- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.141
site düzeldi nihayet :))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Enazından yolunuz belli artık.Doktorunuz kim? İyice araştırdınız mı?
hafta sonları pek olamyorum canım. bu hafta sonu çalışam vardıo yuzden ugrayamadım. bacakları dıkmekten yoruldum
dunde eşimle alman hastanesıne urolaja gıttık. varıkosel için doppler cektırıcez ameliyat kesin dedi. dopler sonucuna gore gun belırlıycez bakalım ameliyatı en kısa zamanda yaptıralım. fıyat olarak 3000 tl dedilerkrıscım sizin mağlıyetler ne olmuştu? sen bu konuda uzmansın bana yol gosteırır mısın. ayrıca doppleri en uygun ve en ıyı nerde çektirebiliriz?
Böyle doktorlarda varmış demek,Allah razı olsun...
daha önce eşim gitmiş, netten arastırdım ıyı seyler soyluyorlar. konusması yonlendırmesıde guzeldi. dr. tansel kaplancan.
bizim ameliyat 2000 tl
dopler 100 tl medical parkta
ama doc oldugu icin 2000 idi
normal doktorlar daha az
daha önce eşim gitmiş, netten arastırdım ıyı seyler soyluyorlar. konusması yonlendırmesıde guzeldi. dr. tansel kaplancan.
bizde gitmişti bi ara o doktora
alman hastanesi 498 tl dedı doplere ozaman yarın medical parkı arayıp fıyat alıyım.
sizin doktor kımdi ıyımıydı? biz alman hastanesinde tansel kaplancana gıttım arastırdım memnun olan coktu onda mı yaptırsak dıye duşunuyorum
evet bende biliyorum o doktoru
eskiden bahcecinin de doktoruydu
mikrocerrahi ile yapar sanirim ameliyati
sorsaniza alman hastanesi disinda yapiyormu o ameliyati belki baska hastanede cok daha az para verirsiniz
Bende çok şaşırmıştım ama gerçekden çok iyi doktor. Mail gönderiyosun, yapılabilecekleri yorulmadan sana bir bir izah ediyo.
alman hastanesinin sgk ile anlasmasi yok o yuzden fiyatlar oyle canim
medical park sgk dan sonrasini aliyor .
orkunt bey var medical parkta suan bildigim kadariyla.. 444 44 84 den suan bile fiyat bilgisi alabilirsin canim
mericim siz mennun oldunuzmu?
krıscım sorduk alman hastanesınde olursa 8 mılyarı bulur ddı, aynı amelıyatı mıcro cerrahı dedı 3 mılyara vatan hastanesınde yaparız dedi.
vatan hastaneside onlarin:)
hic farki yok mobilyalar bile ayni:))
sgk olmaması cok kotu sımdı oncelıkle ozel saglık sıgortası arastırıp yaptırıcam. ama tabı amelıyat ne kadar sure sonra olabılır onu arastsırıcam. medıcal parklada bır konusurum , olmadı vatan hastanesınde tansel beye yaptırırız.
Arkadaşlar size doyum olmuyor. bana müsaade cümleten hayırlı geceler diliyorum SEVGiLER![]()
oda oyle dedı hatta amelıyat cıhazları vatanda daha ıyıymış :))
Arkadaşlar size doyum olmuyor. bana müsaade cümleten hayırlı geceler diliyorum SEVGiLER![]()