Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam fıstıklar..
bilgem gönlünü ferah tut rabbim bebişini size bağışlasın inşallah aklına kötü şeyler getirme
sakın tadını çıkar hamileliğinin öyle çok da yorma kendini
biliyorsun ne kadar değerli bebişin..
temizlik konusunda da ronyam ve ekintosum ile aynı fikirdeyim:)) boşver pis kalsın:)) eşin pislettiyse de temizlesin ne yapacan:))

ronyacım senin bu hamiş olma hikayelerin de var ya hep bir bomba:))) maaşalah herkese ümit olabilecek düzeyde
Allah seni başımızdan eksik etmesin:)))

antalyaım hayırlısı olsun ronyanın dediği gibi doğal dene bakalım rabbim ne gösterecek..

ekintos kuzuşun seni hiç uyutmuyor mu kıyamam ya.. azıcık dayan bakalım rabbim sağlık versin de ona..

edacım hayırlısı olsun ama yaptığın test idrar mıydı kan mıydı..

meliselacımm çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

kızlar bende bugün 54. gümnümü doldurdum döngümde ve daha fazla dayanamayıp söktürücü kullanacağım idrar testi yaptım tek çizgi tabiki de:))
şimdi gönül rahatlığıyla söktürücümü içebilirim sabah akşam bir taneydi dimi..

selam fıstıklar..
bilgem gönlünü ferah tut rabbim bebişini size bağışlasın inşallah aklına kötü şeyler getirme
sakın tadını çıkar hamileliğinin öyle çok da yorma kendini
biliyorsun ne kadar değerli bebişin..
temizlik konusunda da ronyam ve ekintosum ile aynı fikirdeyim:)) boşver pis kalsın:)) eşin pislettiyse de temizlesin ne yapacan:))

ronyacım senin bu hamiş olma hikayelerin de var ya hep bir bomba:))) maaşalah herkese ümit olabilecek düzeyde
Allah seni başımızdan eksik etmesin:)))

antalyaım hayırlısı olsun ronyanın dediği gibi doğal dene bakalım rabbim ne gösterecek..

ekintos kuzuşun seni hiç uyutmuyor mu kıyamam ya.. azıcık dayan bakalım rabbim sağlık versin de ona..

edacım hayırlısı olsun ama yaptığın test idrar mıydı kan mıydı..

meliselacımm çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

kızlar bende bugün 54. gümnümü doldurdum döngümde ve daha fazla dayanamayıp söktürücü kullanacağım idrar testi yaptım tek çizgi tabiki de:))
şimdi gönül rahatlığıyla söktürücümü içebilirim sabah akşam bir taneydi dimi..

canımm güzel sözlerin çok sağol öpüyorum seni muck :38:
bu arada adet söktürücü içeceksen farlutal iç
progesteron 10 gün içmek gerek
farlutal daha az içiyorsun
canım ben pko den çok çektim bu illetle uğraşan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum
sen eda bunla uğraşıyorsunuz biliyorumki çok sıkıcı
umarım tez zamanda gebiş kalırısnız ve doğumdan sonrada herşey çok güzel olur yani düzenli

canımm güzel sözlerin çok sağol öpüyorum seni muck :38:
bu arada adet söktürücü içeceksen farlutal iç
progesteron 10 gün içmek gerek
farlutal daha az içiyorsun
canım ben pko den çok çektim bu illetle uğraşan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum
sen eda bunla uğraşıyorsunuz biliyorumki çok sıkıcı
umarım tez zamanda gebiş kalırısnız ve doğumdan sonrada herşey çok güzel olur yani düzenli

canım farlutal içicem zaten de geçende iki kere içtim adet gelince bırakmıştım yani öle olmasında sakınca yok dimi adet gelene kadar içiyoruz sonra bırakıyoruz..
inşallah canım inşallah dediğin gibi olur çok canını sıkıyo gerçekten insanın..

sağoll bebişim bende seni görünce mutlu oluyorum :16::16::16:
canım bol bol meyve ye özellikle kivi ye
ben bu kış kiviye taktım bayada iyi geldi
sadece iki kere grip oldum :1:
canım doğum nasıl olucak doktorun ne diyor
sen ne düşünüyorsun

ya canım benim tam bir muamma, benim kadar rahat bir insan yoktur heralde :) ben doğumu Ankda yapacam diye bekliyorum, doktorla daha görüşmedim bile, 35. haftada ankya geçicem tabi o zamana kadar doğurmazsam :) ben normal düşünüyorum, tabi doktor ne der bilmiyorum..bu arada hiç bir hazırlığımda yok, bebeğe daha adam gibi bişi almadık :( Allah sonumuzu hayır eder inş..topiğin en rahatı benim sanırsam :D

gökçen, 5n1k canlarım çok teşekkürler..

Gökçencim sanada geçmiş olsun, keşke kanda varseydin..bellimi olur?

gökçen, 5n1k canlarım çok teşekkürler..

Gökçencim sanada geçmiş olsun, keşke kanda varseydin..bellimi olur?

sağol canım ama sanmıyorum eşim geçen ay ameliyat oldu
doğru düzgün çalışma bile olmadı 54 günde yapılan idrarda azıcık da olsa çıkardı herhalde
doktora gidip her ay kan testi istemekten de bıktım:))) ne yapayım kendim bakayım başımın çaresine:))

Back
X