Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ben de de %90 kişide görülen bir pıhtılaşma var o yüzden başlanmıştı doktorum artık içme dedi ne o beni ne ben onu ikna edemedim en sonunda bir hafta daha gün aşırı iç sonra bırak dedi 35 ten sonra doğum heran olabilir, kanama kontrolünde çok zorlanıyoruz dedi, ben hiç balık yağı içmedim pıhtılaşmadan dolayı ama ceviz yedim balık yedim bol bol. demekki onuda içseymişim 30 kilo alırdım, gerçi hala doğurmuş değilim bakalım kaçla bitireceğim

canım ozaman benim bugünki ateşim 36.2 demektir 8 de ölçtüğüm 2 derece yüksek gösteriyorsa ve buda daha çok düşüş olmuş demktir ozaman olmadığı daha net ortada test yapmanın anlamı yokki ozaman hayırlısı tatlım ya vardır rabbimin bir bildiği napalım diğer aya kaldı yine umudumuz

randevu defterıne bır bakarmısın
eger musaıtsen sna gelcem yarın
:44: sımdılık onumuzdekı 1 ay dolu gıbı
gel kızım sen gelıcme de bosaltırız tamamen progamın sana has olur

günaydın kızlar...
işte benim ateş tablom düşüşe geçti bugün yarın size o kahrolasıca haberi veririm
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com

karden 8 de olctugun deger 36.4 ıse dedıgın gıbı sanırım 6.30 da olcsen daha dusuk cıkardı
o da ortlamanın oltına ınmıs olabılır ama bellı de olmaz cunku senın yumurtlama oncesıyle sonrası arasında bayagı fark var
benım mesela o kadr fark olmaz yanı

1-2 gun daha bekle bakalım
beence de zaten ronyamın deıdıgı gıbı daha erken catlkadı ff nın cızdıgı gunden

selam lerke nasılsın

ben yarın ateş ölçer alcam

daha regl olmadım bugün 33.günüm

1 kez presed kullandım oda öyle yani yumurta testi falan yapmadım
akıntımın olduğu gün öylesine

15.günümden sonrada
1-2 gün soğan suyu içtim
gene adetimin düzenimi bozuldu

hiçte belirtim yok
önceden regl olmadan
göğüslerim falan acırdı

şimdi sadece belim ağrıyo
bide karnımda bi acı mı desem ne desem bilemedim garip bişey var
psikolojilte olabilir tabi

canım ateşin pek bir çılıgın gidiyor merdiven çıka çıka
sanki bu ay diğer aylardan biraz farklı
umarım bebiş vardır yaa
azcık sevienlim artık valla bana müjdeli haberini almak ne iyi gelecek
tansiyon mansiyon terk eder beni doğuma kadar :)

ceylannnnnnnnnnnn

nasılsın canımmmmmmmmmmm

iyiyim çok şükür eda sen nasılsın inşallah o garip şey bebiştir kız insanın herzaman gögüsleri agrımayabilir mesela benim bazen hiç agrımaz bazen agrır bazende uçları acırdı belimde bazen adetöncesi agrırdı bazende adet sonrası bunlar belli olmuyo canım kafasına göre takılıyolar:)

gunaydın gusel topıgımın
gusel bayanları
gusel annelerı
ve
gusel anne adayları

ronyacım nasılsın canımmm

öyle galiba canımmm

Son düzenleme:
Ceylan ne zaman gieceksin şimdi hastaneye , hangi gün ?
7 martı bekleme derim ben..
Ha , günü gelince orayada gidersin ama şu takip dr'una bir gitsen keşke..

eşim ne zaman poposunu kaldırırsa bilgem :))) kız orda bir hafta küçük çıkıyo bebek inşallah görebilir cisiyetini

Aman sen sadece cinsiyetini öğreneceksin .. 7 martta yine ztb'ye gider doğru dürüst öğrenirsin boyunu posunu ..
14 . haftadan sonra görülüyor artık cinsiyet ..
1 hafta geriden de çıksa görür yani..

Aman sen sadece cinsiyetini öğreneceksin .. 7 martta yine ztb'ye gider doğru dürüst öğrenirsin boyunu posunu ..
14 . haftadan sonra görülüyor artık cinsiyet ..
1 hafta geriden de çıksa görür yani..

hımmm iyiymiş o zaman eşime sordum yarın gidecez dedi dua edinde ögreniyim kız:)))
7 martta mutlaka gidecem zaten 3 lü varya bilgem sen gidince bi sorsana ayrıntılı falan varmıymış orda:26:

hımmm iyiymiş o zaman eşime sordum yarın gidecez dedi dua edinde ögreniyim kız:)))
7 martta mutlaka gidecem zaten 3 lü varya bilgem sen gidince bi sorsana ayrıntılı falan varmıymış orda:26:

Ayyy holey yarın gidiyorsunuz ve ben senden daha çok seviniyorum haaaaaa delüüüü :)
7 martta git tabi , tarama var dediğin gibi..
Bizim hastanenin cihazları çok güzel , tam haftasına göre çıkıyor ölçümler..
Ayrıntılıyıda sorucam ..
Aklıma gelmişken bugün 1-2 özel hastaneyi arayıp fiyat sorayım ..
Lina kadın doğumu arıyacam ilk önce ..
Dur hemen arayım hatta ..

ayyy esra bana ruhsuz anne demiştiya ögrenememekten korkuyorum bilgem o yüzden tam sevinemiyorum:26:
hadi sorda bizide haberdar et

ayyy esra bana ruhsuz anne demiştiya ögrenememekten korkuyorum bilgem o yüzden tam sevinemiyorum:26:
hadi sorda bizide haberdaSr et

Sordum canikom ..
Ayrıntılı 150 tl dedi ..
Radyolog bakıyormuş , ki en çok istediğim şey radyoloğun bakması ..
20 yada 21. haftada yapılıyormuş..
Cd içinde görüntülerde veriliyormuş..
Bana uygun geldi, zaten 200 tl ben gözden çıkartmıştım ..
Bu ayrıntılıda tüm organlara tek tek bakılıyor , dawn sendromu açısından dan da herhangi bir anomali var mı diye de bakılıyor..
Benim 2 li tarama biliyorsun rskli grupta değildi ama ona yakın çıkmıştı .. 3lü testim güzel çıkarsa birde ayrıntılıya girip kafamı tamamen rahatlatmak istiyorum ..
İnşallah 3lü güzel çıkar .. Birde bunu yaprırırım ve amniyosentezi de kafamdan atarım..

dur ya bide ben burdaki hastaneye soruyum kaç diyecek
güzel çıkacak inşallah sonucun bilgem meraketme

lorkem yerım senı
once 1 ay doluyum de
sonra gel programımı değiştirırım de :))

ceylanım bence kızzzzz gıtme
hem senın verılere gorede kız :)

ne kaldıkı doguma
yorma kendını
gıdıpte

Valla ya , yalvar yakar yolluyoruz hatunu hastaneye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…