Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ekintosum hosgeldinnnn. Cok gecmis olsunnn bebisini sutun korur derler gecmesin insallah kime benziyor bebisimiz ben en cok onu merak ederdim hamile olsaydim :))))

o da oluversin artik :))nasip olurda benim cocugum olursa hep tek kalcam (
valla biz akşamları yalnızız...Allah yokluklarını göstermesin ama yalnız daha iyi....sende halldersin Allah bir güç veriyor..
Ekintosum hosgeldinnnn. Cok gecmis olsunnn bebisini sutun korur derler gecmesin insallah kime benziyor bebisimiz ben en cok onu merak ederdim hamile olsaydim :))))
çok sağol azra...darısı sizlere....valla ortaya karışık bişey oldu.gözler dede,burun ben,ağız çene baba
Ekintosum sen dogum tarihini yaz bebisinin,ben cizelgeni yapar msj atarim.

bilgemmmm canım iyisin dimi.....
28 ocak

Iyiyim cok sukur Ekintosum.
Sizde iyisiniz masallah oglusuna.
Ben yarin yapar msj atarim cizelgeni.

Kizlar hepinizi opuyorum.
Iyi geceler.

gıttık yedık ıctık geldık
cıcegımıde almıs :)
utandırdı benı
gusel br yemek yedık
en sevdıgım lokantada sagolsun
nıce huzurlu yıllara cıkarsın rabbım ınsallah hepımızı

esraa gozun aydın yemısın yemegını cıcegını de almıssın
bıde ozru dıleseydın adamdan

sevser masallah senın kocanda nadır bulunan cınslerden demekkı
Allah muhabbetınızı ebedı kılsın ınsallah
ayy ya ıste o yuzden dıyorum zaten cıcek pahalı bısey bıde bugun ucuyo fıyatlar vallaha uzuluyorum
neyse artık olmus olan

bılgemm yarın yaz ne almıs merak ederım ben
ınsallah ıstedıgın seyı alır ..

kız benımkıne askın formulu demeyelım huzurlu evlılıgın formulu olabılır belkıde

ekıntosummm canım ozledım ben de senı cook cook
cıhanımız da ıyıdır ınsallah
Rabbım yardımcın olsun zor gunler hemen gerıde kalsın sende aramıza daha cabuk don ınsallah

ekın bı senı gordum altta sızde de atraksıyon yok sanırım
ıyı geceler sana bende arkadasım ve paşasını yatırdım sıze bakmadan yatamadım

lorkeeeeee bizdede yokkkkkkkk

lorkeee canım ben sanırım farketmeden o mutlu evliliğin sırrını çözmüşüm
her zaman az beklenti çok mutluluk yaşarım
birde her kadının hayatında bir arka bahçesi olmalı
yani bütün dünyası eşinin üzerine kurulu olmamalı
ben bunuda çok yapıyorum öyle eşimle yapışık ikiz gibi değiliz
birçok işimi kendim hallediyorum

kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
yemek yiyenler çiçek alanlar oh ne güzel
bizde sölemesi ayıptır çiğ köfte partisinde idik :)

kızlar bu havuç kürü nasıl oluyo ben katı meyve sıkacağında sıkıyorum
ama 2 orta boy havuçtan yarım su bardağı çıkıyor
havuçları ziyan ediyorum sanki ..öyle sıkmadan havucu yese faydası aynı mı olur ki ??

ceylan dün girip çıktım o yüzden şimdi gördüm msj pembe olan aynı kremin yeni ambalajı yani ikiside aynı eskiden turunca yavruağzı gibiymiş şimdi pembe almakla iyi yapmışsın gerçekten yumuşacık yapıyor cildi

hımm yanlış almadım yani allahtan
ceylannnnnnnnnnnnnnnnn geçte olsa cevap verdim. Naber nasılsın?
önemli degil canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl ben bugün rüyamda ultrasyona girdim doktor ekranı bana dogru çevirdi bebegi gösterdi hiç yerinde durmuyodu bende sürekli hareket ediyo diyorum doktora oda diyoki bale yapıyo şuan diyo bakıyorum hakkattende bale yapıyo hatta yandan yandan bize bakışlar falan atıyodu film artisti gibiydi çok enteresan bi rüyaydı yaaa
bitter sen 3 lü taramayı yaptırmışmıydın:26:

canım hep aynı erkeklerin kolayına geliyor. Birde lorkenin dediği gibi eşimin aldığı hediyeleri genelde beğenmem oda riske girmemek için çiçek alır ben çiçeğe bayılırım. Buket çiçek almış birde 2 tane kitap almış çocuk bakımı ve eğitimi ve başarı evde başlar çocuk gelişimi kitapları çiçeğede bayıldım ama kitaplara daha çok almayı düşünüyordum çok iyi yapmış.

maşallah balerin geliyor desene valla senin kızın olcak içime öyle doğuyor. Evet bu haftalarda bebiş çok hareketli oluyor yerinde durmuyor. Eşim son kontrolde bebeği kayda aldı bebişimi özledikçe videoyu açıyorum kızımı izliyorum çok güzel oluyor.
Ben 3 lüyü 16. hafta yaptırdım 1:600 çıktı risk doktor normal bi değer dedi haftayada ayrıntılıya gitcez 4 boyutlu usg renkli falan biraz tuzlu ama karar verdik detaylı bakılsın içimiz rahat etsin diye

benimki 18 haftalıkken yapılmış olacak 3 lü tarama sorun olmaz galiba dimi:26:
bizede hep kız gibi geliyo nedense ben daha hiç göremedim biliyomusun bebegimin hareket ettigini
sadece kalbinin attıgını gösterdi ekranda o kadar
iyide olamadım kar kışta kalkmadı bi yandan kar yagıyo başka hastaneye gidemedim anlayacagın:44:
zaten canımda yaz meyvelerinden ve dondurma istiyo offf çok yagdı kar artık yaz gelsin yaaa

hayır sorun olmaz canım 16-18. haftalar ideal olanı zaten 2 li test daha güvenilirmiş. Mutlaka özel hastaneye git bebeğini gör harika bi duygu. Evet kardan nefret ettim valla. bahar gelsede içimiz açılsa biraz. Yaz meyvesi dedinde geçen yeşil erik gördüm televizyonda canım o kadar istediki hemen kanalı değiştirdim :))

gidecem canım az daha şöyle bale yapacak kadar büyüsün ben iyi oluyum havalar düzelsin özelede gidecem takip doktorumada o eşimide alıyo ekranıda çevirip gösteriyo
benim görmeden istiyo yaz meyvelerinin hepsini sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…