Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oyy yerim ben senin oğluşunu :nazar::nazar::nazar:
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin

canım zaman akıp geçiyor
seninle olduğu gibi şuan bir çok arkadaşımla yazışıyorum özelden
geçenlerde aynı senin gibi sizin normal olur bekleyin ediğim bir arkadaşımın
gebelik haberini aldım çokda mutlu oldum
kk yı seviyorum burda herkes ne mutluki birbirine destek oluyor

evet canım doktorlar bazen en olumsuzu söylüyorlar. Kaan hocaya göre bizim normal yolla bebeğimiz olmazmış. tıp pozitif bir bilim değil 1+1= 2 değil çok kafaya takmamak lazım. Ama bizler burda birbirimize çok destek oluyoruz. Valla ben kk ya üye olduktan sonra bilinçlendim burdaki bilgileri öğrendikten sonra meğer ben bişey bilmiyormuşum dedim özelliklede ateş ölçme süper çevremde bebek isteyen tüm arkadaşlarıma önerdim. Senin bilgine hayran kalıyordum hatta hatırlarmısın sana sormuş sen doktormusun diye sende hayır hastanede çalışıyorum demiştin :1::1:

evet canım doktorlar bazen en olumsuzu söylüyorlar. Kaan hocaya göre bizim normal yolla bebeğimiz olmazmış. tıp pozitif bir bilim değil 1+1= 2 değil çok kafaya takmamak lazım. Ama bizler burda birbirimize çok destek oluyoruz. Valla ben kk ya üye olduktan sonra bilinçlendim burdaki bilgileri öğrendikten sonra meğer ben bişey bilmiyormuşum dedim özelliklede ateş ölçme süper çevremde bebek isteyen tüm arkadaşlarıma önerdim. Senin bilgine hayran kalıyordum hatta hatırlarmısın sana sormuş sen doktormusun diye sende hayır hastanede çalışıyorum demiştin :1::1:

heheee :27: hem jinekolog hem ürolog hemde çocuk doktoruyumm
insan ne geliyorsa başına o konuda uzman oluyor :))
dün yeni doğum yapmı bir arkadaşıma gittim
bebeğini doktora götürmüş doktor bir kaç ilaç yazmış
hepsinin tek tek ne işe yaradığını söyleyince
gözlerini kocaman açıp nasıl biliyorsun sen dedi
yavrumm yakında sende bebek bakımı konusunda uzman olucan
ben mesela acayip güzel gaz çıkartıp kaka yaptırırımm :1::1::1::1:

günaydın kızlar... doktordan geldim biraz önce takip için gittim aşılamaya karar verdik doktorumla sonra muayene sırasında kist olduğunu ve bunun için tedaviye devam edemeyiz dedi bana doğum kontrol hapı verdi bugünden itibaren kullan dedi ve diğer adetinin 2. günü gel dedi sizce bu doğum kontrol hapının faydası olurmu geçen ay soğan suyuda kullandım bu kist neden oldu anlamadım her dr gittiğimde ayrı sorun biz nezaman sorunsuzca tedaviye başlıycaz ben bu doğum kontrol hapındanda çok korktum açıkçası hiç kullanmadım bilgisi olan nolur beni aydınlatsın

Son düzenleyen: Moderatör:
heheee :27: hem jinekolog hem ürolog hemde çocuk doktoruyumm
insan ne geliyorsa başına o konuda uzman oluyor :))
dün yeni doğum yapmı bir arkadaşıma gittim
bebeğini doktora götürmüş doktor bir kaç ilaç yazmış
hepsinin tek tek ne işe yaradığını söyleyince
gözlerini kocaman açıp nasıl biliyorsun sen dedi
yavrumm yakında sende bebek bakımı konusunda uzman olucan
ben mesela acayip güzel gaz çıkartıp kaka yaptırırımm :1::1::1::1:

Canım muck muck öpüyorum kocaman...Demek öyle:)))) Kuzum nerdeydin sen kaç zamandır gelir alır bize getirirdim oğluşumun gazı çıkartırdın ne güzel:))))Kızımız senin gibi bi annesi olduğu için çok şanşlı olacak desene:)))

Canım muck muck öpüyorum kocaman...Demek öyle:)))) Kuzum nerdeydin sen kaç zamandır gelir alır bize getirirdim oğluşumun gazı çıkartırdın ne güzel:))))Kızımız senin gibi bi annesi olduğu için çok şanşlı olacak desene:)))

canımsınn sağol bitanem valla yakın olsak gelirdim
özellikle kabız bebek konusunda uzmanımm
ömrümün son bir kaç yılı kakayla uğraşmakla geçti :)
umaırm kızımı rahat büyütmek nasip olur
seni çok seviyorumm yaa ismini görmek bile enerjin bile ayrı mutlu ediyor beni
güzel gülümseyen arkadaşımm öperim seni muck muck :38:

geliyorum gidiyorum bomboş hayalet topic oldu burası
artık aylara göre anneler topiğine takılıyorumm :19:

ronyam doğumdan sonrada bi,z seni bulamıycaz:(
bende dün doktora gittim.bişey sorucaktım.benimde kapalı tarafta
gelişmiş yumurta.acaba yinede aşılama yaptırsam mı?
doktor bazen kapalı taraftaki yumurtada açık taraf çekebiliyor kendisine diyor.
yoksa doğal mı denesek bilemedim.büyük ihtimal pazartesi çatlatma iğnesi.
çarşambada aşılama olucak......hayırlısı olsun ne diyelim.

günaydın kızlar... doktordan geldim biraz önce takip için gittim aşılamaya karar verdik doktorumla sonra muayene sırasında kist olduğunu ve bunun için tedaviye devam edemeyiz dedi bana doğum kontrol hapı verdi bugünden itibaren kullan dedi ve diğer adetinin 2. günü gel dedi sizce bu doğum kontrol hapının faydası olurmu geçen ay soğan suyuda kullandım bu kist neden oldu anlamadım her dr gittiğimde ayrı sorun biz nezaman sorunsuzca tedaviye başlıycaz ben bu doğum kontrol hapındanda çok korktum açıkçası hiç kullanmadım bilgisi olan nolur beni aydınlatsın

hiç korkma canım
yalnız hapı düzenli kullan sakın aksatma.
faydası olucaktır.

canım tebrik ederimm ilk tahmin edenlerdendim sanırım. bugun benim için çok yorucu ve streslıydı ama senın haberini okuyunca bugun ilk kez gulumsedim:16:
bu süreçler gerçekten çokkkk zor geçiyormuş. psikolojim bozuldu benim kızlar yaa:19: sabahın 6tısında tuvaletet gıttım ama olesıne hıc bısey geldıgınıde anlamadım temizlenirken elime pat diye birşey geldi allahım ödüm koptu yine!! öyle gerginimkiiii:5: dr.uma gittik bugün vardı muayenem zaten bebiş çok iyi kese kenarlarıda düzgğn dedi kalbini dinletti bize. GÜM GÜM atıyor :nazar::nazar: ama inanın aptal gıbıym nbormalde havalara uçardım heralde ama çok sıkıldım artık. kesenin hemen yanında kesenin iki katı bir hematom varmış. tekrar kanaman olabilir dedi. çok aşırı başlarsa bebeği kaybetme riskimiz varmış. yatmaya devam... raporum uzatıldı. iğnelere eri döndük ve inanın bu tedavi boyunca bana en zor gelen bu iğneler çin işkencesi sanki..
salı veya cars. bı hoca bulduk birde ona gdicez bakalım o nediycek:44: bu dr.umuz saolsun içimizi rahatlatamıyor...
birde bunun daha ikilisi üçlüsü var hadi hayırlısı kalbime inicek sonunda:37::52:

evet cnm ya görüşemiyoruz yatıyorum sürekli. geçen kayıpederim geldi başıma gülerek bana dedi ki karpuzda yata yata büyür!! yat bakalım dedi:52: koptuk gülmekten. kendimi evin içindeki bir obje gibi hissediyorum. umarım normale dönüceğim günler yakındır.

antalya moralini bozma bende de o şekilde akıntılar oluyordu. yumurtan büyüdükçe artadabilir. yumurtan buyudukce bu hormonun salgılanması artıyor cnm. e2 değerine bakılması lazım çünkü yumurtanın boyutuyla alakalı bilgi veriyor. ve ayrıca e2 + usg bilgilerine göre catlatma ıgnesı verıylıyor. sadece usg na gore degıl bildigim kadarıyla.

muescım bır ıyı bır kotu devam edıyoruz işte. allahım yanımızdan ayrılmaz inş. korkup korkup suratımız asık gıdıyoruz yuzumuz gulerek cıkıyoruz merkezden:1:

canım bazı doktorlar e2 ye bakıyor ama bazı doktor bakmıyor.
tüp bebekte kesin bakılıyorda aşılamada o kadar değil.
hayırlısıv olsun artık ....
sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

iyi akşamlar. eşime 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü uyguladım. sayısı 40 milyondan 80 milyona çıktı. hızı ise %4 den sadece %5 e çıktı. doktor sayının iyi ama hızının olmadığını söyledi. kür ya da ilaç kullanan ve sperm hızını artıran arkadaşlarım, lütfen uyguladığınız tedavi yöntemlerinizi yazar mısınız.
konu açmıştım ama cevap yazan arkadaş bu topiği önerdi. tecrübelerinizden yararlanmak isterim. bana cevap verebilir misiniz.

iyi akşamlar. eşime 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü uyguladım. sayısı 40 milyondan 80 milyona çıktı. hızı ise %4 den sadece %5 e çıktı. doktor sayının iyi ama hızının olmadığını söyledi. kür ya da ilaç kullanan ve sperm hızını artıran arkadaşlarım, lütfen uyguladığınız tedavi yöntemlerinizi yazar mısınız.
konu açmıştım ama cevap yazan arkadaş bu topiği önerdi. tecrübelerinizden yararlanmak isterim. bana cevap verebilir misiniz.

canım hız artmadıysa varikosel olabilir eşinizde
iyi bir ürolağa eşiniz muayene olsun bence

antalyamm eğer devlet ödüyorsa yaptır gitsin
ama yok eğer para verecekseniz yaptırma doğal deneyin derim
canım ben doğumdan sonrada gelirim inşallah
ama geliş saatlerim sabahın dördümü beşimi olur bilemem :97:

iyi bir ürolağa eşiniz muayene olsun bence[/QUOT

evet canım sol tarafta varikosel var. biz ameliyat olmadan da hızı yükseltebilir miyiz diye düşünüyoruz. sizce bu mümkün mü.

canım bu pek mümkün olmuyor çünkü bitkisel tedaviyle biraz yükseltsende yine düşecektir.
onun için kökten çözüm gerek ama iyi bir ürolğa gidin.Kaan aydos e mail at ona göre tedavinizi verir ilerlersibniz.

parayla canım.bende kararsızım.:44::44:

canım bence yaptırma
zaten normal ilişkiylede hemen hemen aynı şansın olacak
eğer açık tüpünde olsaydı yumurtan kesin yaptır derdim

iyi bir ürolağa eşiniz muayene olsun bence[/QUOT

evet canım sol tarafta varikosel var. biz ameliyat olmadan da hızı yükseltebilir miyiz diye düşünüyoruz. sizce bu mümkün mü.

canım benim eşimdede varikosel vardı biz bir yol boyunca kürlerle vitaminlerle hızını yüksetmeye çalıştık
dönem dönem yükselsede hep düştü eşim ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra hamile oldum
bence kesinlikle önce varikoseli halledin hem çok basit bir ameliyat

canım bence yaptırma
zaten normal ilişkiylede hemen hemen aynı şansın olacak
eğer açık tüpünde olsaydı yumurtan kesin yaptır derdim

canım benim eşimdede varikosel vardı biz bir yol boyunca kürlerle vitaminlerle hızını yüksetmeye çalıştık
dönem dönem yükselsede hep düştü eşim ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra hamile oldum
bence kesinlikle önce varikoseli halledin hem çok basit bir ameliyat

ronyam bende istemiyorum aslında pek.
pazartesi gidince karar vericem artık.
Allah tan hayırlısı neyse o olsun.

Back
X