Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
az kalmış Allah bir çırpıda kurtarsın
merak ettiiklerini sorarsan elimden geldiğince yardımcı olurum

sagol canım.inşallah yaparım.
seninde oglun olucakmış.sagğlıkla kucağına alırsın inşallah.

öyle canım o işin şaka tarafı, Rabbime şükürler olsun kimseye muhtaç olmadan yaşayacak durumdayız, sağlığımız yerinde, inşallah yavrularımızda kucağımızda olur, paraya mala mülke gelene kadar isteyecek o kadar çok şey varki iman sağlık sevgi huzur................

paptya cım sana bişey daha sorabilir miyim?
doktor aşılama olmayınca bana progesteron vermedi.
ben yinede alıp kullansam mı?

birde doktor bugün beş altı gibi iğneyi vur yarın akşamdan itibaren gün aşırı dedi.
ama 36 saat sonra olması gerekmiyor mu dedim.o önemli değil dedi.

Son düzenleme:

canım progesteron kullanabilirsin fazlasının bi zararı yok, ama inan hiç aşılama, takip yaptırmadım yanlış yönlendirmek istemem bende 36 saat diye biliyorum ama sen ceylana yada takip yaptırana bir sor onlar daha iyi bilirler canım

hayırlısı olsun ronyam saglıcakla al ınsallah kızını kollarına da ben gec gorsem de olur ne yapalım ..

merhaba arkadaşlar.
umudcumda burdaymış.canımben şimdi ovitrelle aldım.
çatlatıcı iğne karından kendim yapabilirim değil mi.
hazır şırınganın içinde zaten.

hadı bakalım sımdı calısma zamanı

ayyy hiç gülecem yoktu ceyo bence seninde erkek olacak :) ben inanmam böyle şeylere ama ilk tet sonucunu aldığımda eşime kızımız olacak dedim, sonra doktor erkek dedi ama 1 ay sonra doktor kız dedi :) bende tuttu yani :) bakalım sende de tutacak mı?

lorkem canım çok saol, sorma hiç ya bir toparlanamıyorum yiyorumda ama işte bünye zayıf sanırsam sen de gidiyormuşsun yolunuz açık olsun canımcım..

kızlar herkese merhaba..bende bugün doktora gittim, çok şükür herşey yolunda, ilk defa nst ye girdim ve doktor sıkıntı yok dedi, kan ve idrar da da sorun çıkmadı, kızımda iyidi maşallah..çalışabilir raporumuda aldım, bizden haberler böyle..

oyyy maşallah sana ve kuzuna sağlıkla gelsin meleğin
ve inşallah benim yapamadığımı sen yaparsın ve 37. haftaya kadar çalışırsın
bende yarın gidiyorum minik kızımı görmeye umarım herşey yolundadır
canımm bencede ceylanın oğlu olcak nedense hiç içimden kız geçmiyor
neyse sağlıklı hayırlı evlat olsunda önemli olanı o

ronya ve ceylan siz ne dersiniz?
sizin iğneden kaç saat sonra çalışmalar başladı.?
hadı bakalım sımdı calısma zamanı

lorkee kısmet değilmiş cnm inş sen gidince dua edersin
bugun 9. haftamıza girdik minik kuşumla. bana sabır etmeyi öğretiyor en başından beri....

canımm bıktırmakta ne demek
sor kuzum aklına ne takılırsa sor
bencede yarın akşam mantıklı hayırlısı olsun artık

canımm
güzel yürekli arkadaşım
sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah.
kızını görünce bendende selam söyle.
ben bu kadınlar kulübü olmasa ne yapardım acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…