- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.961
Danışmadaki anonsumu duydun diğer deli..en aklıllımız fındıklı enes hala yok misafirler çok rahat etti gidemedi heralde:)
Danışmadaki anonsumu duydun diğer deli..en aklıllımız fındıklı enes hala yok misafirler çok rahat etti gidemedi heralde:)
iyi gidiyo çok şükür canım ama bugün sancım oldu gibi biraz alt tarafıma bişeyler battı ya ne yürüyebildim neden oturabildim çok korktum bişey olacak diye sonrada kanepede biraz uyumuşum kötü kötü rüyalar gördüm kanamam falan oluyodu öyle işteay bnmde uykum yok
ceylan nasıl gıdıor gebelık
bebek nasıl
buyudumuuu
oy yesın o tosunu esra teyzesı
ivettttt sende nöbetçi deli ol olmazmıdiger deli senmi oluyosun bu asamada
enes gerisi arabadamı yatıyo napıyo kız onunda pcsi masaüstüydüya indirememiştir laptop olsaydı ordan baglanırdı bize
ıyıyım cnm sen nasılsınesraaaa
nasilsin
enes gerisi arabadamı yatıyo napıyo kız onunda pcsi masaüstüydüya indirememiştir laptop olsaydı ordan baglanırdı bize
o aklıma gelmedi hmmm olabilir..kıs evde misafir var yoksa bu çalışmalar aksamasın diyeeeeeeeee??????????
ıyıyım cnm sen nasılsın
nasıl gıdıor
gecmıs olsun annen rahatszmıs
ay cok gldummmmmmmmmmmmm
of ruyalar gercek olsaiyi gidiyo çok şükür canım ama bugün sancım oldu gibi biraz alt tarafıma bişeyler battı ya ne yürüyebildim neden oturabildim çok korktum bişey olacak diye sonrada kanepede biraz uyumuşum kötü kötü rüyalar gördüm kanamam falan oluyodu öyle işte
ivettttt sende nöbetçi deli ol olmazmı
o aklıma gelmedi hmmm olabilir..kıs evde misafir var yoksa bu çalışmalar aksamasın diyeeeeeeeee??????????
of ruyalar gercek olsa
benm sımdı duzıne gıbı cocuklarım olurdu :)
hem kan ruyayı bozar
kız saçmalama fındıgı buz tutar arabada
enes bunu okursaaaaaaaaaaaa
delüler bütün yazdıklarınızı okudum ama cevap verecek
dermanım yok valla pestilim çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?