Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay bnmde uykum yok
ceylan nasıl gıdıor gebelık
bebek nasıl
buyudumuuu
oy yesın o tosunu esra teyzesı
iyi gidiyo çok şükür canım ama bugün sancım oldu gibi biraz alt tarafıma bişeyler battı ya ne yürüyebildim neden oturabildim çok korktum bişey olacak diye sonrada kanepede biraz uyumuşum kötü kötü rüyalar gördüm kanamam falan oluyodu öyle işte
diger deli senmi oluyosun bu asamada
ivettttt sende nöbetçi deli ol olmazmı

of ruyalar gercek olsa
benm sımdı duzıne gıbı cocuklarım olurdu :)
hem kan ruyayı bozar

o aklıma gelmedi hmmm olabilir..kıs evde misafir var yoksa bu çalışmalar aksamasın diyeeeeeeeee??????????

CEYLANN
ivett benden olsa olsa nobetci deli olur...bak bu ruh halime cok uydu..
ESRAA
sagol canim evet annem rahatsiz gribi gecsin ameliyat olcak..MEVLAM baska dert vermesin.
bana gelince nasilim bende bilmiyorum bugunumuze sukurler olsun biraz bunaldim iste surekli hasta gormekden bole oldu

iyi akşamlar kızlarr muhabbetiniz bol olsun:)))
bu akşam biraz yoğunluk vardı evde size değerlerimi yazdım çıktım ve ancak şimdi girebiliyorum
allah razı olsun yorumlamışsınız valla siz de olmasanız ne yaparım bilmem..
sağlık ocağındaki doktora laf olsun diye yorumlattım zaten
alanı değil aile hekimi.. o bişi yok dedi ama bakınca ben öyle olmadığını anladım hem bu adet düzensizliğinin bir sebebi mutlaka olmalı değil mi
doktor kist yok dedi o zaman hormonlarda var bir sıkıntı
dediklerinizi yapacağım kızlar ama bir sonraki adetimi bekleyeceğim artık ve bu sefer araştırrmata gideceğim sanki ilk kez gidiyormuşum gibi
doktora durumumu anlatacağım

yanlız kafamı karıştıran bişi var doktor hiç kist olmadığını söyledi ya bana yumurtalıklarda
pco durumunda kistin ultrasonda görülemediği durumlar var mı
illaki ultrasonda az da olsa kistik bir yapının görülmesi lazım değil mi

değerleri yorumlayan herkese çokk teşekkür ediyorum sizi kocamaaaaan öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…