- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.501
hadi gözün aydın canım inşallah sonucunda güzel olur takma kafana bişey olmaz yarım saatten falan onlar aşagı yukaru bi saat söylüyolar merak etme rabbim verecek olduktan sonra yarım saatin ne önemi varki düşünme artık bunları artık dua zamanı inşallah her şey güzel olsun canım
saol canım benim ya beni biliyosunya çok kontolcüyüm
bu yüzdende takıntı yaptım ama unuttuğum bişey var hayırlısı böyleymiş inşallah tutunmuştur progesteronda içiyorum bakalım
ceylancım dua et olurmu
çıkıyorum şimdi allaha emanet ol
bebişinle sana iyi gecelerrrrrrrr
slm kızlar nabersinizbende yeni ankara ya evime geldim sonunda birazcık da lohusa depresyonu yaşamışım yeni kendime geldim insanın evi gibisi yokmuş sizide özledim
sağolun canlarım hoşbulduk tşk ederim ekincim güzel dileklerin için Allah en yakın zamanda hepinize nasip etsin
ceylan ankara yı özleyeceğim aklıma gelmezdi kız ama fena özlemişimhamilelik nasıl gidiyo
ahahahhaahha özlemene sevindim kız ilk göz agrın burası inanmazsın ama ben bazen mardini bile özlüyorum
iyi gidiyo çok şükür canım hiç bulantım falan olmadı biliyomusun çok güzel geçti romatizma agrılarımda pek olmadı perşembe ikili tarama var inşallah herşey yolunda gider
canim insallah pozitif sonuc alirsin cok dua ettim senin icin. Ama alamassakta uzulmuyoruz cunku esinin değeri cok cok güzel cikmis en cok ben buna sevindim. Tutmasada bu hareketli yuzdesiyle dogal yolla bile hamile kalabilirsincanlarım hepinizden allah razı olsun
inanın benim için okadar degerlisinizki anlatamam
masaya yattım dr u beklerken hepinize ayrı ayrı dua ettim kızlar dün saat 12 : 35 te
aşılamam oldu hamd olsun
ama kafama takılan bişey oldu
asıl aşılama saatim 12 : 00 dı ama dr sağolsun tam 35 dk gecikti hemşireye sorun olurmu dedim ama 1 saate kadar
vaktimiz var bişey olmaz dedi ama kafama takıldı bikere
lütfen cevap yazın bu soruma
yarım saat de dinlenip çıktım
dr hemen yolculuğu yasakladı bugünde burda kalın yarın gidin dedi bende otele geçtim dinlendim sadece lavabo için ayaga kalktım
ama aksine acaip tuvalet ihtiyacım oldu
neyse hayırlısı bakalım
artık tevekkül vakti
yarab.... biz elimizden geleni yaptık gerisini sana bırakıyoruz
bu arada eşimin sipermi harika çıktı % 95 hareketli vs..... dedi
dr mükemmel dedi
benden böyle canlarım dualarınızı bekliyorum allaha emanet olunnnnn
adacım canım çok sevindim miniğin artık kollarında
darısı bizlere olsun
benim yerime öp birazdan faceye girip bakacam : )))
slm mıllet herkese guzel haftalar olsun bakalım
adacım hosgelmıssınız oglunla bırlıkte aramıza
ozletmeyın kendınızı ınsallah dedıgın gıbı 40 ı cıkınca rahatlarsın hersey daha kolay olur
erkek cocukları hep daha gazlı oluyo zaten Allah yard olsun
pamuk sende yuvana donmussun hosgeldın aramıza tekrar
sevserr senınde asılama olmus hadı gozun aydın guzel sonucunu beklıyoruz ınsallah
saat meselesıne takılma cunku o spermlerı ozel bıseyle yıkayıp hazırladıkları ıcın dayanma surelerı uzuyo yanı
mesela eısm sabah 8 de vermıstı benım asılama 12 de oldu
senın esın daha gec verdı ornegı zaten dıye hatırlıyorum
kurcalama kafanı ok
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
adacık gordum bebegın resmını masallahhhhhhhhhh ay ne tatlı yha tam ısırmalık
ama ben sızınkılere kıyamam
CEYLANINKINI ısırcam
malum etlı butlu olur onunkısı :)))))))
pamukkkkkkkkkkkkta evıne gelmıs ne gusellllllllllllllll cok sevndımmmmmm
bu arada KRISSSSSSS NERDE(((BONCUK NERDE BARUK NERDE SUMAK NERDE NUN NERDE BIRICIK NERDE YHAAAAAAAAA ((((((((((((((((((
UMUD,10 yıllık tazmınatını alınca bana haber ver
sevsercıgım hayırlı ugurlu olsun ,sımdı bısı dusunme ve sadece dua et.rabbım ınsallah melegını sana bagslar
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
sağol hayatım evet döndüm yuvama darısı başına olsun inşallah bebeğinde azıcık evde oturursun gezmeci hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?