Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar kızlar....

Ben de sizler gibi uzun zamandır bekleyenlerdenim....

Allah'ım İnşaallah en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin....

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah namazından sonra yatamadımyha
uyku tutmadı

selam canım dün çıkmak zorunda kaldım cvp yazamadım kusura bakma......
bi haftadır bende onu araştırıyorum canım kafam allak bullak oldu artık bakmayaccağım dedim ne olursa Rabbimden diyorum Amin cnm Rabbim daha beterinden korusun bi yandan pkolu olup hamile kalanları okuyunca seviniyorum bi yandan biz de bunlar gibi böyle hikayemzi yazacakmıyız diye düşünüyorum. ama düşündükçe çıkmaza giriyorum en iyisi Rabbime tevekkül etmek diyorum nasip Rabbim Ol buyurusa Olur İNŞAALLAH.
Sende sıkma canını herşeyde bi hayır var evlatlarımızın kıymetini anlıyoruz bu şekilde ne yapalım bu da bizim imtihanımız. RABBİM BU İMTİHANI BAŞARI İLE GEÇMEYİ VE VUSLATA ERMEYİ TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA VE HAMİLE ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN aminnnnnnnn

Günaydın arkadaşlarım

Herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum. Topikte biraz umutsuzluk var gibi. Yapmayın arkadaşlar, sabretmek ve mücadele etmek zorundayız. burda ne olumsuz arkadaşlar hamile kaldı biliyosunuz. Biraz sabırlı olmak ve dua etmek lazım. Pikoysa sorun ronya size en iyi örnek :) Zamanı gelince oluyor tgabi kısmetimizde varsa

çok saol cnm çok heycanlıyım allah hepimizin yüzünü güldürür inşallahh.....
bugun transfer günüm belli olucak az çok.

slm kızlar ben bişe yaptım doğrumu yaptım bilemiyorum ama KAAN AYDOS'a email attım eşimn durumunu ve kendi pko durumumu anlattım sizce ne zaman cevap gelir

herkese merhabalar,benim canım sıkkın ne yazık ki...
arkadaşım 10 haftalık bebeğini aldırmak zorunda kaldı...1 haftadır bununla uğraşıyormuş,ben üzülmeyim diye saklamış ama dün öğrendim...zaten bebeğide dün aldırdı...

arkadaşımın hipofiz bezi büyümesi vardı.en son kontrolü iyi geçmişti ve doktor ameliyata gerek görmemişti...hamile de kalabilirsin de demiş sayın profesör....

sonrasında onlarada süpriz olan bir hamilelik gerçekleşti.ama prolaktini çok yükselmiş ve 2 ayda adenomu büyümüş.
1 haftadır şiddetli baş ağrısı çekmiş ve görme testi yapılmış.sol gözde görme kaybı başlamış...ve doktorlar 3 seçenek sunmuş...
1- karnında bebeğinle ameliyat yapacağız...
2-hamileliğini devam ettirmek istersen kör olma ve şuur kaybı gibi sonuçlarla karşılaşabilrsin
3-hamileliğini sonlandırıp 2 ay içinde ameliyat olmalısın

arkadaşım çok üzülürek üçüncü seçeneği seçti...sesindeki o çaresizliği pişmanlığı duymak beni o kadar üzdüki...dün arıyamadım bile.şimdi yemek yaptım ona gitcem biraz sonra..

RABBİM NE VERİRSE HAYIRLISIYLA VERSİN.RABBİM KORKTUKLARIMIZLA KARŞILAŞTIRIP SINAMASIN...

Amin. Arkadaşına çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun. İnşallah acılarnı unutturacak tez zamanda bir bebek gönderir Rabbim

ekintos canım Rabim arkadaşına sabr versin gerçekten zor bi durum benim halamın kızı da bu sbebten gözlerini kaybetti. 3 çocuğu var ancak ikinci çocuktan sonra dr bi daha hamile kalırsa gözlerini kaybeder demiş.(ikinci hamileleğinde gözleri zayıflamıştı.) ancak kısmet ki üçnücüye hamile kaldı dikkat ettiler mi bilmiyorum ama üçüncü çocuğunu da doğurdu ama şimdi göremiyor. Rabbim hapsine şifa versin

kızlar kaan aydostan cevap geldi dna analizi yaptırmamızı tavsiye etmiş. cevap şöyle

Azalmış olmakla birlikte, sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli sınırlarda görülüyor. Ama 1 yıl içinde çocuk olmadığına göre, şansınızı artırmak için bazı önlemlerin alınması faydalı olur. Bunların başında varikosel denilen damar genişlemesi, enfeksiyon, hormonal durum gibi durumların varlığı gelir. Eğer bunlar varsa, düzeltilerek şansınız da artırılabilir. Sonuçta, beklemekle her ay doğal yolla çocuk sahibi olma olasılığınız %3'tür. Aşılama (IUI) yapılırsa bu %10'a çıkar. Tüp bebek başarısı ise %50 civarındadır. Sperm kalitesini artırmak için de bazı destek tedavilerini öneriyorum. Netice olarak, destek tedavisi de alarak doğal yolu bekleyebilirsiniz. Ama şansımız fazla olsun diyorsanız, aşılama ya da tüp bebek tercih edilebilir. Benim izlediğim yol ise, sperm değerleriniz normal görünse bile, önce spermlerin iç yapısını detaylı ortaya koyan DNA analizi yapmaktır. Eğer bunda bir sorun varsa, önce 2-3 ay tedavi verip düzelmesini bekliyorum. Daha sonra da, önce doğal yolu bekleyip, olmazsa 2 siklus aşılama, arkasından da tüp bebeği öneriyorum. İsterseniz bir gün randevu alıp gelin, tedavinize başlayalım. Geldiğinizde DNA analizini hastanede yapabiliriz. Ama bunun için bir gün Ankara'da kalmanız gerekir.
Saygılarımla.

Prof.Dr. Kaan AYDOS

siz ne dersiniz. ankaraya gidip bu testi yaptırabilirmiyiz bilemiyorum yada burda istanbulda yaptırabilirimiyiz kızlar hocaya soramadım..

selam kızlar nasılsınızzzzz?

cennet çapadan randevu al biraz stresli bir yer ama gideceyeceksen dene..
ama orda randevu alıp muayene olup ordaki prosedürü uygulaman gerek gidip direk yaptıramazsın.

selam kızlar nasılsınızzzzz?

cennet çapadan randevu al biraz stresli bir yer ama gideceyeceksen dene..
ama orda randevu alıp muayene olup ordaki prosedürü uygulaman gerek gidip direk yaptıramazsın.

sağol canım eşimle bi konuşurum çapa devlet mi canım yoksa özelmi gerçi özelde kolay randevu işi ama emin olmak için sordum.
eşim bilmiyor kaan hocaya email attığımı akşam gelince söyelyeceğim ama ne der bilemiyorummm

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................hani çok zordu Bebişimiz Kız..
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee Bebişimiz Kız..
Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha
Adaesila............................Bir mucize bebiş daha Bebişimiz Erkek..
Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee Bebişimiz Erkek..
Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde Bebişimiz Kız..
Ronya: ........................... ...Azmin sonu Bebişimiz Kız..
Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine Bebişimiz Erkek ..
Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş Bebişimiz Kız ..
Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş
Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................Rabbim sabırlar versin ve sabrının mükafatı , dünyalar güzeli bir bebek ..
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
sevser...............................Aşılama tedavisinde..
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
5N1Ke.............................Tüp bebek tedavisinde..
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

Son düzenleme:

benide ekleyin lütfen 2. aşılama souç beklyorummmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…