- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.441
canım doğuma gitmeden ciddi ciddi liste oluşturcam
o arada senden yine ismini soyismini alırım
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
hayırlısı olsun canım lorkem
çok şükür tedavi sürecindesiniz
yakındır artık bebişin gelmesi inşallah
sende sakın üzme kendini
az kaldı kavuşcaksın meleğine
Benide listene alırmısın ronyacğım. duaya çok ihityacım var :). inşallah bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına alırısn canım
Selam kızlar....
Ronyam, canımıniçi çok dikkat et kendine, ben inanıyorum kara kızımız vakti dolduğunda zamanında gelecek, mutlu edecek bizleri. Stres yok hayatında bu dönemde lütfen...Seni çok seven bir kalp var burda...
Esilanurcum tedavin hayırlı uğurlu olsun...
Butterfly detaylıya bugun mü girecektin ?
Merak ettim ..
bende seni çok seviyorummmm ve çok özledimmmm
oğuz bey arkadaşımı aldı elimizden
tunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ceylan henuz gtmemıssın ve asagıdasın
ben bugun yogun olurum
ınsallah erken gırerımde
gorurum hemen cınsıyetının ne oldugunu :)
nunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nbr
bebek nasıl
sen nasılsın
nasıl gıdıyor hersey
umarım hersey yolundadır
senı ve melegını opuyorum
ronya sen nasıl oldun
umarım bıraz daha ıyısındırrrrrrrrrrrr
51 kanamaların btmıs yanlıs hatırlmıorsam
cok sukur
saglıklan kucagına alırsın ınsallahhhhhhhhhhhhh
bıtter senın melegın ne alemde
ceyannnnnnn nerede kaldın yaaa
gel de kızçenin haberini paylaş bizimle
geldim kızlarr biraz geç oldu ama kusura bakmayın biraz hastaydım yattım cinsiyetini göremedik malesef pozisyonu uygun degilmiş kendini gördük bize el salladı:)) inşallah 7 martta görürüm artık hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım 7 martta inşallah gösterir kendini
sağlığı yerinde olsunda önemli olan o
bu arada acayip yolunu gözledik hepimiz
geldim kızlarr biraz geç oldu ama kusura bakmayın biraz hastaydım yattım cinsiyetini göremedik malesef pozisyonu uygun degilmiş kendini gördük bize el salladı:)) inşallah 7 martta görürüm artık hayırlısı olsun
hayırlısı olsun canım..
yalnız güzel heyecan yaptırdı bebişin hepimizee
canım doğuma gitmeden ciddi ciddi liste oluşturcam
o arada senden yine ismini soyismini alırım
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
hayırlısı olsun canım lorkem
çok şükür tedavi sürecindesiniz
yakındır artık bebişin gelmesi inşallah
sende sakın üzme kendini
az kaldı kavuşcaksın meleğine
Ahh o kırmızılar.bidahaki sefer 9 ay gelmesinler inşallah
İyi akşamlar kızlar. lorkeciğim ben hergün ateşimi ölçüp yazıyorum. her an yardımınıo isteyebilirim
ınsallah karanfıl hepımız ıcın hayırılsını dılıyorum hephayırlısı inşallah canım..
lorkem demk geldiler senin misafirler..
ben tüm hazırlıklarımı yaptım bekliyorum ama benim misafirler henüz gelmedi ne zaman canı isteyecek bakalım..
inat ettim ama dayanamayacağım galiba bugün 50. gün söktürücü içsem gelecek ama içemiyorum
galiba yarın gidip test verecem sonra rahat rahat içeceğim söktürücümü doktora da giderm negatifi alınca belki..
selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur ugrasıyorum mınık kızımla ıste gaz sancıları bızdede basladı sanırım uyurken cıglık atarak uyanıyor kızarıp bozarıyor sanırım gazdan bunlar o kadar acemıyımkı sasırıp bakakalıyorum bı surerezene, kımyon tohumu ıcıyorum ama yınede ıse yaramıyor sanırım napalım gececek elbet 3-4 ayda bıtermıs. bu arada ben seker hastasıydım ya kızlar cok sukur dogumdan sonra bıttı ılacta yok ınsulınde dr dedı sen seker hastası degılsın megerse pkodan dolayı olmus dogumla kıstler temızlenınce gectı bızde tam bılemıyorduk pko mu yoksa aıleden mı dıye cok sukur kıstlerden olmus ıste oyle Rabbım bı daha yasatmasın 2-3 yıldır yasadıklarım gectı cok sukur hele ınsulını kullananlara Rabbım yardım etsın ben 9 ayda zorlandım...
ronyacımkendıne cok dıkkat et canım hamılelıkte tansıyon onemlı naparsın artık yedıklerınde kısıtlamalar olacak ama bu senın ve mınık kuzun ıcın gereklı sen zaten bılınclı bı annesın.
cakırcımcanım hemen oyle bı drun soyledıgıne ınanma hemen baska bı dra gıt gereklı tahlıllerı yaptır. bende pkoluydum esımde sorun vardı(morfolojı 0-1, ılerı hareketlı 0, sayı 4 mılyondu)ama bak cok sukur kendılıgınden geldı kuzum hıc moralını bozma bu ıste moral en onemlı sey bılıyorsun ust uste tedavı senı yıprattı sadece bence butun mesele bu canım daha cok gencsın Rabbım neler nasıp edıyor bızler canlı kanıtıyız...
evet canım gittim çok şükür herşey normal çıktı 20+1 haftalık olmuş kızım boyu 21cm kilo 320 gr. tüm organlarına baktı down sendromu olan bebeklerde kalp ve burun kemiğinde farklılık olurmuş onlara dikkatlı baktı ve bebeğiniz %90 sağlıklı amniyosentez önermiyorum dedi. Bazen şüpheli belirti olunca amniyosentez öneriyorlarmış. O kadar güzel bi duyguki iyice belirgin artık canım kızım. Renkli olması sadece dolaşım kısmında kalbine idrar kesesine böbreğe damarlara bakınca renklı oluyor maalesef ben 4d göremedim( onuda ileriki haftalarda görürüm inşallah. İnşallah canım sende cuma günü güzel haberlerle gelirsin benimde içimden hep senin oğlun olacak gibi geçyor. Ama sakın kendini şartlama kız olunca ilk an bi garip olabilirsin ben yaşadım 1 ay oğlum diye sevdim sonra kız deyince bi garip oldum. Ama şimdi o kadar mutluyumki kızım olacağı için
evet canım gittim çok şükür herşey normal çıktı 20+1 haftalık olmuş kızım boyu 21cm kilo 320 gr. tüm organlarına baktı down sendromu olan bebeklerde kalp ve burun kemiğinde farklılık olurmuş onlara dikkatlı baktı ve bebeğiniz %90 sağlıklı amniyosentez önermiyorum dedi. Bazen şüpheli belirti olunca amniyosentez öneriyorlarmış. O kadar güzel bi duyguki iyice belirgin artık canım kızım. Renkli olması sadece dolaşım kısmında kalbine idrar kesesine böbreğe damarlara bakınca renklı oluyor maalesef ben 4d göremedim( onuda ileriki haftalarda görürüm inşallah. İnşallah canım sende cuma günü güzel haberlerle gelirsin benimde içimden hep senin oğlun olacak gibi geçyor. Ama sakın kendini şartlama kız olunca ilk an bi garip olabilirsin ben yaşadım 1 ay oğlum diye sevdim sonra kız deyince bi garip oldum. Ama şimdi o kadar mutluyumki kızım olacağı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?