Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

koyacamda canım bu aralar kendimi öyle bi saldımki giyinmek bile gelmiyo içimden arada meliselanın fotolarına bakınca giyiniyim diyorum foto çekecek kimseyi bulamıyorum kalıyo
demek süekli emmek istiyo hee görüyomusun sen yaramazı
sende aglıyomusun adaa yada babasıda aglıyomu

yok canım o hiç belli olmaz genetikte etkili ben ufak tefek bişeyim bana çekerse minyon olur ama babaya çekerse gürbüz olur :)) senin annen sana iyi bakıyordur bena bakan yok garibanım ben (

bencede genetikte etkili ben hep derim sağlılı olsun yeterki zayıf olması hiç önemli değil zaten okdar çabuk büyüyorlarki
Allahım sağlık versin ondn önemlisi yok

yok canım o hiç belli olmaz genetikte etkili ben ufak tefek bişeyim bana çekerse minyon olur ama babaya çekerse gürbüz olur :)) senin annen sana iyi bakıyordur bena bakan yok garibanım ben (

yok kız annem zorluyoda ben yiyemiyorum ki bişey senin beslenmen gayet güzel valla bizde bebekler 3-3,200 ancak doguyo sütümüzde yaramıyo bakalım benimki nasıl olacak
bu arada benimde hep içimden benim kızım bilgemin oglu hatta biz dünür olacaz dermişim
hep öyle geçiyo

ben annemin çiçekli donunu giyordum ya rahat diye
ablana eşine çektir bol bol foto hatıra kalır
onun ağlama krizi tutunca benimde tutuyor babası ağlamıyor ama o da kıvranıyor resmen

evet kız biz hamileliğin en iyi haftalarını yaşıyoruz son haftalar çok zorlu oluyormuş doğunca bu günleri arıycaz :)

maşallah kızımıza biliyorsun dimi kız gıtlığımız var :)
bende muhtemel dünür adaylarındanım
facede varmısın sen kıızının ultrson fotosunu koyda benim oğlana gösteriyim :)
birde evet en rahat haftalardasınız tadını çıkarın

ben annemin çiçekli donunu giyordum ya rahat diye
ablana eşine çektir bol bol foto hatıra kalır
onun ağlama krizi tutunca benimde tutuyor babası ağlamıyor ama o da kıvranıyor resmen

ay evet bi çiçekli donunla fotonu koymadın haaa yaz gelsede bende rahat rahat giyinsem artık yaa yazın bi çıkacak evden göbek kocaman olmuş herkes şaşırır kışın gören olmadıgı için yan komşum biliyo bi tek bebişi çektirecem canım artık göbüş çıktı
erkek bebekler öyle gazlı oluyomuş bakalım bizimkiler nasıl olacak eşime diyorum ohh sen sahur yaparken ben uyuyacam kalkmayacam diye oda hemen hazır cevap bebek uyutursa uyursun diyo ben gider annengilde yerim sen kendini düşün diyo banaaa:44::44::44::44:

eşin doğru diyor zor uyursun :)
benimde bu haftalarda çıkmıştı

ceylan canım cevizi mutlaka ye balık ye baklagil ye kırmızı et haftada 1 bile olsa ye dikkat et bunlar önemli valla ben bazen ilaç gibi düşünüp yiyorum canım istemesede. Hatta ben 20 yıldır süt içmem sütten nefret ederim ama bebeğim ve kendi sağlığım ikiç günde 500 ml içiyorum içince önce iğğğğğğğğğğğğğ diyorum yanımda hemen mandalina portakal elma duruyor kusmamak için hemen sütün arkasından meyve yiyorum. Düşün artık çektiğim çileyi. benimde başım çok ağırıyordu demir ilacından sonra hiç ağırmadı ondan mış demek sen söyleyince uyandım inşallah bidahada ağırmaz

facde yokum canım kızımın renkli usg sini kayarım bakarsınız alıcı gözüyle artık. evet erkek ağırlıkta ama temmuz anneleri topiğindede kız patlaması var :))

bitter arada sataşıyorum facede takılıyom ben artık
ya bu progestan beni deli etti geceleri nasıl kaşınıyom..içtim şimdi birazdan leyla olurum
adacım hg .. nedir bu yeğenleri gazdan çektikleri ya hepsi aynı büyüsünler bian önce tek çözüm bu sanırım

oooo ben bunları yesem nolurum acaba
süt içebiliyorum allahtan

evet banada öyle geliyor. İnşallah sütümüz olurda bol bol emziririz çok istiyorum emzirmeyi

oooo ben bunları yesem nolurum acaba
süt içebiliyorum allahtan

ekmek yemezsen bişey olmaz 19 haftam bitti sadece 4.5 kg aldım sebze meyve balık yumurta et tavuk ( yağsız) bakliyat kilo yapmaz pek merak etme dediklerimin hepsini 1 günde yemiyorumya canım 1 haftalık menüm :)) sende beni iyice pis boğaz yaptın

anladım canım ya sana ağır geldi bu progesteron galiba odan yan etkisi çok oldu bünyedede var hormon ilave alıncada patlama yapıyor galiba

bende hepsini bi ögünde yiyon sandıydım delü
ben ekmegi çok severim amaaaa
neyse bayanlar ben çıkıyorum artık geç bile kaldım
iyi geceler hepinize allah rahatlık versin

facde yokum canım kızımın renkli usg sini kayarım bakarsınız alıcı gözüyle artık. evet erkek ağırlıkta ama temmuz anneleri topiğindede kız patlaması var :))
olsaydı facedn görücü usulü yapardık :)

saol canım evet özellikle koliğin tek çözümü zamanmış
denemediğimiz ilaç damla kalmadı

progestan herkeste farklı etki yapıyor seninde sarhoşmu etti :)

yüzün kızardımı peki bütün gün laf ettin
:))))))))))
ne özuru kız
yuzune karsı bısı sölemedın
sıze söledım
arkadan yaptım dedıkoduyu :)))
esra yok hesabı ödüyo sanırım
heeee sana zaten evden deıl yemegı bırakıp lokantadan baglanmıstım
o yuzden hesap faslına geccınce kapadım :)delü yhaaaaaa
sen progestanın dozunu yukselt bıraz daha :)))))

eee sen naptın anlat bakem
hıc yanıttta yok :)
bugün gökçen hiç gelmedi onun süpriz büyüktü galiba hesap yüklümü geldi nedir
hahahahahaha
ekini hap biraz saflaştırdı galiba geliyo gidiyo kafasına göre takılıyo o geldi esraya bi laf attı gitti
bitter sen kaçta yatıp kaçta kalkıyosun hergün ceviz falan yiyomusun:26:
işi o zaten laf atıor
sonra ne dedıgınıde unutuyor
bak bana yazdıktan sonra
gece boyunca esra kımdı yha
dıye dusunmusturrrr :))))
adaaa aklımdan sen geçmiştin tamda bi ara şu mavi gömlegimi giysemde kızlara foto koysam dedim adada görür inşallah koyunca dedim sen geldin napıyosunuz canım

o gomlek sana hala oluyormuuuuuuuuuu gercektennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…