Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bişey sorucam.
ben şimdi aşılama için 150ıu günlük gonal f kullanıyorum.
bugün reglimin 6. günü.dün akşam sağ tarafımda hafif bir sancı oldu biraz.bugünde
beyaz yogun bir akıntı oldu.aynen yumurta çatladığındaki gibi. yarın kontrol var ama
çatladıysa şimdi acaba.(
moralimi yüksek tutuyordum ama moral sıfırlandı.

Son düzenleme:

canım bence çatlamamıştır
yani bu kadar erken mümkün değil bence
bide yumurtlama akıntısı beyaz değilde daha farklı oluyor
canım şimdiden sıkma canını sakın

canım bence çatlamamıştır
yani bu kadar erken mümkün değil bence
bide yumurtlama akıntısı beyaz değilde daha farklı oluyor
canım şimdiden sıkma canını sakın

canım ronyam.
ben doktorada söyledim bu seferde zaten 22.günde lekelenme geldi.23.günde regl oldum.
geçen sefer diğer doktor e2 yüksek olurasa yumurta erken çatlar.buda istemediğimiz bişey demişti.
bu doktorda e2 yüksek olursa bir önceki aydan çatlamamış yumurta olduğunu gösterir dedi.şaşırdım bende.
bu ayda tekrar bu doktor e2 gerek yok baktırmaya diyince bende baktırmadım.acaba diyorum yüksekse yine
erken mi çatladı diyorum.yarın kontrol var bakalım ..........ben e2 ye baktırmak istediğimi söyliycem.belli olur
heralde e2 den çatlayıp çatlamadığı değil mi

Son düzenleme:

canım benimde e2 genelde yüksekti ama hiç erken çatlamıyordu yumurtam
benimki genelde geç çatlıyordu ama bir keresinde bir ay evvelden çatlamayan yumurtam
adetin 7. günü çatlamıştı
canım sen istersen e2 ye yine baktır ama ben bu hormondan pek bişey anlamıyorum

canım çok sagol.
yarın belli olur artık....

Canım benim sağol inşallah tüm arkadaşlarım ve benim için duaların tez zamanda kabul olur.

antalyam erken catlamaz merak etme .. benım 1500 lere gelmsıtı e2 de hala catlamamıslardı
asılama da ılac kullanırken ıgnmelerın etkısıyle 1 den fazla yumurta olunca akıntı erken baslıyo sancılarla bırlıkte ama catlamıyo
takma sen kafana kotu dusunme yanı ok
aynısını ben yasadım cunku

canım benim ya çok sagol.azcıkda olsa rahatladım.

Maşallah canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim. sonuna kadar hep böyle devam eder inşallah.

Herkese günaydınnn
Nasılsınız şekerler.

5N1Ke
canım herşeyin yoluna girmesine çok sevindim. Rabbim sonuna kadar güzellik nasip eylesin.

Ceylan
maşallah kuzuna göstermediğine göre kız ozaman öyle derler ya =) Hayırlı evlat olsun inşallah

Butterfly
kuzun sağlıklıymış çok şükür Rabbim bağışlasın inşallah...

sagol mues hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak farketmez:)

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

selam hatunlar, herkes iyidir inşAllah..

Ceylanım cinsiyet belli olmamış, heyecan yaptırmışsın herkese :))) bence senin oğlun, bilgemin kız olacak gibi geliyor banada :) malesef oylamaya katılamadım, buradan yazım bari :)))

5n1k canım iyi olmana çok sevindim..görüşemiyoruz artık

butterfly sonuçlar güzel çıkmış sevindim adınıza, Rabbim sonuna kadar güzel götürsün inşAllah..

Midye kızın gazlanmış :) bakalım bizimkiler nasıl olacak, inşAllah tez zamanda geçer, benide en çok bu gaz korkutuyor ya

Ronyam daha iyiymişsin çok sevindim senin adına..

Lorkem, hakkında hayırlısı, bir gün gelecek meleğin inşAllah..

Esra canım görüşemiyoz ama kazandığın hediyeleri takip ediyorum :)))
Muesim, Antalyam tedavilerinizin sonucu inşAllah bebekle sonlanacak, Rabbim yardımcınız olsun..
mavikız, gökçen canlarım öpüyorum sizide..

ve adını sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım kocaman öpüldünüz.. bu arada hbbye bayıldım bayıldım :) yürümeye başlamış ufaklık :)))

evet ya yaşattık melisa heyecan iyidir ama dimi :)))

gozun aydın canım hersey yolunda buyumus masallah kızın ..
uzun boylu olacak heralde sımdıdden boyu gayet ıyı cıkmıs sankı
Rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıb etsın

teşekkürler canım çok şükür herşey yolunda gidiyor. Uzun boy konusunda maalesef şimdilik minyon kilo kafa ölçümü olarak tam haftasında ama kol ve bacak kemikleri 1 hafta geriden geliyor yani boyu 1 hafta geride ama kilosu tam. Eşime minyon bi kızın olcak diyorum oda hayır söyleyip durma kızım uzun olcak diyor. Bende nesi varmış minyonluğun bende minyonum bana hastasın :)) orası öylede ama yinede uzun olsun diyor :))
Canım seninde tedavin hayırlı olsun sakın moralini bozma sıkma kendini yaşın daha küçük olur bebişin allahın izniyle en kısa zamanda anne olucaksın inşallah.

Butterfily çok sevindim canım , oh ne güzel ayrıntılı ultrasonu güzel çıkmış ..
Maşallah kuzuna ..
Darısı başıma inşallah ..

inşallah canım seninde herşey yolunda gider için rahat olur. Ama ayrıntılı ultrason süper kalbin odacıklarını bile net görüyorsun. Naaptın sen randevu aldınmı ne zaman gideceksin?

Maşallah canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim. sonuna kadar hep böyle devam eder inşallah.

iyi dileklerin için teşekkürler canım bebeğimin sağlıklı olduğunu biliyordum hissediyordum ama ultrasona bakılınca içim ayrı bi rahatladı insan ister istemez endişe ediyor bi sorun varmı diye doktor kızına 10 üzerinden 9 veriyorum dedi :))

teşekkürler canım çok şükür kızım iyi bide 4 d görmek nasip olur inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder inşallah

selam hatunlar, herkes iyidir inşAllah..
butterfly sonuçlar güzel çıkmış sevindim adınıza, Rabbim sonuna kadar güzel götürsün inşAllah..

teşekkürler canım çok şükür iyi. Onamı gideyim bunamı gideyim kaç para verebilirim derken o işte aradan çıktı. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Senin 10 hatfan var bayağı yaklaştı önce ronya sonra sen sonra ben sonra ceylan ve bilgem en sonda taze hamiş 5N 1K arka arkaya doğurcaz. En kısa zamanda güzel haberler gelsin yeni hamileler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…