Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
düşmeyen hormonum e2 105 olmuş 2 aydır doğum konturol kullanıyorum düşmeyi bırakın yükselmiş napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaa bana akıl verin gel dedi ama gelemem dedim yarın tekrar kan testi yapıcam

düşmeyen hormonum e2 105 olmuş 2 aydır doğum konturol kullanıyorum düşmeyi bırakın yükselmiş napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaa bana akıl verin gel dedi ama gelemem dedim yarın tekrar kan testi yapıcam

acanım yaaa niye böyle oldu senni bu e2 hormonu yaa
doktor ne dedi düşmemesiyle ilgili olarak doğum kotrol hapından başka tedavisi yok mu acaba...
inan hiç bir bilgim yok nedir nasıl düşer nasıl yükselir rabbim yardımcın olsun bununla ilgili topiklerede baktın mı canım..

xedam hayıt al kaynat iç canım hormonları dengeliyor.
denek ediyoruz vücudumuzu ama yapcak bişi yok bunuda dene canım şifa ile...

mavicim umutsuzluk yok mücadele var ve sonunda kazanmak var rabbimin izniyle...

cennetcim ne güzel ayrıntılı bir cevap yolalmış size kaan hoca
dna hasarı bence de çok gerekli biz de düşünmüştük ameliyat olayını öğrenmeden önce
ama şimdi altı aylık bir bekleme sürecine gireceğiz olmazsa sonra artık..
sizin varikosel durumu yok herhalde o zaman hocanın dediğini yapın bence
oraya gidemesenizde istanbuldasınınz bu imkanınız da var orada da yaptırabilirsiniz allah yardımcınız olsun..

çakııııırrr ne vakittir fırsat bulup yazamadım canım inşallah bu sefer olacak allahın izniyle hayırlı olsun şimdidien yeni tedavin

umudcum sana da yazamamıştım canım çok geçmiş olsun rabbim annene acil şifalar versin inşalah..

ekinnnnnnnn ateş ölçmüyor musun canım iki gündür boş..

xedam hayıt al kaynat iç canım hormonları dengeliyor.
denek ediyoruz vücudumuzu ama yapcak bişi yok bunuda dene canım şifa ile...

ya kızlar ben civamperçemi çayı ve karışımı aldınm bide hayıt suyu var alsammııı ya buneyaaa vallahiii kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaaaaa

edam seni merak ediyorum ya mj at bana sana mesaj attım geri dönemedin galiba
eda tüp dr ara ve dostinex diye bir ilaç var dr sor bunu kollanayımmı benim e2 bu tedavide 7000 bulunca dr verdi
sen sonucu dr gönderdinmi ne diyo

eda mj şimdi aldım ben başladım tedaviye dün dr gittim ilaç verdi rahim kalınlaşsın diye kollanıcam ve pazartesi yeni gidicem benim durum bu

eda tüp dr ara ve dostinex diye bir ilaç var dr sor bunu kollanayımmı benim e2 bu tedavide 7000 bulunca dr verdi

yarın sorarım çakırım yaaa hiç keyfm yokk.......hadi hayırlısı sen başlamışşın dualarım seninleee sende bana dua etttttttt

ediyorum canım etmemmi
eda sen benim salatı tefriciyemi okudunmu duasını yapıcamda

bitirmedim canım ya bu aralar hastanelerdeydikkk bitirince atarım msjjj

özel değil canım üni. hastanesi.
tamam canım sağol...

evet canım sağolsun hemen cvp verdi ama eşime bunu sormam lazım daha kaan hocaya mail attığımdan bile haberi yok duyuynca ne der bilemiyorum yaa evet bizim varikosel yok hocaya bunuda yazdım sağolsun elimden geleni yaparım tedaviniz için yazmış şimdi ne yapsam gidebilirmi eşim bu dr abilmiyorum bazen ankara da işleri oluyo ama işi varken dr agidermi bileme bakalım göreceğiz nasip yaa

gider gider.. bak ne güzel arada iş için de oraya gidiyormuş uğrayıversin ne olacak bir günlük uzayıversin işi
güzelce anlatırsın duruumu seni anlar sonuçta onlarda çok istiyor baba olmayı rabbim vesile etsin de inşallah tatsınlar onlarda bu güzel duyguyu

inş cnm bakalım bi anlatayım da durumu belli olur ak mı karamı

ekintosumm arkadaşına çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Rabbim böyle bir durumu bir daha yaşatmasın

xeda canım benim hormonlarım çok bozuktu
e2 80 civarıydı lh ve fsh dengesizdi
ben hayıt otunun kapsülünü kullandım baya etkili oldu bende
aslında epey zamandır sana dicem ama belki doğum kontrol hapı daha etkili olur diye
bir şey yazmadım istersen hayıtıda dene
ama yinede doktoruna sor bu aşamada seni yanlış yönlendirmek istemem
bu arada uyarmadan geçmeyim herhangi bir hormon ilacı alırken hayıtı kullanmıyorsun

geçmişolsun dilekleriniz sağolun kızlar..

kısmette olmayınca olmuyor demek ki......

ya ben ceylanı merak ettim...bu hafta doktora gidecekti gitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…