- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.321
antalya2011, gamzelim.66, ceylan06+
ay hemen yogurt yedım bırden cok fenalastım
korktum :)
ama rabbım sıze bagsladı benı
canım aallaha sukur sureklı kanamam kesıldı. ama ara ara birşeyler geliyor sanırım rahimiçinde kalanlar geliyordur. kahverengi çünkü. bana dr.um hemen günde 100 ml progestron iğneye basladı. kanaman kesılınce bırak fılan demedı. bugun zarrr zor ulasabıldım kendılerıne. kalcalarım cok kotu hapını kullanabılır mıyım dıye sormak ıcın. cok rahatsız oldu sanırım mesaı saatlerı dısında benı cepten arama lutfen sımdıde hastam var dedı sekreterlıge bıldır ben musaıt olunca sana donerım. nasıl sınırım bozuldu. bır muyenesı 250 tl. ulasmak ıcın cnm cıkıyor ama nedense. bnm ılk kanamam c.tesı olmustu cok az. boyle sureklı olan baslamamıstı hemen. ne c.tesı nede pazar sık sık aramama ragmen donmemıstı bana.p.tesı konusabıldık ve coraspını hemen bırak dedı ılk onlem olarak ama ben ulasamadıgımdan 2 gun daha fazladan almıs oldum. cok acıl bır durum oldugunda msj atarsan donerım dedı. ozelıkle gebe kaldıktan sonra ılgı bakımından eksıklerı oldugunu dusunuyorum. bu cuma son kez gıdıcem muayeneye. 21 gun ıcınde gıdıldıgınde kontrol sayılıyor. sımdı yenı bır dr. arayısındayım ve bnm ıcın en onemlısı ıletısımde sıkıntı yasamayacagım bırı olması. istanbulda olupta dr.unda ozellıkle bu konuda cok memnun olan var mı ?? ben detaycı bııyım ve en basıtından kanamam neden olmus dedıgımde bebek etkılenmemıs ıste gıbı bır cevap aldgımda delı oluyorum. ciddi bir arayıştayım arkadaşlarrr......
yagmurcum ben ayrı ayrı hesabı suan bılemıyorum ama toplamda 7-8 mılyara mal oldu bıze. bunun ıcınde ılaclar testler ve esımın mıkro tesesıde var. mıkro tese 2.200du sanırım.
adetımın 21. gunu lucrınle tedavıye basladım. sonra puregon eklendı 275 mg. sanırım 5-6 gunde onu vurdum. tedaıde ohss oldum tabıı bide. uzun protokol uygulandı bende cnm....
ekintos bizde 40 çıkmasını bekliyoruz değişir dediler uyur dediler ama 1 gün kaldı hiçbir değişiklik yokkızlar merhaba ne var ne yok diyeceğim ama pek kimse uğramıyor sanırım artık,hayırdır ne faceyi? orda toplanıp mı yazışıyorsunuz artık.topik gerçekten kimsesiz kalmış
ben yorgun ve uykusuzum.uykusuzluk sinirlerimi iyice gerdi tahammülsüz bir insan oldum artık...
ÇAKIR seni çok merak ediyordum hatta topikte sordum bir girdiğimde ama haber alamadım.tam ne olduğunu anlıyamadım özelden yazsana bana...istersen biraz uzaklaş bu konudan ...ara vermek de senin sağlığın için iyi olur
RONYAMMMM canım son haftaların aman dikkatli ol.preklamsi gerçekten önemli ama içini ferah tut .hiç birşey olmaz inşallah.internetten çok araştırma bu konuyu sakın ...moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz.bu iş kiloyada gelmiyor.doktor banada en başından kilo alma preklamsi ile uğraşmayalım dedi durdu.ben kilo aldım ama tansiyonda bir sıkıntı olmadı.ödem durumun nasıl.bol su iç.bana son zamanlarda yumurta çok rahatsızlık vermişti...başım dönüyordu yediğim zaman....
canım emzirdikçe kilo verilir deniyor ama bence hiçde öyle olmuyor
yani bende öyle olmamıştı insanın daha bir yiyesi geliyor
cihanın iyi olmasına sevindim
şimdi zırt pırt ağlama zamanı biraz büyüsün düzene girecek
inşalllah gaz sancısı olmaz şimdiden rezene çayına başlamadıysan başla derim
Burdayımmmm ..
Ekintos'un oğluşunun yeni çizelgesini yaptım , bakın bakalım güzel olmuş mu?
http://lb1f.lilypie.com/iGhWp2.png
Bakayım hemen yazıklarına :)
adaesila selam tatlı anne :)) maşallah yolunda herşey
Antalya canım benim doğumda Nisanın son haftası gözüküyor eğer normal olursa, sezeryan olursa daha erken olur sanırsam..
Kızlar iyi geceler, biz yatmaya gidios
gunaydın kızlar...
az sonra bı kac ısım var dısarı cıkıcam
ogleden sonra da komsu zıyaretımız var..
yarında vıze gorusmem var dua edın bakalım aksılık olmadan hemen versınler ınsallah
atesım dustu bıle gercı ff de kesık cızgı cektı bılmıyom sonu nası olcak ne zaman olcak
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydın gusel topıgımın
gusel bayanları
gusel annelerı
ve
gusel anne adayları
günaydın kızlar...
işte benim ateş tablom düşüşe geçti bugün yarın size o kahrolasıca haberi veririm
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
RONYAMMM geçmiş olsun bitanem daha yeni gördüm canım uğrayamıyordum kendine çok dikkat et canım benim rabbim sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
canım sen bence ff nin çizgiyi çektiği gün yumurtlamamışsın
yani bence daha erken olmuş
hatta şuan ateşin süper gidiyor düşme diye bir şey yok
bu tablo ben gebişim derse şaşırmam bile
bu arada akıntı durumun nasıldı yumurtlama akıntını hangi gün gördün
canım sağol çok şükür iyiyim
güzel duaların için amin diyorum
canım seni görünce yazayım dedim çok geçmiş olsun tansiyonun için, umarım dinlenince senin için sorun oluşturmaz, yavrunu sağlıkla kucağına alırsın, 16 kilo aldım biraz ona bağlıyorum demişsin valla ben de aldım o kadar, 3 haftada 2 kilo alıyorum, aman aman yediğim bir şey de yok, ben bu durumu elevite bağlıyorum biraz, çok şükür sorun çıkmadı şu zamana kadar şimdiden sonrada olmaz inşallah, doktor aspirini bırak dedi bende iki güne bir alıyorum yine, preeklemsiyi filan önlüyo ya iki hafta daha içip bırakcam artık sen kullanıyormuydun aspirin, kriscik yok ortalarda ona soracaktım ne zaman bıraktın diye
bilgem bizde istiyoruz
hamilelik çizelgemi sen yapmıştın yine sen yaparmısın ???
canım sen bence ff nin çizgiyi çektiği gün yumurtlamamışsın
yani bence daha erken olmuş
hatta şuan ateşin süper gidiyor düşme diye bir şey yok
bu tablo ben gebişim derse şaşırmam bile
bu arada akıntı durumun nasıldı yumurtlama akıntını hangi gün gördün
canım sağol çok şükür iyiyim
güzel duaların için amin diyorum
iyi olmana sevindim canım benim hep iyi ol inşallah
canım evet doğru aslında benim akıntım adetin 11. gününde felan başladı zaten ff çizgiyi ilk 12. güne çekti sonrada 18. güne çekti lorke akıntını girmediğin için öyle oldu dedi canım bide ben genelde hergün ateşimi 6.30 da ölçüyorum sadece 2 gündür biraz yorgunum uyanamıyorum 8 de ölçtüm yanıltabilirmi bu zaman dilimi canım bende ara ara sancı var bu ay olmadığına eminim hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?