzuldum
kadserım selam
mıkroenjeksıyonu konyadamı yaptıracaksınız kesın
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok ozledım hepınızı cok,hele senı ve fındıgı
AYRICA BILGEMIIIIIIIIIIIIIIII gordum ruyamda oglu olackmıs karnı buyumus:) cok guseldı yha
sgln kızlar bebegin cigeri gelişmemiş haliyle zor günler geçiriyo
çakır sen naptın görüşümedik transferin ne zaman kuzum bana dua et arkadaşın karanlık günlerdeee
ekinim tempolu günlerdesin çalış bacım calış inşallah doğal gelirrrrrrrrrrrrrr
server aşılama yapıcakmışsın hayırlı olsun karden kocalar zamanla her tedaviye evet diolar zehir versen içeçek hale geliyolar kabullenmeleri yıllar alsadaaaa
krisim ertelemiycem inşallah ama nasib ne zamansaa
adacım çok geçmiş olsunbeni merak ettinizmi bilmiyorum ama ben anlatayım doctora gitmeye niyetledim ama gitmek nasip olmadı kız kardeşim 7,5 aylık dogum yaptı ama çok zor günlerdi kardeşimi kaybetme riski vardı ya bebek ya anne dediler bu çok zor bi karardı aglamaktan mahfoldum bu nasıl bi secim die neyse sezeryanla bebişi aldık dogdugunda rengi mosmordu çok korktuk yogun bakıma aldılar bebişi sonrada kardeşim çıktı şimdi bebişi maraşa sevk etiler daha iyi bi hastane varmış durumu şimdilik iyi yarın maraşa gidicez dua edin benimde ilaçlar bitti regli olmayı bekliyorum bu arada tüp erteledim bu aralar çok stresliyim bu şekilde başlayamam su akar yolunu bulur önce şu göysümdeki kitle neymiş onu merak ediyorum pazartesi genel ceraha gidicem inşallahh herşeyin hayırlısı
canım tüpün hayırlı olsunGÜNAYDIN KIZLARR hERKESE HAYIRLI CUMALAR
sizden önemli bişey rica etmek rica etmek istiyorum !!!
bi mikroenjeksiyona kara verdik konya tıp fakültesinde ve pazartesi günü işlemler başlıcak inş. eşimin spermleri baya düşmüş bu ay geçen ay arı sütü kullanıyordu ozaman en azından tüp bebek için yeterliydi bu ay arı sütü bittiği için kullanmadı ben onun etkisinin olduğunu düşünüyorum sizden ricam ELİNDE SWANSOM ARI SÜTÜ olan varmı yani şöyle türkiyede bulamıyorum nette hep yurtdışında var onunda gelmesi bi 10 15 günü bulur eğer sizlerde varsa bana yollasanız bende size yurt dışından geleni yani anlayın işte zaman kaybı olmasın diye aklıma böyle bişey geldi
yada netten türkiyede satılan bi yer varsa linkini yollayın yada savnsından başka kaliteli hangi marka var ???
ay lütfen bana dua edin ve yardımcı olun
günaydın kızlar...
nasılsınız ben kaç gündür yine bir temizliğie tutuştum sormayın evi sil baştan yaptım mis gibi ohhh ama daha perdeler ütülenecek bu akşam sütlü maydonoza başlıyorum o yüzden bu ay yatıcam iş bırakmıyorum kendime bu arada ekin ve lorke ben bu ay yeni ateş tablomu nasıl yenileyeceğim
canım çok geçmiş olsun allah kardeşine ve bebeginize acil şifalar versin inşallah
kadser tedavin hayırlı olsun canım inşallah alırsın yavrunu kucağına bu vesile iletamam canım çok saol hiç alıp kullanan oldumu bunu ?bide krise soralım :)
ekincim test sonucumuz malesef pellet (+)azosserpmi olarak çıktı 2 ay öncede böyle çıkmıştı iğne ve arı sütü kullanıup tekrar yaptırdı ve 5 milyon olmuş sayıdan ziyade hız falanda eskisinden iyi olmuştu bu ay artı stü kullanmadı ama iğneyedevam etti fakat sonuç düşmüş şimdi en aızından önüzmüzde nerdeysebir ay var onu iyi değerlendirmek istiyoruz zaten artık belli tüp bebek ama işte rabbim hayırlısını nasip etsin inş. dualarınıza ihtiyacım var.
TÜP BEBEK yaptıran arkadaşlar eşlerinizin değerleri ne durumda idi neler yaptınız anlatırmısınız???
anladım inşallah en yakın zamanda iğleşir bebeyiniz canımsgln kızlar bebegin cigeri gelişmemiş haliyle zor günler geçiriyo
çakır sen naptın görüşümedik transferin ne zaman kuzum bana dua et arkadaşın karanlık günlerdeee
ekinim tempolu günlerdesin çalış bacım calış inşallah doğal gelirrrrrrrrrrrrrr
server aşılama yapıcakmışsın hayırlı olsun karden kocalar zamanla her tedaviye evet diolar zehir versen içeçek hale geliyolar kabullenmeleri yıllar alsadaaaa
krisim ertelemiycem inşallah ama nasib ne zamansaa
hadı haırlısı canım eşin senin yomurtaların olgunlaştığında yanı bu gün aşılama yapılacaksa saat 12dekızlzar hayırlı cumalarrrrrrrr
ben bugün sabah kalkar kalkmaz regl oldum
bu kez çok üzülmedim çünkü allahın izniyle yarın başlıyorummmmm
sabah 11 e randevu aldım bakalım gonal f lere başlayacam
inşallah tutar
kızlar eşim ne zman sperm verecek ???
amin ceylan sen nasılsın miniş nasıl ya bişey sorcam halam kızının bebegi 8 haftalık kalp atısını görmemişler ama gelişimi devam ediyor beklesinmi
beni merak ettinizmi bilmiyorum ama ben anlatayım doctora gitmeye niyetledim ama gitmek nasip olmadı kız kardeşim 7,5 aylık dogum yaptı ama çok zor günlerdi kardeşimi kaybetme riski vardı ya bebek ya anne dediler bu çok zor bi karardı aglamaktan mahfoldum bu nasıl bi secim die neyse sezeryanla bebişi aldık dogdugunda rengi mosmordu çok korktuk yogun bakıma aldılar bebişi sonrada kardeşim çıktı şimdi bebişi maraşa sevk etiler daha iyi bi hastane varmış durumu şimdilik iyi yarın maraşa gidicez dua edin benimde ilaçlar bitti regli olmayı bekliyorum bu arada tüp erteledim bu aralar çok stresliyim bu şekilde başlayamam su akar yolunu bulur önce şu göysümdeki kitle neymiş onu merak ediyorum pazartesi genel ceraha gidicem inşallahh herşeyin hayırlısı
tabi beklesin canım duyulur o inşallah
bende iyiyim çok şükür canım ya bi problem yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?