Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen canım bende alıngan olmaktan korkuyorum bıde mudaheleler olmadan bebegımle kendım ılgılenmek ıstıyorum cok sukur ben evımde olcam baska yerde olmak emınım daha zorlu olur...emzırme konusu benım en cok merak ettıgım ve heyecanla bekledıgım olay bakalım nasıl bı mucıze Rabbım ısteyen herkese yasatsın...kızlar bende ınsallah doguma gıderken ve dogumda sızler ıcın dua etcem ınsallah fazla tırsmam herseyı unutmam...zaten aklıma her geldıgınde edıyorum ates dustugu yerı yakıyor bunu yasayan bılır...

Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen ..[/QUOTE]

cnm benide eklermisinnnn bu ay beklemedeyimmm takip yaptırdım çatlatma iğnesi vuruldumm preseed kullandımm
bi kaç kez daha istemiştim ama eklemedinnn(((([/QUOTE]

bende takiple hamile kaldım ondan takip çatlatma iğnesi falan deyince heyecanlanıyorum
canım Allah hayırlısını versin sonucunuz güzel olur inşallah

senınkı kendını asmıs hayatım Rabbım gecım guzellıgı versın ne dıyeceksın mecbur bı yerde eslerımızın hatrı ıcın oyle dusununce ınsan rahatlıyor normalde bızde olması cok rahatsız etmez benı kısları bızdedır tatıllerde(yazları en az bır ay)bızde yanındayız,lohusalıkta sınırlerıme guvenemedıgım ıcın tedırgınım neyse ınsallah her bakımdan kolay bı surec yasarım

bende takiple hamile kaldım ondan takip çatlatma iğnesi falan deyince heyecanlanıyorum
canım Allah hayırlısını versin sonucunuz güzel olur inşallah

ayy ne güzel umut oldun bana şimdi inş cnm yaa benimde bugün belim ağrıyor ne olsa bebişe yoruyoruz ama bu ağrıyı ilk kez yaşıyorum belimin tam ortası eğilip kalkmakta zorlanıyorm ayakta dururken yürüken ne yapıcam yaa namaz kılarken de ağrıyo sence bi belirti olabilirimi adacım yaa

sevsercim bebişlerin şimdiden hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar

pamuk allah analı babalı büyütsün hayırlıı evlat olsun

adaesilam hoşgeldin bebeyini sağlıcakla büyüt sağlıklı sıhatli uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah sen şimdi kırklısın duan kabul olur bana dua et ben yine başladım tüp bebeye perşembe günü tırasferim var dua et

umutcum geçmiş olsun cnım

canım benim tşk ederim aminnnnnnnnnn Allah senide kurtarsın inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin hiç korkma ben yapıyorsam herkes yapar benim gibi canı tatlı kimse yoktur ama bak koşuyoruz artık :)))

pamukçum ya bebeğin oldu bile yani.... daha dün gibi aklımda hamile kalmaya çalışmaların.. bende daha bir şey yok. nasipse nisanda tüp bebek tedavisine başlayacağım...insallah tutar..bende bebişime kavuşurum...

canım Allah bebişine sana sağlık ve huzur versin.. tüm kalbimle diliyorum...

canım bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.. umarım bebeğin seninle olur...

çakırcım inş tedavin başarılı geçsin cnm minikine kavuşursun sende

hepiniz birer ceylan olmuşsunuz bakıyorumda
bak bana ben artık hiç bahsediyomuyum havalar sogudu görüşmüyoruz pek
ama geçen gün aradı bende kanepede yatıyodum belim agrıdı kalkamadım eşime seslendim biraz geç duydu ama tel kapanmadan yetişti ablam falan sandım yoksa kendimi yırtarmıydım öyle
neyse bizimki telim geç açılmasına çok bozulur heralde bilerek geç açtıgımızı düşünüyo aloo nerdesin kızım niye geç açtın dedi tel uzaktaydı dedim niye uzaga koyuyon telefonu fazla yakına koyma çocuga zararı olur dedi

Geldim canlarim Sakarya Akyazi daydik bugun donduk cok sukur evimize...

Hayir canim sadece ilk gece annem kaldi hepsi o ertesi gun de gonderdik zaten
Esimle beraber baktik cokta rahattik ...

soyle yapin faydasi olacak insanlar gelsin digerleri sadece sevmeye gelsin sevip donsunler ama sana faydasi olacak kimse o uzun kalsin
mesela benim eltim cok yardimci oluyor sikistimmi onu cagiriyorum

ee kendin ettin kendin buldun
sozde dinlemedin
neyse bundan sonrasi iyi olacak insallah

oylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
peki tamam :) bir ses eksildi:)

Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Bugün bizim tüp bebek merkezinde ön görüşmemiz vardı.
Çok şükür güzel geçti.
Sulu ultrasonla baktı doktor. Yapışıklık falan yokmuş şükürler olsun.
Vitamin verdi, fitil falan verdi. Herhangi bir enfeksiyonu önlemek için.
Şubat 10 da başlıyacağız kısmetse.
İnşallah herşey çok güzel olur.

canim benim hayirlis olsun
nerede yaptiracaksiniz ?
ve ne verdiler?

canım muesim Rabbim rastgetirsin
inşallah bebeişinin müjdesini vereceğin günler yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…