- Konu Sahibi boncukboncuk
- #10.861
krisim bu elevit iştahmı açıyo yoksa banamı öyle geliyo durmadan tıkınmaya başladım :)))))
kilo almayayım bari
ne kilomu bunu eşim içmeyecekmi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krisim bu elevit iştahmı açıyo yoksa banamı öyle geliyo durmadan tıkınmaya başladım :)))))
kilo almayayım bari
ne kilomu bunu eşim içmeyecekmi ya
kız ben elevitten bahsediyorum sen evicap la karıştırdın herhalde elevit i ben içiyorum
ay iyi yaaa bende korktum valla bütün vitaminler karıştı gitti kafamda ne bulsam içirecem ben allahtan yokta içiremiyom:))))))))
vitaminler bende olmadıgı halde böyleyim bide olsa ne yaparım acaba:))))))
valla düşünemiyorum :))))))) ben alıştım mecburen hatta ilk sıralarda kafayı yiyodum nerdeyse yok şunu vermeliyim yok şöyle olmalı bilmem ne alıştım nihayet şimdi sabır aşamasındayım
:))) bilmezmiyim canım seni az takip etmedim burdan bayadır burdayım bende okuyucu olarak:))
günaydın kızlar. Ohhhh, bütün haftanın yorgunluğunu çıkardım, yaklaşık 12 saat uyumuşum mis gibi....
keşke öyle bişey olsaaa:)okusunlar al yazıyorumm..okuyunnnn
Her gece her gece özel hayat kalmadı..
Ne düşüncesizsiniz, vakitli vakitsiz geliyorsunuz..
Biz siz gibi bekarmıyızz işimiz olur gücümüz olurr.
günaydın sevgi kelebekleri :)))))
ya bende bi duş aldım başımda havlu :78::78::78:
Havada bi güzell yazdan kalma hadi kalk bi yerlere gidelim sebeti alıp küçük bi piknik yapalım diorum ama adam odun ya![]()
günaydın tatlışım
havlumuuuuuuuuuuuuuuuBana havlu deme :)))
günaydın sevgi kelebekleri :)))))
ya bende bi duş aldım başımda havlu :78::78::78:
havada bi güzell yazdan kalma hadi kalk bi yerlere gidelim sebeti alıp küçük bi piknik yapalım diorum ama adam odun ya![]()
Unutmuşum şeker
Nasılsın bakalım
ben yokken neler olmuş burda kimselere vermem ben seni![]()
ayyyyyyyyy tahmin edebiliyorum bakıp bakıp nasıl sevindiğinizi güle güle giyinsin o tatlı bebişin ne şanslı bir bebektir o ya maşallah diyorum
hem teyzeside alacak ona cici :))))))))
az da almamış aman tanrım 2 bavul :)))))))))) üstünde görürsün bebişinin inşallahhhhhhh
günaydın tatlışım
havlumuuuuuuuuuuuuuuuBana havlu deme :)))