Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

o ne kız ole bı adetınızmı var
3 subatta yapaydıınız ya bende ankara da olucam denk gelrıdım belkı

lorkecim çok teşekkür ederim....
lorke kaan hocanın yanından geldiğinizde sonucu en çok ben merak ediyorum olacağım ama muhtemelen burda olmayacağım (Rabbim bilir tabi) lütfen bana özelden yaz,ilk girdiğimde okuyum....
Kırıkhan Davul Zurna 2-2 Yeni - YouTube

tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ekıntosun partısı olsun bu

ooooo partimi kaçırmışım:)))))

sağol esilanurcum...
ben olsam kullanmazdım soğan suyunu,önce ilacın sonucuna bakmak isterdim...

herkese iyi hafta sonları

buraya da kar yağdı
sabah bi kalktım heryer bembeyaz
sabahın sekizinde cocuklar kartopu oynuyodu
o kadar sıradışı bişeydi kar buralar için:))

ekının hayatından suphem var suandaaaaaaaaaaaa

esra delisin sen deliiiiii
kızlar dişim için ilaca bşaladım iltihabı geçer geçmez ameliyat masasına yatıcam

kısacık döngüm oldu artık ne yapıcam bilmiyorum dişimi halledip takip benimde niyetim..nasibse eğer plan yapmak istemiyorum.boşa oluyor..

ekiinnn dün nerde oldugunu neden saklıyosun söylemiyosun hangi pavyonda çıkıyonuz kız enesle al basmadan donu var düetiniz için

oda laptou fırlattı galiba bi anda yada cenabet cenabet gelmeyi düşünüyo
hheee oldu ben senmıyım esramıyım
adam gıbı kapatıp gıttım tamammı ama kk benı hemen c dısı gostermek ıstememıs demekkı
ekıntosum tabıkı de yazarım ...
ınsallah hayılrısı olsun senın ıcın de bızım ıcın de

esıla ben saracoglunun syafasında okudum bırısı sormus dkh ıle sogan suyunu brlıkte kullanmanın sakıncası olurmu dıye
o da olmaz demıs

bıde ben kendımde ısısrgan cayını denedım 1 ay ıyı geldı
duz mantık ısırgan erkek ıcın ıyı ostrojenı dusuruyo
e2 de ostrojen fazlalıgı
sankı onunla alakalı bıseyler okudum saracoglunun sayfasında ıctım bı ara
son testımde daha dusuk cıkmıstı deger

ekin simdiden gecmis olsun bende 3 tane 20 lik disimi aldirdim ilk 2 gun cok zor oluyor

kizlae nasilsiniz bisey sorcam l arginine kullananlara bizim ilk aldiklarimiz kapsuldu seffaf icinde toz vardi bitti yeni siparis ettik farkli marka dikkat etmemistik yeniler tablet bir fark varmiki acaba sonucta isimler ayni ama tereddut ettim biraz .

lorke nasilsin canim sen sogan suyu ictinmi hic bende kist falan yok ilacta kullanmiyorum yan etkisi falan olurmu sonra da incir kuru yapcam

CANIM BENDE RÜYAMDA GÖĞÜSLERİMDEN süt geldiğini ve bebeğimi emzirdiğimi gördüm..emzirmek iyi değilmiş ama süt gelmesi "kız çocuğa işarettir diyor" :))))
gelbbegeım sınavda Allah yard olsun
sağol cnm sınavdan geldik biraz önce ..iyi geçti sayılır.... :)
sağol azracım...
32 yaaaa valla ömür çok hızlı geçiyorrrrrrr
doğum günün kutlu olsun cnm evladınla eşnle mtlu yıllar.....

fark etmez canım sanırım fırmalar degısık ambalaj cesıtlerı kullanabılıyo onemlı olan ıcerık
lorke nasilsin canim sen sogan suyu ictinmi hic bende kist falan yok ilacta kullanmiyorum yan etkisi falan olurmu sonra da incir kuru yapcam
canım soganın ters etkısı olacagını sanmıyorum ya etkısı olmaz hıc yada olur bence
ama mesela ıncırın bana ters etkısı oldu cunku ben zaten fazlaca yumurtluyorum
yumurtlaman da sorun varsa e2 degerınde yukseklık yoksa o da zarar etmez sanırımm

iyi aksamlar kizlarrr
3 gun oldu topige gelmeyeli persembe gunu nobetciydim cuma annem ameliyat oldu dun yine nobet vardi..
annem benim calistigim hast. ameliyat oldu persembe gunu bi grdim cok sukur bugun hast.ciktim eve geleli daha 1-2 saat oldu ne halde olduguu tahmin etmissinizdir
cok yorgunum ama RABBIME SUKURLER olsun hersey yolunda anneminde ameliyatini sagsalim atlattik...
benden bole iste sizler nasilsiniz

e2 degerim 5 ay once yapilan testte 11 1 ay once falan test yapildi sonucu bilmiyorum ama dr sorun yok dedi su an yukselmediyse iyi degilmi hatta referans degerlerinin altinda

l argine nin faydasını gören oldumu kızlar ne kadar arttı mesela? sayfa çok ara ara bulamıyorum
biz 3 aydir kullaniyoruz 4 ayimizdayiz sperm testi yailmasi lazim ama 4. ayin sonuna yapilacak umarim etkilemistir

canim gecmis olsun annene cok sukur iyiymis annen

bizde keçiboynuzu pekmezi kullandık ve %100 artırdı. çok faydasını gördük. ama dahada artsa ii olur hani. şimdi bu l argine ni araştırıyım bari. sonucunu paylaşırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…