- Konu Sahibi boncukboncuk
- #10.801
krisim swanson dan bende biotin aldım 100 kapsül var içinde benimde saçlarım çok dökülüyo hayatım kullanayım inşallah iyi gelir
kullan canim
ama kansizlik varsa ne yapsan iyi gelmez
once kan testini yaptir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krisim swanson dan bende biotin aldım 100 kapsül var içinde benimde saçlarım çok dökülüyo hayatım kullanayım inşallah iyi gelir
kiymali pide mi
![]()
bende seni gördüğüme sevindim dedim şimdi gitmiştir daha fazla dayanamadım canımıniçi![]()
abbooooooooooooooooo inanmıyorum burda yiyecek konuşulmayacaktı Allah ım bu krisimin çektiği ne böyle :44:
kiymali pide mi
![]()
abbooooooooooooooooo inanmıyorum burda yiyecek konuşulmayacaktı Allah ım bu krisimin çektiği ne böyle :44:
kullan canim
ama kansizlik varsa ne yapsan iyi gelmez
once kan testini yaptir
evet ya oldureceksiniz beni
bide gecenin gec saatinde yapiyorsunuz cozumde bulamiyorum,gunduz olsa siparis verirdim
![]()
affet askim neolurrr:78:
onerin icinde saol inceliyecegim simdi,
pamuk ,krisim iyi geceler opuyorum sizi:)))
affet askim neolurrr:78:
onerin icinde saol inceliyecegim simdi,
pamuk ,krisim iyi geceler opuyorum sizi:)))
dün iğnesini yapamadım aklım ona takıldı((
şubatta kan sayımı yaptırıcam canım aklımda yani mutlaka gidicem
kendi yapmistir heralde dimi?
ceylan 06 sesin solugun cikmiyor canim?
evet ya hep burdayım ama sessizim nedense ama sürekli takip ediyorum bişey soracam bu arada biz ilk varikoseli ögrendigimizde geçen sene yani maya tüp bebege form doldurmuştuk bugün beni aradılar har ay bi çifte ücretsiz tüp bebek yapacaklarmış benide aradılar gelin sizi ve eşinizi doktorlarımız bi muayene etsinler çekilişimize katılın dediler sizce gitsemmi?en azından bi daha muayene olmuş olurum diyorum eşim bir aydır proxeed kullanıyo...
iğneler evde olduğu için sabaha doğru geldi haliyle 1 gün iğne yapılmamış oldu malesef(((
cips slm söylüyomuşş sana :))))))
krisim 2 kutu proxeed im kaldı yani bu 1 ay daha gidecek demek acaba bitmeden kaç kutu sipariş etsem hayatım
evet ya hep burdayım ama sessizim nedense ama sürekli takip ediyorum bişey soracam bu arada biz ilk varikoseli ögrendigimizde geçen sene yani maya tüp bebege form doldurmuştuk bugün beni aradılar har ay bi çifte ücretsiz tüp bebek yapacaklarmış benide aradılar gelin sizi ve eşinizi doktorlarımız bi muayene etsinler çekilişimize katılın dediler sizce gitsemmi?en azından bi daha muayene olmuş olurum diyorum eşim bir aydır proxeed kullanıyo...
çekiliş diye bişey mi olur canım bence aldatıcı olabilir bu benim fikrim ama kaan hocada ameliyat olmadınızmı siz