Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Benide listene alırmısın ronyacğım. duaya çok ihityacım var :). inşallah bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına alırısn canım

Benide listene alırmısın ronyacğım. duaya çok ihityacım var :). inşallah bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına alırısn canım

oyy almaz olurmuyum canm herkes dualarımda
doğumum muhtemelen epidurel anesteziyle olcak
o baygın halimle inşallah tüm arkadaşlarıma dua edicem
Rabbim limin duasını kabul eder belli olmaz ama
derler doğumda edilen dualar kabul olurmuş diye

Selam kızlar....

Ronyam, canımıniçi çok dikkat et kendine, ben inanıyorum kara kızımız vakti dolduğunda zamanında gelecek, mutlu edecek bizleri. Stres yok hayatında bu dönemde lütfen...Seni çok seven bir kalp var burda...

Esilanurcum tedavin hayırlı uğurlu olsun...

bende seni çok seviyorummmm ve çok özledimmmm
oğuz bey arkadaşımı aldı elimizden

selam kızlarr.. nasılsınız ceyo yok ortalıkta yaa.. bütün topik bütün face onu bekliyor herkesin eli kulağı pc de..

bilgem canım inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallah istediğiniz gibi olur minişlerinizin her şeyi..
benim hekesten farklı olsun yorumum ikinizin de kızı olacak diyorum:)))

lorkem demk geldiler senin misafirler..
ben tüm hazırlıklarımı yaptım bekliyorum ama benim misafirler henüz gelmedi ne zaman canı isteyecek bakalım..
inat ettim ama dayanamayacağım galiba bugün 50. gün söktürücü içsem gelecek ama içemiyorum
galiba yarın gidip test verecem sonra rahat rahat içeceğim söktürücümü doktora da giderm negatifi alınca belki..

selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur ugrasıyorum mınık kızımla ıste gaz sancıları bızdede basladı sanırım uyurken cıglık atarak uyanıyor kızarıp bozarıyor sanırım gazdan bunlar o kadar acemıyımkı sasırıp bakakalıyorum bı sure rezene, kımyon tohumu ıcıyorum ama yınede ıse yaramıyor sanırım napalım gececek elbet 3-4 ayda bıtermıs. bu arada ben seker hastasıydım ya kızlar cok sukur dogumdan sonra bıttı ılacta yok ınsulınde dr dedı sen seker hastası degılsın megerse pkodan dolayı olmus dogumla kıstler temızlenınce gectı bızde tam bılemıyorduk pko mu yoksa aıleden mı dıye cok sukur kıstlerden olmus ıste oyle Rabbım bı daha yasatmasın 2-3 yıldır yasadıklarım gectı cok sukur hele ınsulını kullananlara Rabbım yardım etsın ben 9 ayda zorlandım...
ronyacımkendıne cok dıkkat et canım hamılelıkte tansıyon onemlı naparsın artık yedıklerınde kısıtlamalar olacak ama bu senın ve mınık kuzun ıcın gereklı sen zaten bılınclı bı annesın.
cakırcımcanım hemen oyle bı drun soyledıgıne ınanma hemen baska bı dra gıt gereklı tahlıllerı yaptır. bende pkoluydum esımde sorun vardı(morfolojı 0-1, ılerı hareketlı 0, sayı 4 mılyondu)ama bak cok sukur kendılıgınden geldı kuzum hıc moralını bozma bu ıste moral en onemlı sey bılıyorsun ust uste tedavı senı yıprattı sadece bence butun mesele bu canım daha cok gencsın Rabbım neler nasıp edıyor bızler canlı kanıtıyız...

Butterfly detaylıya bugun mü girecektin ?
Merak ettim ..

evet canım gittim çok şükür herşey normal çıktı 20+1 haftalık olmuş kızım boyu 21cm kilo 320 gr. tüm organlarına baktı down sendromu olan bebeklerde kalp ve burun kemiğinde farklılık olurmuş onlara dikkatlı baktı ve bebeğiniz %90 sağlıklı amniyosentez önermiyorum dedi. Bazen şüpheli belirti olunca amniyosentez öneriyorlarmış. O kadar güzel bi duyguki iyice belirgin artık canım kızım. Renkli olması sadece dolaşım kısmında kalbine idrar kesesine böbreğe damarlara bakınca renklı oluyor maalesef ben 4d göremedim ( onuda ileriki haftalarda görürüm inşallah. İnşallah canım sende cuma günü güzel haberlerle gelirsin benimde içimden hep senin oğlun olacak gibi geçyor. Ama sakın kendini şartlama kız olunca ilk an bi garip olabilirsin ben yaşadım 1 ay oğlum diye sevdim sonra kız deyince bi garip oldum. Ama şimdi o kadar mutluyumki kızım olacağı için

boncuk canım tesekkkurler sarılık ıcın soyledıklerın ıcın ne bıleyım ınsan zor bulunca belkıde tedırgın oluyor herseyı kafaya takıyorum...bu arada benım kız cok kusuyor bu normal mı sence daha dogrusu emdıkten sonra bı kısmını cıkarıyor cok sık yapıyor bunu

inşallah cnm. merakla cumayı bekliyorum bebişim için ne diycek bakalım dr.umuz..

ceyannnnnnn nerede kaldın yaaa
gel de kızçenin haberini paylaş bizimle

geldim kızlarr biraz geç oldu ama kusura bakmayın biraz hastaydım yattım cinsiyetini göremedik malesef pozisyonu uygun degilmiş kendini gördük bize el salladı:)) inşallah 7 martta görürüm artık hayırlısı olsun

hayırlı olsun canım 7 martta inşallah gösterir kendini
sağlığı yerinde olsunda önemli olan o
bu arada acayip yolunu gözledik hepimiz

hayırlı olsun canım 7 martta inşallah gösterir kendini
sağlığı yerinde olsunda önemli olan o
bu arada acayip yolunu gözledik hepimiz

evet ya öyle olmuş çarşambaları annemgilin binada komşularla toplanıyoruz ona gittim çok fenada grip oldum başım agrıdı o yüzden giremedim
tabi canım herşeyden önce saglık hayırlı evlat olsunda ne olursa olsun

hayırlısı olsun canım..
yalnız güzel heyecan yaptırdı bebişin hepimizee

oyle dusunuyorum bende ronyam genelde guclu duruyorum ama sanırım ıcten ıce bıseyler gıtgıde azalıyo tukenıyo hevesım de azalıyo gıbı gelıyo bazen
neyse sonra sılkelenıyorum Rabbım en guzelını hayırlısını bılıyor ben ne yaparsam yapayım zamanı gelmeden olmayacak dıyorum ..

Ahh o kırmızılar. bidahaki sefer 9 ay gelmesinler inşallah

İyi akşamlar kızlar. lorkeciğim ben hergün ateşimi ölçüp yazıyorum. her an yardımınıo isteyebilirim

tamma canım sen yeterkı tablonu yaz ayrıntılı gun gun bakarız ınsallah ronyamla brılıkte
ama cok gec olmadan yaz hergun eklersın olctukce

hayırlısı inşallah canım..
ınsallah karanfıl hepımız ıcın hayırılsını dılıyorum hep

geldı geldı pke mısafır degller artık ya mısafır dedıgın her ay heray gelırmı hıc yeter valla
bencede test yapmadan sakın sokturucu ıcme
bızede haber ver ok

mıdye allah kolaylık versın
her annenın en buyuk sıkıntısı ılk aylarda gaz sanırım ..
kımyonu arkadasım gunde 4*5 fıncan ıcıyordu o bayagı rahatlattı demıstı ama kısıden kısıye de degısıuyo olabılır

gozun aydın canım hersey yolunda buyumus masallah kızın ..
uzun boylu olacak heralde sımdıdden boyu gayet ıyı cıkmıs sankı
Rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıb etsın

Günaydın kızlar ..

Butterfily çok sevindim canım , oh ne güzel ayrıntılı ultrasonu güzel çıkmış ..
Maşallah kuzuna ..
Darısı başıma inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…