Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu gecelik benim kusuruma bakmayın krisim cankuşum öpüyorum ve diğer tüm arkadaşlarımıı:16:
iyi geceler canlarım

annemde diyoki sen yaramaz çocuğu çok seviyosun bakalım başına gelince neyapacaksın :)))))))))

pamukcum yenı nesıl cocukların hepsı hem cok yaramaz hemde cok akıllı. bızımkılerde kesın oyle olur.
kaldıkı bu kadar cok dogal sey ve vıtamınlerden sonra nasıl bırsey olacaklar merak edıyorum :1:

bizi 6 ay ben hamile kalana kadar 5 kurus almadan tedavi etti
hamileyim deyincede gelismelrden haberdar ederseniz sevinirim dedi adam:)

saka gibi

ama surekli dua ediyorum ona .. parayla alamaz bu dualari:)

Canım senin doktor Kaan Aydos benim sorularımı da cevaplamış.Sizin doğal yollarla çocuğunuz olur,eşin sabah akşam proxseed plus ı suda eritip içsin.2 ay sonra yine görüşelim.bir yıl içinde hamile kalma şansın oldukça yüksek yazmış.şimdi o dediği ilacı alcam.ama vitaminlere de devam etsem mi ki?

gunaydın kızlar
nasılsınız
ya kızlar dun ben test yaptım yımırtlama ıcın tek cızgı cıktı
dun 12. gunumdu normalde 10 ıle 15. gunler arasında hep yumurtluyorum
yoksa tp tedavısınden dolayı ters gıden bırseymı var :(
aksam preseedide kullandım ne olur ne olmaz dıe
cunku bnde hem catımda darlık hemde kuruluk yasıorum
o yuzden hem kendıme hem esıme surdum :(
yaktı bu preseed benı bıraz sızdede öle oluyormu ?????
dun herseyden bıktıgımı anladım sankı
don don hep aynı yerdeyım sankı
ne vardıkı cope atılan kurtjlan annesınden ayrılan bebeklerın bırtanesı su ısteyenlerın olsaaaaaa :(
artık cıddı anlamda cok uzulmeye basladım
2. yılımıza gırıcez.herkes yasın genc dıor yolun basındasın dıor ama benım ıcın sankı suan 70 lık bır kadınım :( sıkılıyorum ısyan etmıorum
sadece sabır dılıoyrrmmmm

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
antalya2011:nazar:........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
loneliness:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

Günaydın canlarım, hepinizi kocaman öpüyorum. Ohhhh, tatile 4 kala bende keyifler süper. Bi an önce eşimin kullandığı ilaçların bitmesini bekliyorum.

esracım şuanda böyle hissetmen çok normal, yaşadığın tecrübe daha çok yeni. Ben zamanla tedavi için elinden geleni yapacağına eminim. Benim gözümde sen 70'lik bir hatun değil, bebeği için inanılmaz fedakar bir anne adayısın.

Bende doğal yolla gelen bebeğimi kaybetince herşeye başlama gücünü ilk etapda bulamamıştım ama sonra toparlandım, bak şimdi fellik fellik çalışıyorum bebeğim olsun diye.

Son düzenleme:
:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
antalya2011:nazar:........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
loneliness:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...
Canım listeye ronyayı ve meriyi hamiş yazmaya hazır ol...Belki beni de yazarsın belli mi olur?:49:

Back
X