Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol canım benim ya beni biliyosunya çok kontolcüyüm
bu yüzdende takıntı yaptım ama unuttuğum bişey var hayırlısı böyleymiş inşallah tutunmuştur progesteronda içiyorum bakalım
ceylancım dua et olurmu
çıkıyorum şimdi allaha emanet ol
bebişinle sana iyi gecelerrrrrrrr

slm kızlar nabersiniz bende yeni ankara ya evime geldim sonunda birazcık da lohusa depresyonu yaşamışım yeni kendime geldim insanın evi gibisi yokmuş sizide özledim

dogru söylüyosun insanın aklında hep acabalar oluyo ama olmuşla ölmüşe çare yok 35 dakikadan bişey olmaz bence her zaman dualarımdasınız canım yine edicem sana sonucu dualarla bekleyecez inşallah iyi gecelerrrrr

slm kızlar nabersiniz bende yeni ankara ya evime geldim sonunda birazcık da lohusa depresyonu yaşamışım yeni kendime geldim insanın evi gibisi yokmuş sizide özledim

hoşgeldin pamuk bu karda kışta nasıl geldin kızz insanın evi gibi yok tabiki bir gün ankarayı özleyecegini hiç düşünüyomuydun

oo ada gelmiş peşine pamuk... tekrar gözünüz aydın şekerler..sağlıklı büyütün yavrularınızı inşallahh

sağolun canlarım hoşbulduk tşk ederim ekincim güzel dileklerin için Allah en yakın zamanda hepinize nasip etsin

ceylan ankara yı özleyeceğim aklıma gelmezdi kız ama fena özlemişim hamilelik nasıl gidiyo

ahahahhaahha özlemene sevindim kız ilk göz agrın burası inanmazsın ama ben bazen mardini bile özlüyorum
iyi gidiyo çok şükür canım hiç bulantım falan olmadı biliyomusun çok güzel geçti romatizma agrılarımda pek olmadı perşembe ikili tarama var inşallah herşey yolunda gider

ankaralısın ya tabi sevinirsin :))) midenin bulanmamasına sevindim kişiden kişiye değişir canım son zamanlardada bulanmıştı benim romatizman hiç gelmesin inşallah
ikili tarama testin güzel çıkar canım içini ferah tut Allah ın izniyle öpüyorum seni iyi geceler sorunsuz hamilelikle sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

slm mıllet herkese guzel haftalar olsun bakalım

adacım hosgelmıssınız oglunla bırlıkte aramıza
ozletmeyın kendınızı ınsallah dedıgın gıbı 40 ı cıkınca rahatlarsın hersey daha kolay olur
erkek cocukları hep daha gazlı oluyo zaten Allah yard olsun

pamuk sende yuvana donmussun hosgeldın aramıza tekrar
sevserr senınde asılama olmus hadı gozun aydın guzel sonucunu beklıyoruz ınsallah
saat meselesıne takılma cunku o spermlerı ozel bıseyle yıkayıp hazırladıkları ıcın dayanma surelerı uzuyo yanı
mesela eısm sabah 8 de vermıstı benım asılama 12 de oldu
senın esın daha gec verdı ornegı zaten dıye hatırlıyorum
kurcalama kafanı ok

canim insallah pozitif sonuc alirsin cok dua ettim senin icin. Ama alamassakta uzulmuyoruz cunku esinin değeri cok cok güzel cikmis en cok ben buna sevindim. Tutmasada bu hareketli yuzdesiyle dogal yolla bile hamile kalabilirsin

Günaydın sevgili Arkadaşlarım

Herkese güzel bir haftasonu dilerim.

Sevserciğim canım aşılaman bebişle sonuçlansın inşallah. burdan mutlu haberini almayı nasip etsin. sen rahat ol. takma kafana sorunlar, sadece bekle sabırla ve heyecanla :)

Adacığm hadi gözün aydın, bebeğini kucağına almışsın çok sevindim. Güle güle büyüt. Allah kolaylıklar versin.

Umutçuğum annen ameliyat olmuş, geçmiş olsun , Allah şifa versin.

Pamukçuğum canım hoşgeldin, evine dönmüşsün hadi gözün aydın.

sağol hayatım evet döndüm yuvama darısı başına olsun inşallah bebeğinde azıcık evde oturursun gezmeci hatun

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

adacık gordum bebegın resmını masallahhhhhhhhhh ay ne tatlı yha tam ısırmalık
ama ben sızınkılere kıyamam
CEYLANINKINI ısırcam
malum etlı butlu olur onunkısı :)))))))

pamukkkkkkkkkkkkta evıne gelmıs ne gusellllllllllllllll cok sevndımmmmmm

bu arada KRISSSSSSS NERDE (((BONCUK NERDE BARUK NERDE SUMAK NERDE NUN NERDE BIRICIK NERDE YHAAAAAAAAA ((((((((((((((((((

UMUD,10 yıllık tazmınatını alınca bana haber ver

sevsercıgım hayırlı ugurlu olsun ,sımdı bısı dusunme ve sadece dua et.rabbım ınsallah melegını sana bagslar

hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen

kız delüüüüüü beslenmesine dikkat eden ben degilim git bitterinkini ısır o tosun dogurur

gunaydin kizlarrrr
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurlerrr...
ESRA tamam kuzum 10 yillik tazminatimi alinca haber veririmde bunun icin beni isten cikarmalari lazim ALLAH korusun....
SEVSER asilama yaptirmissin sonucu hayirli olsun INSALLAH..
ADA PAMUK hosgeldinizzzz..RABBIM bebeklerinizi saglikli mutlulukla huzurla buyutmeyi nasip etsin...
bu arada sahi yaa KRISS nerde....

bana gelince iyiyim cok SUKUR hersey yolunda sadece yorgunum oda dinlenince gecer.psikolojim normale dondu cok sukur :))
esim hasta 1 haftadir atesi dusmuyo antibiyotik vermisti doktor kullanmamis niye kullanmadin diyorum spermlere zararli diye kullanmamis...deli cocuk....
bugun cok kotu oldu dr. verdigi ve esimin kullanmadigi antibiyotigi degistirdi bunu kullan daha kotu olma dedim bende mirin kirin etti ama kullancak :) o iyi olsunda hicbiseyin onemi yok

slm mıllet nasılsınız
ekıntos altta adını gordum naber
mutfaga gecıyorum arada gelıcem
ılk kadınbudu kofte denememı yapıcam nasıbse
sonucu sıze ıletırım
sağol hayatım evet döndüm yuvama darısı başına olsun inşallah bebeğinde azıcık evde oturursun gezmeci hatun

:44: artık o kadara gezmıyorum ya
hem o gelmedıgı ıcın gezıyorum ben o gelse zaten gezmem sanırım ama bılmeıyorum emın de degılım acıkcası
sımdı yemegımı yapıp oglen evden cıkıcam mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…