Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun melisela bende şimdi gribim ama sonları artık hiç ilaç içmedim ama romatizma agrılarım biraz arttı gibi bi kaç gündür özellikle geceleri ve sabahları inşallah içmem ilaç artık
ya ciddimisin benim free hcg 29,6 meliselam eger dogruysa benimki köküne kadar erkek baksana 50 ye çok var

beni de listeye ekler misiniz_ iki yıldır bebek istedil olmadı aşılama tutmadı ben şimdi dogal yoldan denicem..

iyi.gecelerrr kizlarrrr
geldim gecmisi okudum simdiii yatma.zamaniii herzamanki gibi nobetten ciktim yorgunum uyumam lazim hepinizi cokkk opuyorummm

canım preseed yoksa doğalını üretmeye bak

doğalı nasıl oluyor çok ihtiyacım var ? eşim ilaca başlamıyor morfoloji %0 hareketlilik ileri hiç yok denicek kadar az, ama sayısı masaAllah denicek kkadar ... ama yetmiyor tabi... bir sene önce böyleydi zaten o zaman zor ikna etmiştim şimdi de çok zor spermlerine yeniden baktırmıyor ben araada aşılama oldum zaten pko olduğum için işim zor ama hafif pkoluyum ben de isyan bayrağı çektim hormon almak istemiyorum seni düzeltelim dedim... sanırım yakında ürologa gidicez... bana yardımcı olun tecrübelerinize çok ihtiyacım var... gıdadan başka neler yapayım? bu ayda kimyasal gebelik yaşadım hala parça parça geliyor pedime ben herşeye hazırım sağlıklı bebek isstiyorum rabbimden olmazsa da canımız sağolsun diyorum... dünyanın sonu değil sonuçta... yani ben sizler gibi yüksek motive değilim sanırım şimdiden olmama ihtimaline alıştırdım kendimi yoksa hayatım mahvolur...

canım allah herkesin yardımcısı olsun gönlümüzden geçenleri rabbim nasip etsin inşallah dogalı derken orgazm olmaktan bahsediyo arkadaşlar
preseedi sen kullanacaksın zaten ilişkiden önce eşin degil spermlerin hızlanmasını yani hızlıca yumurtaya ulaşmasını saglıyo dogalını yapamıyosan preseedi bende dahil bi çok arkadaşım kullandı ben ilk ay hamile kaldım preseedle bendede yumurtlama problemi vardı takip yaptırdım preseed kullandım ilk ay da oldu tabiki ama bizde 2009 dan beri bebiş istiyoruz ilk ay dediysem bakma ilk preseedde demek istiyorum eşim ameliyat oldu ben oldum derken zaman geçti gıda olarak fazla bi bilgim yok canım keçiboyunuzu kürü var sigara kullanmıyosa havuç kürü var incir kürü var bide işte fındık fıstık ceviz falan işte benim bildigim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir

iyiyimm hayatım seni sormalı

lorkemmm hangi son günümm :26:
doğumu soruyorsundur herhalde bende bilmiyorum
bu hafta tekrar randevum var bakalım ne dicek doktorcuğum :97:
evet ronyam dogum ıcın doktorun verdıgı son gunu sordum ama sanırım senın sezeryan olacaktı degılmı ..
belkı ben burlaarda olmam sen dogum agıderken o yuzdne merak ettım sordum da :26:

destegın ıcın saol lorkecım duamız eksık olmuyor allah kabul etsın. sana ozelden ısmımı yollıycam lısteye eklersen cok sevınırım...

yazını sımdı okudum canım mesaj da gelmemıs senden
malesef lısteye yazamadım :26: ben kendı dualarımda yer verecegım ınslalah bana nasıb olursa gıtmek o zamna yazarım lısteme senı de

melıselam gecmıs olsun yahu
toparlayamadın hala sanırım
ronyamı dınle bol meyve ye bızde cok sukur bu sene hasta olmadık portakal suyu falan ıctık bolbol
dıkkat et bıde yoruluyırsun sen sanrıım fazlaca
ekıntosum Allah kolaylık versın bıraz daha sabredeceksın cnaım ya ınsallah yakın da duzene gıreceksınız

ronyam nasılsın:)
bende galiba aşılamayı yaptırmıycam gibi......
antalyacım hayrlısı olsun hakkında
ınsallah asılamaya gerek kalmamıstır zaten sızın calısmalrda verımlı gecer ınsaallah guzel haberler baslar arkarkaya ..

canım üzme kendini pko de erkekteki sorunda çözümsüz değil
eşine bol bol sebze meyve fındık ceviz badem yedir
nohut yemeği yap bol bol birde keçi boynuzu tozu al aktardan
sabah akşam bir bardak süte kat içsin eşin
kimyasal gebelik olduysa demekki gebiş olabiliyorsun
bunun nedeninin eşindenmi yada sendenmi kaynaklandığını bilemeyiz
biliyorsun pko olanlardada kimyasal gebelik olabiliyor
canım moralinizi yüksek tutun Rabbim yardımcınız olsun
topiği boş zamanlarında oku faydalı bilgiler bulabilirsin

lorkemm gezgin arkadaşım yine nerelere gidicenn
inşallah ben doğuma gitmeden sen gebiş haberi alırsında
azcık oturursun gezmezsin
canım yaa epeydir kıvırcık aklımda nasıl görüşüyormusun
en son çok üzgündü umarım herşey yolunda gider

bende 102 mi 112 mi öle bişeydi bebişim erkek bende tutmadı yada kucağıma aldığımda büyük bir süprizle karşılasacağım hayırlısı Rabbimden

Aaaa evet sende olmamış, zaten kesin güvenirliği olan bişey değil ..
Baksana 50 ve üstü kızmış benim ki 47 kızda olabilirmiş yani..
Paptya bişey sorucam sana ..
Benim 2li test sonucunu biliyorsun ..
Kombine , yaş ve trizmy 18 te bişey çıkmamış, 2li riskte 1:292 çıkmıştı .. Yani yine cut-off değerinin altında ama riskli bölgeye yakın ..
Yarın 3lü sonucum çıkıcak .. Oda Allah'ın izni ile güzel çıkarsa ben amniyosentez düşünmüyorum ..
Ayrıntılı usg'ye giricem sadece ..
Benim soracağım tüp bebekte bu taramalar doğal yolla hamileliğe göre biraz daha hatalı sonuç verebiliyormuş ..
Sende böyle bişey duydun mu?

açıkcası pek araştırma yapmadım ama testte hatırladığım kadarıyla sigara kullanımı alkol kullanımı gibi tüp bebek sorgu bölümü vardı orayı evet hayır işaretliyorlar ama testin sonuçunu ne kadar etkiliyor bilemiyorum bende ikilide işaretliydi ama üçlüde hayırı işaretlemişlerdi yanlışlıkla doktorumda takma kafana bunları bebeğin ii görünüyor hamilelğin tadını çıkar demişti. ama bu testler beta hcg nin bişeylerle çarpımı ve toplamı vs. ile yapılıyorsa tüp bebekte sonuçlar farklı çıkar çünkü biz hcg hormonunu dışardan alıyoruz yani vücudun ürettiği doğalın yanında sentetik olarak ta alıyoruz ve bence buda değeri değiştirir diye düşünüyorum..

Paptya sigara kullanıma ben 3lü de hayırı işaretledim , öyle olması gerekmiyor mu?
Ben sigara içmiyorum..

Birde benim betahcg zaten transferden sonra ilk ölçüldüğünde yüksek çıkmştı hatta ikiz gebelik olanilir denmişti ama tek gebelik olarak devam etti.
Ama transferden sonra tabi çatlatma iğneside vuruldum ben , transferin 6. günüydü sanırım ..

canım bızım amerıka ısı varya 10 martta gıdıcez sanırım ay sonuna gelıcez galıba bensız gıdeceksın doguma :26:
hayırlısı tabıkıde ben arada bakıcam ordada topıge ınsallah vguzel haberlerını alacagım ..

kıvırcanla da dun konustum bende uzun zamandır gorusmemıstım
3 ay korunma vermıstı dr dıs gebelık sonrası
bu ay bıtmıs
onumuzdekı ay bı asılama daha deneyecek sanırım formalıte olarak 2 asılama olsun bıtsın dıye
ınsallah o da guzel haberler verırı yakında hayırlısı ıle
gırmıyo artık kk ya ole dedı kafası dagılmıs ıyıce ınsallah ıyı olur

canım lorkemmm demek gidiyorsun
ben muhtemelen 10 marta kadar doğurmam
neyse sen dönünce yada orda bakarsan alırsın güzel haberimi
dua et bana herşey yolunda gitsin inşallah
inşallahh sende güzel bir tatil yaparsın bol enerji toplar gelirsin

yani içmiyorsan hayırı işaretliyeceksin, neyse o bende doktor işaretlemişti sorup. ben bu tedavimde hiç hcg iğnesi yaptırmadım hatta öğrendiğimde testim 20 çıkmıştı. o yüzden testin sonucu bence etkileniyor. ama ikilide ense kalınlığı çok önemli maşallah seninkiside çok güzel çıkmıştı Allahın izniyle kötü bir şey olmayacak kalbini ferahlat. hele bi yarın üçlünün sonucu güzel çıksın ona göre bir yol çizersiniz

kızlar ben geldim dua edin neolur pregestan tahlilim istedikleri gibiyse cumartesi transferim var aksini düşünmek istemiyorum saat 3 kadar belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…