Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
LORKEM benim adet sıkıntılarım başladı bile ..
sanırım artık benim yumurtlamada sıkıntılı olmaya başladı.
ama bu ay bolca akıntımda vardı.
bilmiyorum irdeledikce sorun çıkıyor

ekınya gerı dusmus yıne atesın degısık oldu hakkaten ıkı aydır nazarmı degdı nedır
ıncır falan tuketıyormusun bı denesen bı daha kı aya
yagmurum nasilsin yagmur yureklimmm
umud nasılsın
annene gecmıs olsun ınsallah kolayca atlatır amelıyatyını hayırlısı ıle
sende kendını toparlamaya calıs cok bunalmıssın bu aralar ıste yogun o yuzden aklın ıyıce karısmıss
bı fırsatını bulup 2 gun bıle olsa degısık bıseyler yapsanız keske esınle ızın alıp
gokcen fsh lh tan buyuk olmalı
kucuk olunca pko oluyo zaten senın durumunda buna uygun
kucuk kucuk yumrutluyorsun bazen yetereınce gelsmıyo vs ole olunca da regl dongun uzuyor
onun dısında E2 de bayagı dusuk gıbı geldı bana ama emın degılım
sen yenı bı doktor bul mutlaka kendıne

uzun zamandır yoktun gozyası nerelerdesın
ovulasyon testıne gore tam yumrutladıgın gunu bılmeyız belkıde 18 de yumrutladın dıcem ama 9 gun kısa evet
normalde de dongun hep aynı sekıldeyse uykun duzenlıyse sende ates olcmeyı dene bakalım
lutreal faz yetmezlıgı en barız ates olcmede anlasıyo doktor takıbı yaptırmıyosan

fatmammm sana denk gelemedım masallah oglun cok tatlı tosun pasa gıbı
Rabbım hep guzel gunlerını gostersın zor gunlerınız cabucak gecer ınsallah

gökçenimm malesefki hormon sonuçların yumurtlama bozukluğun olduğunu gösteriyor
ama çokda kötü değil ara sıra yumurtlaman oluyordur
senin o doktoruna ben ne diyeyim aylarca nasıl senden hormon tetkikleri istemedi
canım sen lorkeminde dediği gibi acilen bir doktor bul
ve eşinin durumuna göre yumurtlama tedavisi ol

bir ara evde yoktum sonrada ara veriyim biraz dedim sen nasilsin lorkecim ne yaptin kaan hocadan cevap gelmistir ne dedi fsh hakkinda ben ates olcmeye baslamistim aslinda test alinca yeterli olur diye biraktim 10 gunde internetsizdim yine basliyim en iyisi ben saatleri cok tutturamiyorum bazen cok erken kalkiyorum ama yine de bir sonuc aliriz heralde 1 ay olctum ff net cizgi cekmedi

seviyorumm seni vefalı kardeşim benimmm

karden canım ya seni okurken kendimi feci gaddar buldum
benim anneannemde 2 ay evvel vefat etti bende onu çok severdim
ağladım elbette üzüldüm ama şimdi kendisi aklıma gelince fatiha okuyorum
yasin okuyorum öyle sinir krizi geçirecek kadar aman aman ağlamam
canım bu hayatın gerçeği hepimiz ölümü tadacak varlıklarız
sende çok hassas olmamaya çalış bence eşin biraz haklı
bol bol dua oku ruhu şad olsun nenenin

kızlar nasılsınız ben adet oldum 4. tüp bebeyim için dondurulmuşlarla
yarın ilk kontorüm var hayırlısı ile başlıyorum
inşallah rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz
ben artık kendimi bu konuda arsızlaştığımı sanmaya başladım yarın tüpe başlıyorum ve hiç heyecanlı deyilim sanki yarın ormal bi dr gidiyomuşum gibi
bir durumum var ne diyeyim allah daha fazla bu yolda oğraştırmasın son olsun inşallah

canım ben pek anlamamm ama ronya yumurtlama sorunu yazmış sanırım benim gibi durumun var bende bugün gittim tekrar ama 18. günüm olmasına rağmen bu ay klomen baltarçınçörekoru yememe ve incir suyu içmeme rağmen hiiiç büyümemiş benim yumoşlar inş senin için hayırlısı olur ve bebişne kavuşursun......

kardencim sevdiklerimizi kaybedince üzülmek merhamet ve sevgiden oluyor.ancak senin kriz geçirmen yada yaka paça yırtarak ağlaman (bazen öyle yapılıyor ya genel olarak söyledim) ölüye azap verir. Peygamber Efendimiz(sav) bile evlatlarını yada torunlarını kaybettiği zaman ağlamış hattta sahabe sormuş Ya Rasulullah bu ağlaman nedir? diye buyurmuş ki:" Bu merhametten gelir" sessizce ağlamak olur.sen böyle kriz yerine (tabi senin elinde değil biliyorum ama imanlı insanlar olarak düşünmek lazım hepimiz oraya gideceğiz.) bi fatiha üç ihlas okursan babaannen için daha hayırlı olur. RAbbim rahmet eylesin..... sana da sabır nasip etsin..

canım hakkında hayırlısı olsun inş bazı şeyleri aşıyo artık herşey normal geliyo Rabbim son olmasını nasp etsin mutlu son olsun inş

hakkinda hayirlisi olsun canim insallah zamani gelmistir

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun. Rahat olman güzel stres yapma bol bol dua et ve bu sefer olacağına tüm kalbinle inan. Bol şans

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun. Rahat olman güzel stres yapma bol bol dua et ve bu sefer olacağına tüm kalbinle inan. Bol şans

çakır canım Allah rastgetirsin inşallah bebişin gelir
inşallah inşallah bu defa gelir ben elimden gelenin hepsini hatta daha fazlasını yaptığıma inanıyorum buna rahmende
olmassa takdiri ilahi denilen bişi var demekki rabbim oygun görmüyo diyip ara vericem ve daha sonra sonnuna kadar mücadelemi yapıcam

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar,ağırlaştık artık,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

canım hayırlı olsun mevlam gönlüne göre versin

cnm ben aşağı yukarı her ay yaptırıyorum dr pek bilgili birine benzemiyor prolaktin sınırı biraz zorluyor ama gelecek ay düşebilir stres yükseltiyor fsh güzel ama kızlarında dediği gibi lh fsh oranı pko benziyor ronyam daha iyi bilir e2 yükseltmek için beslenme programına dikkat etmelisin ama hormonlar değişkenlik gösterirler gelecek ay bir bakmışsın değişmişler

EŞİMİN SPERM TESTİ SONUCU AŞAĞIDADIR. YORUMLARSSANIZ SEVİNİRİM.
Volüm(miktar) 4 CC/ML
Konsantrasyon 12 mil/ML
Molilite (hareket) % 55
a-
b-35
c-20
d-45
Likefasyon zamanı 20 dk
vizkozite ++
aglunitasyon -
ph 8,3
görünüm krem opak

morfoloji
normal 6
baş 40
boyun 22
kuyruk 32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…