- Konu Sahibi boncukboncuk
- #10.821
çekiliş diye bişey mi olur canım bence aldatıcı olabilir bu benim fikrim ama kaan hocada ameliyat olmadınızmı siz
evet olduk ameliyatı ama ücretsiz muayen diyoya en azından denemekte fayda var diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekiliş diye bişey mi olur canım bence aldatıcı olabilir bu benim fikrim ama kaan hocada ameliyat olmadınızmı siz
soyle ona
onu hic affetmicem
bende 4 diye düşünmüştüm canım alaym bari 4 tane inşallah son alışım olurda hamiş kalırımen az 2 kutu daha al canim
yada 4 al
bencede hayatım yok çekiliş insanları nasıl getirtebiliriz projeleri Allah akıl versin koyun can derdinde kasap et derdindecekilis ayagina cagirip kandirmaya calisacaklardir
evet olduk ameliyatı ama ücretsiz muayen diyoya en azından denemekte fayda var diye düşünüyorum.
git canim ama sakin sizi kandirmalarina musade etme
aceleye getirmesinler yani
suan tedavi oluyormusunuz ne yapiyorsunuz ?
affet beni krishazel diyo :)))))))
soyle ona gorecek o gununu
yapip edip sonra yag gibi uste cikmaya calismasin
birdahada bilgisayari elinden almaya kalkmasin
sen affettinmi yoksa?
bende 4 diye düşünmüştüm canım alaym bari 4 tane inşallah son alışım olurda hamiş kalırım
aman cnm ya sen hamis kalda elinde patlasin isterse:)))
bencede hayatım yok çekiliş insanları nasıl getirtebiliriz projeleri Allah akıl versin koyun can derdinde kasap et derdinde![]()
tedavi oluyoruz ama sadece kaan hoca bize proxeed verdi sizin diger dediginiz vitaminleride alamadım yani tek onu kullanıyo bende romatizma tedavisi gördügüm için pek yediklerine dikkat etmiyoruz açıkcası bende bi gideyim diyorum bakalım hayırlısı
pamuk58;17275054]affet beni krishazel diyo :)))))))
soyle ona gorecek o gununu
yapip edip sonra yag gibi uste cikmaya calismasin
birdahada bilgisayari elinden almaya kalkmasin
sen affettinmi yoksa?
bende 4 diye düşünmüştüm canım alaym bari 4 tane inşallah son alışım olurda hamiş kalırım
aman cnm ya sen hamis kalda elinde patlasin isterse:)))
bencede hayatım yok çekiliş insanları nasıl getirtebiliriz projeleri Allah akıl versin koyun can derdinde kasap et derdinde
bedavaysa gitsin baksin . ama tup yaptirmaya calisir moralinide bozabilirler
ceylancım eşin ameliyat olmuş ne güzel işte bundan sonraki işlerde sana düşüyo biz nasıl burda vitaminler kullanıp kafayı yiyorsak sende bir el at istersen canım eşinin değerlerini yükseltmeye bak amacın bu olsun tüp bebek merkezlerinde ne işin var ya ben herzaman doğal gebelikten yanayım tüp bebek benim gözümde tamamen imkansız bir hal aldıysa alternatif olabilir
bedavaysa gitsin baksin . ama tup yaptirmaya calisir moralinide bozabilirler
bend henüz tam anlamıyla affetmiş değilim hala sinirliyim ama kavaltı bile hazırladı sabahtan beri jest yapıyo dayanamadım![]()
yok onlar ne kadar tüp derlersede yaptıramam mümkün degil yani çünkü kredi ödüyoruz tüp bebege masraf asla yapamayız boşuna ugraşmış olurlar:))
oyle olmalida zaten
tup bebek en son care olmali
ceylan in esinin birkac aya kadar sorunu biter zaten. onlarin tup bebege hic ihtiyaclari yok sayiyi arttiracaklar olay bitecek.
kris bidaha almıcakmış bilgisayarı anlayışlı olacakmış zaten beni yaktın diyo :)))))))))
ceylancım eşin ameliyat olmuş ne güzel işte bundan sonraki işlerde sana düşüyo biz nasıl burda vitaminler kullanıp kafayı yiyorsak sende bir el at istersen canım eşinin değerlerini yükseltmeye bak amacın bu olsun tüp bebek merkezlerinde ne işin var ya ben herzaman doğal gebelikten yanayım tüp bebek benim gözümde tamamen imkansız bir hal aldıysa alternatif olabilir
oda yapip edip sonra gonul almaya calismasin
kirmasin seni hic..
bu arada bizim amerikadan aldigimiz kiyafetler geldi bugun kafayi yiyecegiz:)) 2 bavul dolusu :) basindan ayrilamiyoruz