Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
antalya2011, gamzelim.66, ceylan06+

ay hemen yogurt yedım bırden cok fenalastım
korktum :)
ama rabbım sıze bagsladı benı

5n1k benimde uzun süre kanamam olmuştu başlarda sürekli yatak istirahitindeydim
progestan kullandım 15 haftaya kadar proluton depot iğnede kullandım onuda 12 haftaya kadar
aspirini dr kanamadan dolayı hiç vermedi bana baştan beri kesenin yanında kan görünüyordu
ozaman dr um Allah korusun düşecek bir bebeğe hiç bir şey engel olamaz düşmeyecek bir bebeğide hiçbirşey düşüremez demişti
her kan gördüğümde içim cız ederdi
çok şükürki Rabbim sağsalim kucağıma almayı nasip etti
sen de lütfen kendine iyi bak istirahat et iyi ir dr bul ki benim dr um hayatımın ikinci kadın kahramanı birincisi annem her nekadar kahramanlar erkek diye bilinsede benimkiler değil
ve en önemlisi dua et
Rabbim bebeğini senden hiç ayırmasın
sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
sana ve burdaki tüm arkadaşlarımıza teker teker yaşatsın bu duyguyu

ekintos bizde 40 çıkmasını bekliyoruz değişir dediler uyur dediler ama 1 gün kaldı hiçbir değişiklik yok
günde 2 saay uyuyorum anneme verip umarım siizin gaz sancınız yoktur malesef biizim var
sarılık için herkes diyordur bende eksik kalmayım :) bol bol emzir kakasıyla atıyor
bizimde oldu 2 güne atlattık emzire emzire çok uyku yapıyor sarılık uyandır emzir
bende sana bilmişlik taslıyom sizden az büyüğüz ya :)
herkafadan ayrı bir ses çıkması bu dönemde sinir bozucu oluyor zaten değilmi

ronya ben emizrdikçe çok hızlı kilo verenlerdenim 1 ay olmadan 4 kilo fazlam kalmıştı
ama hamileliğimden daha fazla yiyiorum süt olsun diyeü
sanırım bünyeyle alakalı
birde bol sıvı tüketiyorum kilo değil süt yapıyor
izne ayırlma vaktin gelmiş seninde
kendini iyi hissetmiyorsan daha fazla zorlama
vücudun sinyal veriyor sana

adaesila selam tatlı anne :)) maşallah yolunda herşey

Antalya canım benim doğumda Nisanın son haftası gözüküyor eğer normal olursa, sezeryan olursa daha erken olur sanırsam..

Kızlar iyi geceler, biz yatmaya gidios

selam canım çok şükür herşey yolunda
hadi yat sana baş baş :)))
uyku depola uykusuz günler seni bekliyor ileride

randevu defterıne bır bakarmısın
eger musaıtsen sna gelcem yarın

RONYAMMM geçmiş olsun bitanem daha yeni gördüm canım uğrayamıyordum kendine çok dikkat et canım benim rabbim sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar...
işte benim ateş tablom düşüşe geçti bugün yarın size o kahrolasıca haberi veririm
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım sen bence ff nin çizgiyi çektiği gün yumurtlamamışsın
yani bence daha erken olmuş
hatta şuan ateşin süper gidiyor düşme diye bir şey yok
bu tablo ben gebişim derse şaşırmam bile
bu arada akıntı durumun nasıldı yumurtlama akıntını hangi gün gördün

RONYAMMM geçmiş olsun bitanem daha yeni gördüm canım uğrayamıyordum kendine çok dikkat et canım benim rabbim sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım sağol çok şükür iyiyim
güzel duaların için amin diyorum

canım seni görünce yazayım dedim çok geçmiş olsun tansiyonun için, umarım dinlenince senin için sorun oluşturmaz, yavrunu sağlıkla kucağına alırsın, 16 kilo aldım biraz ona bağlıyorum demişsin valla ben de aldım o kadar, 3 haftada 2 kilo alıyorum, aman aman yediğim bir şey de yok, ben bu durumu elevite bağlıyorum biraz, çok şükür sorun çıkmadı şu zamana kadar şimdiden sonrada olmaz inşallah, doktor aspirini bırak dedi bende iki güne bir alıyorum yine, preeklemsiyi filan önlüyo ya iki hafta daha içip bırakcam artık sen kullanıyormuydun aspirin, kriscik yok ortalarda ona soracaktım ne zaman bıraktın diye

papatyamm sağol canım
ben aspirin hiç içmedim
ama sanırım benimde elevit ve balık yağı çok kilo aldırdı
şimdi balık yağını bıraktım haftada bir balık yiyorum birde ceviz yiyorum
elevitide hergün içmemeye çalışıyorum
bari son haftalarda çok kilo almadan atlatayım
artık dinleniyorum işe gitmiyorum bugün iyiyim çok şükür
canım aspirini sanırım kan pıhtılaşması için veriyolar

iyi olmana sevindim canım benim hep iyi ol inşallah
canım evet doğru aslında benim akıntım adetin 11. gününde felan başladı zaten ff çizgiyi ilk 12. güne çekti sonrada 18. güne çekti lorke akıntını girmediğin için öyle oldu dedi canım bide ben genelde hergün ateşimi 6.30 da ölçüyorum sadece 2 gündür biraz yorgunum uyanamıyorum 8 de ölçtüm yanıltabilirmi bu zaman dilimi canım bende ara ara sancı var bu ay olmadığına eminim hayırlısı bakalım

canım 8 de yapman demek 0.2 derece daha yüksek çıkması demektir
yani aslında ateşin biraz daha düşük çıkacaktır
canım bir test yap istersen bence hala ateşin güzel gidiyor
umarım güzel haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…