- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.461
canım benim yaaa rabbim inşallah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi kerdeş versin ogluna
lorke acık unuttu :) heyecandan heralde
huu nabersınzı kızlaarr
ben nerdeyse hıc oynayamadan geldım kınadan
ama yınnde ayaklarım acıdı yaa sevmıyorum topuklu gıymeyı ezıyet valla
ekıntosummm canım dunurummm
Rabbım hayırlı saglıklı her daım mutlu huzurlu O nun hosnut olacagı bır hayat nasıb etsın sana esın ve cocuguun (vee cocuklarınla) ve sevdıklerınle ınsallah
o ne kız ole bı adetınızmı var
3 subatta yapaydıınız ya bende ankara da olucam denk gelrıdım belkı
Kırıkhan Davul Zurna 2-2 Yeni - YouTube
tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ekıntosun partısı olsun bu
iyi geceler kızlar ben bugün doktora gittim E2 170 çıktı önümüzdeki aya erteledik
doktordogum kontrol hapı verdi onu kullanıcam da bu hapla sogan suyu içsem bi zararı olurmu
benim için güzel dileklerde bulunan arkadaşlarım teşekkür ederim
sevser aşılamının sonu bebiş olsun inşallah ilişkiye devam girmemezlik yapma
ekintosum dogum günün kutlu olsun nice senelere ailenle
esram bebek konusun kendimzi yıpratmak istemiyosak kör sagır dilsiz olucan yoksa altından kalkamayız
üzülme canım vakti saati geldiginde mevlam hepimizin yüzünü güldürecek her namazımda inan ismini vererek dua ediyorum seni seviyorum
Merhaba kizlar.
Iyi pazarlar.
ekının hayatından suphem var suandaaaaaaaaaaaa
pişik kremıne varana kadar dusunuyor
kadın
sahne ıcın tedbırlı yanı anlıyacgın
düetlerde anlasamıolarmıs
bası aynıymıs sarkının ortaya gelınce unutuyolarmıs
ıkısı ayrı ayrı sarkılarlan devam edıormus
esra delisin sen deliiiiii
kızlar dişim için ilaca bşaladım iltihabı geçer geçmez ameliyat masasına yatıcam
kısacık döngüm oldu artık ne yapıcam bilmiyorum dişimi halledip takip benimde niyetim..nasibse eğer plan yapmak istemiyorum.boşa oluyor..
hheee oldu ben senmıyım esramıyımoda laptou fırlattı galiba bi anda yada cenabet cenabet gelmeyi düşünüyo
ekıntosum tabıkı de yazarım ...lorkecim çok teşekkür ederim....
lorke kaan hocanın yanından geldiğinizde sonucu en çok ben merak ediyorum olacağım ama muhtemelen burda olmayacağım (Rabbim bilir tabi) lütfen bana özelden yaz,ilk girdiğimde okuyum....
ooooo partimi kaçırmışım:)))))
sağol esilanurcum...
ben olsam kullanmazdım soğan suyunu,önce ilacın sonucuna bakmak isterdim...
esra delisin sen deliiiiii
kızlar dişim için ilaca bşaladım iltihabı geçer geçmez ameliyat masasına yatıcam
kısacık döngüm oldu artık ne yapıcam bilmiyorum dişimi halledip takip benimde niyetim..nasibse eğer plan yapmak istemiyorum.boşa oluyor..
CANIM BENDE RÜYAMDA GÖĞÜSLERİMDEN süt geldiğini ve bebeğimi emzirdiğimi gördüm..emzirmek iyi değilmiş ama süt gelmesi "kız çocuğa işarettir diyor" :))))slm kızlar güzel bi haftasonudiliyorumhepinize...
çakır cnm teşekkür ederim
sevser Allahyar ve yardımcın olsun dualarım seninle cnm
eşimin yakınbi arkadaşı rüyasındabizimçok tatlıbi kız çocuğumuz olduğunu görmüş yaa çok mutluyum kız çocuğu müjde demekmiş..
sağol cnm sınavdan geldik biraz önce ..iyi geçti sayılır.... :)gelbbegeım sınavda Allah yard olsun
doğum günün kutlu olsun cnm evladınla eşnle mtlu yıllar.....sağol azracım...
32 yaaaa valla ömür çok hızlı geçiyorrrrrrr
kizlae nasilsiniz bisey sorcam l arginine kullananlara bizim ilk aldiklarimiz kapsuldu seffaf icinde toz vardi bitti yeni siparis ettik farkli marka dikkat etmemistik yeniler tablet bir fark varmiki acaba sonucta isimler ayni ama tereddut ettim biraz .
canım soganın ters etkısı olacagını sanmıyorum ya etkısı olmaz hıc yada olur bencelorke nasilsin canim sen sogan suyu ictinmi hic bende kist falan yok ilacta kullanmiyorum yan etkisi falan olurmu sonra da incir kuru yapcam
fark etmez canım sanırım fırmalar degısık ambalaj cesıtlerı kullanabılıyo onemlı olan ıcerık
canım soganın ters etkısı olacagını sanmıyorum ya etkısı olmaz hıc yada olur bence
ama mesela ıncırın bana ters etkısı oldu cunku ben zaten fazlaca yumurtluyorum
yumurtlaman da sorun varsa e2 degerınde yukseklık yoksa o da zarar etmez sanırımm
biz 3 aydir kullaniyoruz 4 ayimizdayiz sperm testi yailmasi lazim ama 4. ayin sonuna yapilacak umarim etkilemistirl argine nin faydasını gören oldumu kızlar ne kadar arttı mesela? sayfa çok ara ara bulamıyorum
iyi aksamlar kizlarrr
3 gun oldu topige gelmeyeli persembe gunu nobetciydim cuma annem ameliyat oldu dun yine nobet vardi..
annem benim calistigim hast. ameliyat oldu persembe gunu bi grdim cok sukur bugun hast.ciktim eve geleli daha 1-2 saat oldu ne halde olduguu tahmin etmissinizdir
cok yorgunum ama RABBIME SUKURLER olsun hersey yolunda anneminde ameliyatini sagsalim atlattik...
benden bole iste sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?