- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.461
kızlar bişey sorucam.
ben şimdi aşılama için 150ıu günlük gonal f kullanıyorum.
bugün reglimin 6. günü.dün akşam sağ tarafımda hafif bir sancı oldu biraz.bugünde
beyaz yogun bir akıntı oldu.aynen yumurta çatladığındaki gibi. yarın kontrol var ama
çatladıysa şimdi acaba.(
moralimi yüksek tutuyordum ama moral sıfırlandı.
canım bence çatlamamıştır
yani bu kadar erken mümkün değil bence
bide yumurtlama akıntısı beyaz değilde daha farklı oluyor
canım şimdiden sıkma canını sakın
canım ronyam.
ben doktorada söyledim bu seferde zaten 22.günde lekelenme geldi.23.günde regl oldum.
geçen sefer diğer doktor e2 yüksek olurasa yumurta erken çatlar.buda istemediğimiz bişey demişti.
bu doktorda e2 yüksek olursa bir önceki aydan çatlamamış yumurta olduğunu gösterir dedi.şaşırdım bende.
bu ayda tekrar bu doktor e2 gerek yok baktırmaya diyince bende baktırmadım.acaba diyorum yüksekse yine
erken mi çatladı diyorum.yarın kontrol var bakalım ..........ben e2 ye baktırmak istediğimi söyliycem.belli olur
heralde e2 den çatlayıp çatlamadığı değil mi
canım benimde e2 genelde yüksekti ama hiç erken çatlamıyordu yumurtam
benimki genelde geç çatlıyordu ama bir keresinde bir ay evvelden çatlamayan yumurtam
adetin 7. günü çatlamıştı
canım sen istersen e2 ye yine baktır ama ben bu hormondan pek bişey anlamıyorum
oyy almaz olurmuyum canm herkes dualarımda
doğumum muhtemelen epidurel anesteziyle olcak
o baygın halimle inşallah tüm arkadaşlarıma dua edicem
Rabbim limin duasını kabul eder belli olmaz ama
derler doğumda edilen dualar kabul olurmuş diye
kızlar bişey sorucam.
ben şimdi aşılama için 150ıu günlük gonal f kullanıyorum.
bugün reglimin 6. günü.dün akşam sağ tarafımda hafif bir sancı oldu biraz.bugünde
beyaz yogun bir akıntı oldu.aynen yumurta çatladığındaki gibi. yarın kontrol var ama
çatladıysa şimdi acaba.(
moralimi yüksek tutuyordum ama moral sıfırlandı.
antalyam erken catlamaz merak etme .. benım 1500 lere gelmsıtı e2 de hala catlamamıslardı
asılama da ılac kullanırken ıgnmelerın etkısıyle 1 den fazla yumurta olunca akıntı erken baslıyo sancılarla bırlıkte ama catlamıyo
takma sen kafana kotu dusunme yanı ok
aynısını ben yasadım cunku
evet canım gittim çok şükür herşey normal çıktı 20+1 haftalık olmuş kızım boyu 21cm kilo 320 gr. tüm organlarına baktı down sendromu olan bebeklerde kalp ve burun kemiğinde farklılık olurmuş onlara dikkatlı baktı ve bebeğiniz %90 sağlıklı amniyosentez önermiyorum dedi. Bazen şüpheli belirti olunca amniyosentez öneriyorlarmış. O kadar güzel bi duyguki iyice belirgin artık canım kızım. Renkli olması sadece dolaşım kısmında kalbine idrar kesesine böbreğe damarlara bakınca renklı oluyor maalesef ben 4d göremedim( onuda ileriki haftalarda görürüm inşallah. İnşallah canım sende cuma günü güzel haberlerle gelirsin benimde içimden hep senin oğlun olacak gibi geçyor. Ama sakın kendini şartlama kız olunca ilk an bi garip olabilirsin ben yaşadım 1 ay oğlum diye sevdim sonra kız deyince bi garip oldum. Ama şimdi o kadar mutluyumki kızım olacağı için
Herkese günaydınnn
Nasılsınız şekerler.
5N1Ke canım herşeyin yoluna girmesine çok sevindim. Rabbim sonuna kadar güzellik nasip eylesin.
Ceylan maşallah kuzuna göstermediğine göre kız ozaman öyle derler ya =) Hayırlı evlat olsun inşallah
Butterfly kuzun sağlıklıymış çok şükürRabbim bağışlasın inşallah...
sagol mues hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak farketmez:)
Hayırlısı olsun canım dediğin gibi,
Sen nasılsın romatizma ağrıların geçti mi?
selam hatunlar, herkes iyidir inşAllah..
Ceylanım cinsiyet belli olmamış, heyecan yaptırmışsın herkese :))) bence senin oğlun, bilgemin kız olacak gibi geliyor banada :) malesef oylamaya katılamadım, buradan yazım bari :)))
5n1k canım iyi olmana çok sevindim..görüşemiyoruz artık
butterfly sonuçlar güzel çıkmış sevindim adınıza, Rabbim sonuna kadar güzel götürsün inşAllah..
Midye kızın gazlanmış :) bakalım bizimkiler nasıl olacak, inşAllah tez zamanda geçer, benide en çok bu gaz korkutuyor ya
Ronyam daha iyiymişsin çok sevindim senin adına..
Lorkem, hakkında hayırlısı, bir gün gelecek meleğin inşAllah..
Esra canım görüşemiyoz ama kazandığın hediyeleri takip ediyorum :)))
Muesim, Antalyam tedavilerinizin sonucu inşAllah bebekle sonlanacak, Rabbim yardımcınız olsun..
mavikız, gökçen canlarım öpüyorum sizide..
ve adını sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım kocaman öpüldünüz.. bu arada hbbye bayıldım bayıldım :) yürümeye başlamış ufaklık :)))
gozun aydın canım hersey yolunda buyumus masallah kızın ..
uzun boylu olacak heralde sımdıdden boyu gayet ıyı cıkmıs sankı
Rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıb etsın
Butterfily çok sevindim canım , oh ne güzel ayrıntılı ultrasonu güzel çıkmış ..
Maşallah kuzuna ..
Darısı başıma inşallah ..
Maşallah canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim. sonuna kadar hep böyle devam eder inşallah.
Herkese günaydınnn
Nasılsınız şekerler.
5N1Ke canım herşeyin yoluna girmesine çok sevindim. Rabbim sonuna kadar güzellik nasip eylesin.
Ceylan maşallah kuzuna göstermediğine göre kız ozaman öyle derler ya =) Hayırlı evlat olsun inşallah
Butterfly kuzun sağlıklıymış çok şükürRabbim bağışlasın inşallah...
selam hatunlar, herkes iyidir inşAllah..
butterfly sonuçlar güzel çıkmış sevindim adınıza, Rabbim sonuna kadar güzel götürsün inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?