- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.081
sağol canım eşimle bi konuşurum çapa devlet mi canım yoksa özelmi gerçi özelde kolay randevu işi ama emin olmak için sordum.
eşim bilmiyor kaan hocaya email attığımı akşam gelince söyelyeceğim ama ne der bilemiyorummm
düşmeyen hormonum e2 105 olmuş 2 aydır doğum konturol kullanıyorum düşmeyi bırakın yükselmiş napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaa bana akıl verin gel dedi ama gelemem dedim yarın tekrar kan testi yapıcam
acanım yaaa niye böyle oldu senni bu e2 hormonu yaa
doktor ne dedi düşmemesiyle ilgili olarak doğum kotrol hapından başka tedavisi yok mu acaba...
inan hiç bir bilgim yok nedir nasıl düşer nasıl yükselir rabbim yardımcın olsun bununla ilgili topiklerede baktın mı canım..
xedam hayıt al kaynat iç canım hormonları dengeliyor.
denek ediyoruz vücudumuzu ama yapcak bişi yok bunuda dene canım şifa ile...
edam seni merak ediyorum ya mj at bana sana mesaj attım geri dönemedin galibadüşmeyen hormonum e2 105 olmuş 2 aydır doğum konturol kullanıyorum düşmeyi bırakın yükselmiş napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaa bana akıl verin gel dedi ama gelemem dedim yarın tekrar kan testi yapıcam
edam seni merak ediyorum ya mj at bana sana mesaj attım geri dönemedin galiba
eda tüp dr ara ve dostinex diye bir ilaç var dr sor bunu kollanayımmı benim e2 bu tedavide 7000 bulunca dr verdi
sen sonucu dr gönderdinmi ne diyo
ediyorum canım etmemmiyarın sorarım çakırım yaaa hiç keyfm yokk.......hadi hayırlısı sen başlamışşın dualarım seninleee sende bana dua etttttttt
edam seni merak ediyorum ya mj at bana sana mesaj attım geri dönemedin galiba
eda tüp dr ara ve dostinex diye bir ilaç var dr sor bunu kollanayımmı benim e2 bu tedavide 7000 bulunca dr verdi
sen sonucu dr gönderdinmi ne diyo
ediyorum canım etmemmi
eda sen benim salatı tefriciyemi okudunmu duasını yapıcamda
gökcenim adet belirtilerim başladı ondan girmedim bile dğerleri:)
tamam canım sağol...özel değil canım üni. hastanesi.
mavicim umutsuzluk yok mücadele var ve sonunda kazanmak var rabbimin izniyle...
cennetcim ne güzel ayrıntılı bir cevap yolalmış size kaan hoca
dna hasarı bence de çok gerekli biz de düşünmüştük ameliyat olayını öğrenmeden önce
ama şimdi altı aylık bir bekleme sürecine gireceğiz olmazsa sonra artık..
sizin varikosel durumu yok herhalde o zaman hocanın dediğini yapın bence
oraya gidemesenizde istanbuldasınınz bu imkanınız da var orada da yaptırabilirsiniz allah yardımcınız olsun..
gökcenim adet belirtilerim başladı ondan girmedim bile dğerleri:)
tamam canım sağol...
evet canım sağolsun hemen cvp verdi ama eşime bunu sormam lazım daha kaan hocaya mail attığımdan bile haberi yok duyuynca ne der bilemiyorum yaa evet bizim varikosel yok hocaya bunuda yazdım sağolsun elimden geleni yaparım tedaviniz için yazmış şimdi ne yapsam gidebilirmi eşim bu dr abilmiyorum bazen ankara da işleri oluyo ama işi varken dr agidermi bileme bakalım göreceğiz nasip yaa
gider gider.. bak ne güzel arada iş için de oraya gidiyormuş uğrayıversin ne olacak bir günlük uzayıversin işi
güzelce anlatırsın duruumu seni anlar sonuçta onlarda çok istiyor baba olmayı rabbim vesile etsin de inşallah tatsınlar onlarda bu güzel duyguyu
merhaba cnm hoşgeldin aramızaa
ne zamandır bebek istiyorsun..sorun varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?