Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne guzeeeeell yaaamaşallah listenize aynı kaderi paylştgm için sizlerle bu liste bnm içimi açıo umut oluo adeta ...hamişler saglıcakla alsnlar kucaklarına annişler sağlıckla buyutsunler bebişlerini ...diger arkdaslar da tezz zamanda kavuşsnlar bebişlerine inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Bilgem cok tesekkur ederim canim öptümmm kocaman (smillerime bisey oldu yollayamiyorum)

kızlar sıze bısey sormak ıstıyorum dogum yapan arkadaslar ılk 40 gun yanınızda hep bırılerı var mıydı? oyle olması gerektıgı soylenıyor ama ben pek ıstemıyorum bebekle basbasa olmak ıstıyorum tabı cabuk toparlanırsam..aynen adanın dedıgı gıbı kayınvalıde depresyonundan korkuyorum acıkcası cunku ılk ablam gelecek ama fazla kalamıyacak annemlerde hemen gelemıyor, kaynanamla gorumcem gelebılıyor...

selam canım Rabbım analı babalı buyutsun evladını gozunuz aydın amelıyat sonrası nasıldı canım neler yasanıyor sonrası ben bıraz tedırgınım acıkcası korkuyorum sevınc tabıkı daha agır basıyor ama ıste yınede korkuyorum sonucta amelıyat olacagız...tavsıye edecegın seyler var mı?benım bu carsamba tarıhe karar verılecek ama sanırım tabı bebek beklerse haftaya carsamba gıbı yanı 39 bıtınce yapmayı dusunuyor bızım dr

canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim

midyecim eğer normal doğum yapacaksan kimseye ihtiyacın olmayacaktır
ama sezeryanda ilk günler özelikle ilk 3-4 gün birinin olması gerek
eğer ablan ilk gelecekse çabucak toplarsın kendini
benim 11. günüm herşeyiyle ben ilgileniyorum artık
ufak ufak ev işlerine bile el attım
kaynanan benimki gibi bakmayı bırak kendi bakım istiyorsa gelmesin daha iyi
ben sezeryandan çok memnun kaldım
ama hemen bebekle kendim ilgilenmek için normal doğum yapmayı çok isterdim
az kalmış günün Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

hoşbulduk hayatım evet ankara harika bir şehir 2 aydır yoktum inan özlemişim
sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor seninde bu günlerini göreceğiz sağlıkla gelsin meleğin en güzelini hakediyorsun sen

ınsallah bende cabuk toparlanırım canım benımkıde sezeryan olacak kıymetlı bebek olunca drlar normal demıyor zaten. ablam ınsallah 15-20 gun kalacak o zamana ınsallah toparlanmıs olurum dedıgıne gore. kaynanam sagolsun yemegı yapar mutfagı toplar bunun dısında bısey yapmaz ama bılerek yada bılmeyerek tam anlamıs degılım hala, bazen kırılacagın seyler soyler sureklı konusur normalde o anda kızıp gecsemde lohusalık psıkolojısıyle kafama takmaktan korkuyorum ınsanın sınırını bozacak potansıyele sahıptır kendısı ozellıkle cınsıyet konusunda cok uzucu laflar edıyor erkek evlat delısı oldugu ıcın benım mınnos kızım onu bıraz hayal kırıklıgına ugrattı da

hosgeldın canım gozun aydın Rabbım analı babalı buyutsun evladını ankara guzel olmaz mı kımın memleketı

adaesila

canım bebişine RABBİM sağlık sıhhat hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah
ALLAH kolaylık versin

Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepinize yaşatsın kat kat fazlasını
midyecim benimki spinal sezeryandı son haftalar düşünmekten uyuyamıyordum nasıl olacak diye senin gibi
boş yere imiş hepsi çünkü okdar kolayki sen sana denileni yap yeter
benim canım çok tatlıdır ben bile böyle diyorsam korkacak bişey yok demektir
sezeryan esnasında herşeyin tadını çıkar ebeye foto makinası ver an an çeksin
sonrasında biraz ağrın olacak ama ağrı kesiciler işe yarıyor sonuçta eline iğne bile batsa acır değilmi
ama dayanılmayacak bir ağrı değil yanında kayısı kompostası götür çok faydasını görürsün
8 saat sonra ayağa kaldırıyorlar işin sırrı ne kadar çok yürürsen okdar çabuk iyileşiyorsun
3. gün de mucize bir şekilde normale dönmeye başlıyorsun
rahat ol bol bol dua et
sonunda çok güzel birşey var onu unutma

canım bir yandan iyi yanında birilerinin olması bir yandan kötü ben 40 ıma kadar istanbul da kaldım hatta 35 günde diyebilirim zor günler de geçirdim bir bakıma bebeğimi emziremediğim için günlerce ağladım sütüm yoktu memeyi almadı v.s v.s herkes tepeme çöktü yok emziremiyorsun çok şöyle böyle mevlüte gelenlerde o şekildeeee aaaaa pamuk sen niye emzirmiyosun gibisine her birine baştan laf anlat sonra bebeğimle yalnız kalamadım her kafadan bir ses kalabalıkdan bunaldım herkese alınıyordum çünkü lohusalık alınganlık süreci gibi bişey ben zaten alınganım bide lohusalık eklenince hepten kendimi tanıyamıyordum annem çalışıyordu yine tek bakıyordum kardeşim desen sevmeye gelince seviyordu ama zor kısımlar bana aitti günlerce uykusuz kaldım bünyem dayanmıyordu he bu neyden kaynaklanıyo kendi evinde değilsin ve rahat değilsin şimdi kendi evimdeyim dünyalar benim desem yeridir istedğim gibi seviyorum istediğim gibi yatıyorm kalkıyorum düzenim belli ayy nasılda içime dert etmişim daha saysam bitmez sana tavsiyem benim gibi olmayın müdahele ettirmeyin bebeğinle sakin ol huzurlu geçsin kimseyi karıştırma işine evinde olsan daha iyi ama ilk 2 hafta yardıma ihtiyacın olacak

aynen ya en güzeli sezaryanmış bilseydim okadar sancıyı çekmezdim baştan sezaryana karar verirdim ahhh her kafadan ses olunca böyle oldu bende 3. günü iyileşmeye başladım dediğin gibi canım ne kadar yürürsen okadar çabuk iyileşiyorsun 1 hafta olunca hastanenin merdiivenlerinde koşarak çıkıyordum sonra bi an durdum aaaaaaaaaaa ben koşuyorum yürüyorum demeye başladım ilk başlarda hep böyle ağrın kalacak sanıyorsun ama hemencecik ayağa kalkıyorsun

hosgeldın canım gozun aydın Rabbım analı babalı buyutsun evladını ankara guzel olmaz mı kımın memleketı

canım benim tşk ederim aminnnnnnnnnn Allah senide kurtarsın inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin hiç korkma ben yapıyorsam herkes yapar benim gibi canı tatlı kimse yoktur ama bak koşuyoruz artık :)))

Allah razı olsun kızlar ıcım rahatladı yasayan kısılerden duyunca ınsan ferahlıyor. ınsan bılmedıgınden korkuyor zaten ınsallah bende cabuk atlatırım cok sukur hamılelıgım guzel gectı herkese hamılelıgın guzellılıgnden bahsedıyorum sezeryanda da boyle olur ınsallah

canım çok tşk ederim aminnnnn Allah sizlerede nasip etsin inşallah

amin cnm inş

[/QUOTE]

Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen ..[/QUOTE]

cnm benide eklermisinnnn bu ay beklemedeyimmm takip yaptırdım çatlatma iğnesi vuruldumm preseed kullandımm
bi kaç kez daha istemiştim ama eklemedinnn((((

15 20 güne bomba olursun kafana takma hiç ozaman
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :)
of of benimki aştı kendini
ne yemek yapması yediği tabağı bile masadan kaldırmadan kalktı
torununu bikere bile kucağına almadı
kadına bişey oldu normalde böyle değildi
eşime bile battı varlığı özelikle laf olsun diye gelmeleri ve oğlumla bikere bile ilgilenmemesi
eşimin çok zoruna gitti en ufacık bir heyecan bile duymadılar
sanki bizim için değilde tatile gezmeye geldiler
seninki kız erkek farkında en azından benimki onu bile bilmiyordur eminim :)
adını bilmiyor mesela tlfnda soranlara bize sorup söylüyor herdefasında
gülermisin ağlarmısın durumu
eşimde gönderdi gelmeseydiniz keşke dedi
annemim kıymetini dahada iyi anladı şimdi
herşeyde bir hayır vardır bizimkide bu bence
bak çenem düştü kaynana deyince yarama bastın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…