- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.921
LORKEM benim adet sıkıntılarım başladı bile ..
sanırım artık benim yumurtlamada sıkıntılı olmaya başladı.
ama bu ay bolca akıntımda vardı.
bilmiyorum irdeledikce sorun çıkıyor
umud nasılsınyagmurum nasilsin yagmur yureklimmm
gokcen fsh lh tan buyuk olmalıarkadaşlar herkese selam nasılsınız baaklım..
ben hormon testi sonuçlarımı aldım sağlık ocağında yaptırdığım için oradaki oktor
yorumladı her şey normal dedi ama bana pek öyle gelmedi iki değer düşük gibi.
yorumlyabilir misiniz canlarım ilk kez olduğu için pek anlamıyorum sadece referans aralıklarına göre kendimce yorumladım bi de siz bakın..
TSH: 0.8997
FSH: 5.61
LH: 5.89
Prolaktin: 25.80
Progesteron: 0.3
E2 : 18.25
referans aralklarına göre e2 ve LH düşük dururuyo siz ne dersiniz..
merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim ceylan bilgem yeni hamisler. fatma arkadasimiz dogum yapmis tebrik ediyorum. ekintos ve ada insallah sizinde sorunsuz gecer dogumunuz. yeni hamile vardir insallah uzun suredir girmedim biraz unutmak istedim bebek meselesini ama cok ta farketmedi galiba tedavimizde 3 ay yeni bitti bu ay biraz umitlenmistim ama olmadi bu gun regl oldum ovulasyon testi almistim 19 ve 20. gun cift cizgi gosterdi ve 9 gun sonra regl oldum netten baktim luteal fazin sabit 14 gun oldugu yaziyordu daha erken olmasi luteal faz yetmezligiymis bu aylara gore degisirmi acaba yoksa ciddi bir problemmi var daha cok erken ama 3 ay bana 3 yil gibi geldi tedavisiz bekledigimiz zamalarla birlikte iki yil olmus cok zorrrrrr
bir ara evde yoktum sonrada ara veriyim biraz dedim sen nasilsin lorkecim ne yaptin kaan hocadan cevap gelmistir ne dedi fsh hakkinda ben ates olcmeye baslamistim aslinda test alinca yeterli olur diye biraktim 10 gunde internetsizdim yine basliyim en iyisi ben saatleri cok tutturamiyorum bazen cok erken kalkiyorum ama yine de bir sonuc aliriz heralde 1 ay olctum ff net cizgi cekmediekınya gerı dusmus yıne atesın degısık oldu hakkaten ıkı aydır nazarmı degdı nedır
ıncır falan tuketıyormusun bı denesen bı daha kı aya
umud nasılsın
annene gecmıs olsun ınsallah kolayca atlatır amelıyatyını hayırlısı ıle
sende kendını toparlamaya calıs cok bunalmıssın bu aralar ıste yogun o yuzden aklın ıyıce karısmıss
bı fırsatını bulup 2 gun bıle olsa degısık bıseyler yapsanız keske esınle ızın alıp
gokcen fsh lh tan buyuk olmalı
kucuk olunca pko oluyo zaten senın durumunda buna uygun
kucuk kucuk yumrutluyorsun bazen yetereınce gelsmıyo vs ole olunca da regl dongun uzuyor
onun dısında E2 de bayagı dusuk gıbı geldı bana ama emın degılım
sen yenı bı doktor bul mutlaka kendıne
uzun zamandır yoktun gozyası nerelerdesın
ovulasyon testıne gore tam yumrutladıgın gunu bılmeyız belkıde 18 de yumrutladın dıcem ama 9 gun kısa evet
normalde de dongun hep aynı sekıldeyse uykun duzenlıyse sende ates olcmeyı dene bakalım
lutreal faz yetmezlıgı en barız ates olcmede anlasıyo doktor takıbı yaptırmıyosan
fatmammm sana denk gelemedım masallah oglun cok tatlı tosun pasa gıbı
Rabbım hep guzel gunlerını gostersın zor gunlerınız cabucak gecer ınsallah
kızlar hepinize iyi bir hafta dilerim.
fatma canım bebegin hayırlı olsun tekrar.saglıklada büyüsün inşallah.
bilgem ceylan sizin bebişler nasıllar bakalım.büyüdüler mi?
ronyam ben bugünlerde pek giremiyorum canım.sen nasılsın karakızın nasıl.
hep aklımdasınız girmesemde.
selam kızlar nasılsınız ben yine bunalıma girdim kendimi hiç iyi hissetmiyorum 3 gün önce şebnemin proğramında anne şiiri okudu ve ben babannemin hayalini gördüm biran karşımda saatlerce yere çöktüm ağladım ve 2 gündür yine hasta yatıyorum eşimde çok kızıyo bu durumuma ölenle ölünmez böyle yaparak hem bizi üzüyor hem babannenin ruhunu rahat bırakmıyosun diyo sizcede o hissedermi benim bu durumumu üzülürmü yani yoksa eşim benim üzülmemem için kandırıyomu beni mezarlığada götürmüyo sinir krizleri geçiriyormuşum ama ona sordum senin annen olsa bu kadar çabukmu unuturdun diye dünden beri konuşmuyorum gönlümü almaya çalışıyo ama ben haksızmıyım özlüyorum işte ben çok sakin bi insanım hep içime atarım acılarımı ama sonra böyle bir yerden patlak veriyo rüyalarıma girmesi için rabbime yalvarıyorum ama yok girmiyo öyle çok özledimki onu
canım ben pek anlamamm ama ronya yumurtlama sorunu yazmış sanırım benim gibi durumun var bende bugün gittim tekrar ama 18. günüm olmasına rağmen bu ay klomen baltarçınçörekoru yememe ve incir suyu içmeme rağmen hiiiç büyümemiş benim yumoşlar inş senin için hayırlısı olur ve bebişne kavuşursun......arkadaşlar herkese selam nasılsınız baaklım..
ben hormon testi sonuçlarımı aldım sağlık ocağında yaptırdığım için oradaki oktor
yorumlyabilir misiniz canlarım ilk kez olduğu için pek anlamıyorum sadece referans aralıklarına göre kendimce yorumladım bi de siz bakın..
selam kızlar nasılsınız ben yine bunalıma girdim kendimi hiç iyi hissetmiyorum 3 gün önce şebnemin proğramında anne şiiri okudu ve ben babannemin hayalini gördüm biran karşımda saatlerce yere çöktüm ağladım ve 2 gündür yine hasta yatıyorum eşimde çok kızıyo bu durumuma ölenle ölünmez böyle yaparak hem bizi üzüyor hem babannenin ruhunu rahat bırakmıyosun diyo sizcede o hissedermi benim bu durumumu üzülürmü yani yoksa eşim benim üzülmemem için kandırıyomu beni mezarlığada götürmüyo sinir krizleri geçiriyormuşum ama ona sordum senin annen olsa bu kadar çabukmu unuturdun diye dünden beri konuşmuyorum gönlümü almaya çalışıyo ama ben haksızmıyım özlüyorum işte ben çok sakin bi insanım hep içime atarım acılarımı ama sonra böyle bir yerden patlak veriyo rüyalarıma girmesi için rabbime yalvarıyorum ama yok girmiyo öyle çok özledimki onu
kızlar nasılsınız ben adet oldum 4. tüp bebeyim için dondurulmuşlarla
yarın ilk kontorüm var hayırlısı ile başlıyorum
inşallah rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz
ben artık kendimi bu konuda arsızlaştığımı sanmaya başladım yarın tüpe başlıyorum ve hiç heyecanlı deyilim sanki yarın ormal bi dr gidiyomuşum gibi
bir durumum var ne diyeyim allah daha fazla bu yolda oğraştırmasın son olsun inşallah
ben artık kendimi bu konuda arsızlaştığımı sanmaya başladım yarın tüpe başlıyorum ve hiç heyecanlı deyilim sanki yarın ormal bi dr gidiyomuşum gibi
bir durumum var ne diyeyim allah daha fazla bu yolda oğraştırmasın son olsun inşallah
canım hakkında hayırlısı olsun inş bazı şeyleri aşıyo artık herşey normal geliyo Rabbim son olmasını nasp etsin mutlu son olsun inş
saolun kızlar allah razı olsun inşallah son olurhakkinda hayirlisi olsun canim insallah zamani gelmistir
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun. Rahat olman güzel stres yapma bol bol dua et ve bu sefer olacağına tüm kalbinle inan. Bol şans
inşallah inşallah bu defa gelir ben elimden gelenin hepsini hatta daha fazlasını yaptığıma inanıyorum buna rahmendeçakır canım Allah rastgetirsin inşallah bebişin gelir
arkadaşlar herkese selam nasılsınız baaklım..
çakırcım yeni denemen için bol şans...
Belki bu kadar rahat olman daha iyi...
Rabbim yardımcın olsun...
saolun kızlar allah razı olsun inşallah bu defa şans benden yana olur:)canım hayırlı olsun mevlam gönlüne göre versin
çakırcım yeni denemen için bol şans...
Belki bu kadar rahat olman daha iyi...
Rabbim yardımcın olsun...
ekintosum tüp bebek bende alışkanlık yaptı galiba rahatlığım ondan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?