- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.561
canım bir yandan iyi yanında birilerinin olması bir yandan kötü ben 40 ıma kadar istanbul da kaldım hatta 35 günde diyebilirim zor günler de geçirdim bir bakıma bebeğimi emziremediğim için günlerce ağladım sütüm yoktu memeyi almadı v.s v.s herkes tepeme çöktü yok emziremiyorsun çok şöyle böyle mevlüte gelenlerde o şekildeeee aaaaa pamuk sen niye emzirmiyosun gibisine her birine baştan laf anlat sonra bebeğimle yalnız kalamadım her kafadan bir ses kalabalıkdan bunaldım herkese alınıyordum çünkü lohusalık alınganlık süreci gibi bişey ben zaten alınganım bide lohusalık eklenince hepten kendimi tanıyamıyordum annem çalışıyordu yine tek bakıyordum kardeşim desen sevmeye gelince seviyordu ama zor kısımlar bana aitti günlerce uykusuz kaldım bünyem dayanmıyordu he bu neyden kaynaklanıyo kendi evinde değilsin ve rahat değilsin şimdi kendi evimdeyim dünyalar benim desem yeridir istedğim gibi seviyorum istediğim gibi yatıyorm kalkıyorum düzenim belli ayy nasılda içime dert etmişim daha saysam bitmez sana tavsiyem benim gibi olmayın müdahele ettirmeyin bebeğinle sakin ol huzurlu geçsin kimseyi karıştırma işine evinde olsan daha iyi ama ilk 2 hafta yardıma ihtiyacın olacak
amin cnm inş
senınkı kendını asmıs hayatım Rabbım gecım guzellıgı versın ne dıyeceksın mecbur bı yerde eslerımızın hatrı ıcın oyle dusununce ınsan rahatlıyor normalde bızde olması cok rahatsız etmez benı kısları bızdedır tatıllerde(yazları en az bır ay)bızde yanındayız,lohusalıkta sınırlerıme guvenemedıgım ıcın tedırgınım neyse ınsallah her bakımdan kolay bı surec yasarım15 20 güne bomba olursun kafana takma hiç ozaman
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :)
of of benimki aştı kendini
ne yemek yapması yediği tabağı bile masadan kaldırmadan kalktı
torununu bikere bile kucağına almadı
kadına bişey oldu normalde böyle değildi
eşime bile battı varlığı özelikle laf olsun diye gelmeleri ve oğlumla bikere bile ilgilenmemesi
eşimin çok zoruna gitti en ufacık bir heyecan bile duymadılar
sanki bizim için değilde tatile gezmeye geldiler
seninki kız erkek farkında en azından benimki onu bile bilmiyordur eminim :)
adını bilmiyor mesela tlfnda soranlara bize sorup söylüyor herdefasında
gülermisin ağlarmısın durumu
eşimde gönderdi gelmeseydiniz keşke dedi
annemim kıymetini dahada iyi anladı şimdi
herşeyde bir hayır vardır bizimkide bu bence
bak çenem düştü kaynana deyince yarama bastın :))
Selam kızlar
Ne kalabalık topik :) Hamile ve beişi olanlar burda ne güzel. bende aranızda kalayımda belki banada bulaşır :)
bende takiple hamile kaldım ondan takip çatlatma iğnesi falan deyince heyecanlanıyorum
canım Allah hayırlısını versin sonucunuz güzel olur inşallah
canım benim tşk ederim aminnnnnnnnnn Allah senide kurtarsın inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin hiç korkma ben yapıyorsam herkes yapar benim gibi canı tatlı kimse yoktur ama bak koşuyoruz artık :)))
sevsercim bebişlerin şimdiden hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar
pamuk allah analı babalı büyütsün hayırlıı evlat olsun
adaesilam hoşgeldin bebeyini sağlıcakla büyüt sağlıklı sıhatli uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah sen şimdi kırklısın duan kabul olur bana dua et ben yine başladım tüp bebeye perşembe günü tırasferim var dua et
umutcum geçmiş olsun cnım
sevsercim bebişlerin şimdiden hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar
pamuk allah analı babalı büyütsün hayırlıı evlat olsun
adaesilam hoşgeldin bebeyini sağlıcakla büyüt sağlıklı sıhatli uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah sen şimdi kırklısın duan kabul olur bana dua et ben yine başladım tüp bebeye perşembe günü tırasferim var dua et
umutcum geçmiş olsun cnım
15 20 güne bomba olursun kafana takma hiç ozaman
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :)
of of benimki aştı kendini
ne yemek yapması yediği tabağı bile masadan kaldırmadan kalktı
torununu bikere bile kucağına almadı
kadına bişey oldu normalde böyle değildi
eşime bile battı varlığı özelikle laf olsun diye gelmeleri ve oğlumla bikere bile ilgilenmemesi
eşimin çok zoruna gitti en ufacık bir heyecan bile duymadılar
sanki bizim için değilde tatile gezmeye geldiler
seninki kız erkek farkında en azından benimki onu bile bilmiyordur eminim :)
adını bilmiyor mesela tlfnda soranlara bize sorup söylüyor herdefasında
gülermisin ağlarmısın durumu
eşimde gönderdi gelmeseydiniz keşke dedi
annemim kıymetini dahada iyi anladı şimdi
herşeyde bir hayır vardır bizimkide bu bence
bak çenem düştü kaynana deyince yarama bastın :))
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
adacık gordum bebegın resmını masallahhhhhhhhhh ay ne tatlı yha tam ısırmalık
ama ben sızınkılere kıyamam
CEYLANINKINI ısırcam
malum etlı butlu olur onunkısı :)))))))
pamukkkkkkkkkkkkta evıne gelmıs ne gusellllllllllllllll cok sevndımmmmmm
bu arada KRISSSSSSS NERDE(((BONCUK NERDE BARUK NERDE SUMAK NERDE NUN NERDE BIRICIK NERDE YHAAAAAAAAA ((((((((((((((((((
UMUD,10 yıllık tazmınatını alınca bana haber ver
sevsercıgım hayırlı ugurlu olsun ,sımdı bısı dusunme ve sadece dua et.rabbım ınsallah melegını sana bagslar
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
gunaydin kizlarrrr
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurlerrr...
ESRA tamam kuzum 10 yillik tazminatimi alinca haber veririmde bunun icin beni isten cikarmalari lazim ALLAH korusun....
SEVSER asilama yaptirmissin sonucu hayirli olsun INSALLAH..
ADA PAMUK hosgeldinizzzz..RABBIM bebeklerinizi saglikli mutlulukla huzurla buyutmeyi nasip etsin...
bu arada sahi yaa KRISS nerde....
bana gelince iyiyim cok SUKUR hersey yolunda sadece yorgunum oda dinlenince gecer.psikolojim normale dondu cok sukur :))
esim hasta 1 haftadir atesi dusmuyo antibiyotik vermisti doktor kullanmamis niye kullanmadin diyorum spermlere zararli diye kullanmamis...deli cocuk....
bugun cok kotu oldu dr. verdigi ve esimin kullanmadigi antibiyotigi degistirdi bunu kullan daha kotu olma dedim bende mirin kirin etti ama kullancak :) o iyi olsunda hicbiseyin onemi yok
kızlar sıze bısey sormak ıstıyorum dogum yapan arkadaslar ılk 40 gun yanınızda hep bırılerı var mıydı? oyle olması gerektıgı soylenıyor ama ben pek ıstemıyorum bebekle basbasa olmak ıstıyorum tabı cabuk toparlanırsam..aynen adanın dedıgı gıbı kayınvalıde depresyonundan korkuyorum acıkcası cunku ılk ablam gelecek ama fazla kalamıyacak annemlerde hemen gelemıyor, kaynanamla gorumcem gelebılıyor...
canım bir yandan iyi yanında birilerinin olması bir yandan kötü ben 40 ıma kadar istanbul da kaldım hatta 35 günde diyebilirim zor günler de geçirdim bir bakıma bebeğimi emziremediğim için günlerce ağladım sütüm yoktu memeyi almadı v.s v.s herkes tepeme çöktü yok emziremiyorsun çok şöyle böyle mevlüte gelenlerde o şekildeeee aaaaa pamuk sen niye emzirmiyosun gibisine her birine baştan laf anlat sonra bebeğimle yalnız kalamadım her kafadan bir ses kalabalıkdan bunaldım herkese alınıyordum çünkü lohusalık alınganlık süreci gibi bişey ben zaten alınganım bide lohusalık eklenince hepten kendimi tanıyamıyordum annem çalışıyordu yine tek bakıyordum kardeşim desen sevmeye gelince seviyordu ama zor kısımlar bana aitti günlerce uykusuz kaldım bünyem dayanmıyordu he bu neyden kaynaklanıyo kendi evinde değilsin ve rahat değilsin şimdi kendi evimdeyim dünyalar benim desem yeridir istedğim gibi seviyorum istediğim gibi yatıyorm kalkıyorum düzenim belli ayy nasılda içime dert etmişim daha saysam bitmez sana tavsiyem benim gibi olmayın müdahele ettirmeyin bebeğinle sakin ol huzurlu geçsin kimseyi karıştırma işine evinde olsan daha iyi ama ilk 2 hafta yardıma ihtiyacın olacak
aynen ya en güzeli sezaryanmış bilseydim okadar sancıyı çekmezdim baştan sezaryana karar verirdim ahhh her kafadan ses olunca böyle oldu bende 3. günü iyileşmeye başladım dediğin gibi canım ne kadar yürürsen okadar çabuk iyileşiyorsun 1 hafta olunca hastanenin merdiivenlerinde koşarak çıkıyordum sonra bi an durdum aaaaaaaaaaa ben koşuyorum yürüyorum demeye başladım ilk başlarda hep böyle ağrın kalacak sanıyorsun ama hemencecik ayağa kalkıyorsun
Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Bugün bizim tüp bebek merkezinde ön görüşmemiz vardı.
Çok şükür güzel geçti.
Sulu ultrasonla baktı doktor. Yapışıklık falan yokmuş şükürler olsun.
Vitamin verdi, fitil falan verdi. Herhangi bir enfeksiyonu önlemek için.
Şubat 10 da başlıyacağız kısmetse.
İnşallah herşey çok güzel olur.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Bugün bizim tüp bebek merkezinde ön görüşmemiz vardı.
Çok şükür güzel geçti.
Sulu ultrasonla baktı doktor. Yapışıklık falan yokmuş şükürler olsun.
Vitamin verdi, fitil falan verdi. Herhangi bir enfeksiyonu önlemek için.
Şubat 10 da başlıyacağız kısmetse.
İnşallah herşey çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?