- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.621
selam kızlar herkes iyidir inşAllah..Ben yine hastayım yaBir tane minoset içtim, dayanamadım artık, kafam sepet gibi, burnum akıyor, boğazım yanıyor yine üşüttüm sanırım, minoset ii gelir inşAllah..
Bilgem canım oğluşun oluyormuş, gözün aydın, sağlıkla gelsin bebeğimiz..
Ronyam canım seni görünce seviniyorum :)
5n1k canım nasılsın? aman dikkat et kendine..
bu arada bilgem 2li testte free betahcg değerin kaçtı? ceylan seninde? benim 134'dü ve 50 üstü kız diyorlar genelde, acaba sizin kaçtı merak ettim, tutuyor mu diye?
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee Bebişimiz Kız..
Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ronya: ................................Azmin sonu Bebişimiz Kız..
Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine Bebişimiz Erkek ..
Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş Bebişimiz Kız ..
Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta Bebişimiz Kız..
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş
Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin Bebişimiz Erkek..
5N1Ke................................Yeni yılın ilk bebeği geldii
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:..........................Tüp bebek tedavisinde ...
antalya2011........................Aşılama tedavisinde...
esilanur ..............................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mues::................................Şubatta tüp bebek tedavisi başlıyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena.............................İğneli yumurta takibinde...
sevser...............................İğneli yumurta takibinde...
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
Melisdilek.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
cennet kokulum.................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen .
canım preseed yoksa doğalını üretmeye bak
iyi.gecelerrr kizlarrrr
geldim gecmisi okudum simdiii yatma.zamaniii herzamanki gibi nobetten ciktim yorgunum uyumam lazim hepinizi cokkk opuyorummm
doğalı nasıl oluyor çok ihtiyacım var ? eşim ilaca başlamıyor morfoloji %0 hareketlilik ileri hiç yok denicek kadar az, ama sayısı masaAllah denicek kkadar ... ama yetmiyor tabi... bir sene önce böyleydi zaten o zaman zor ikna etmiştim şimdi de çok zor spermlerine yeniden baktırmıyor ben araada aşılama oldum zaten pko olduğum için işim zor ama hafif pkoluyum ben de isyan bayrağı çektim hormon almak istemiyorum seni düzeltelim dedim... sanırım yakında ürologa gidicez... bana yardımcı olun tecrübelerinize çok ihtiyacım var... gıdadan başka neler yapayım? bu ayda kimyasal gebelik yaşadım hala parça parça geliyor pedimeben herşeye hazırım sağlıklı bebek isstiyorum rabbimden olmazsa da canımız sağolsun diyorum... dünyanın sonu değil sonuçta... yani ben sizler gibi yüksek motive değilim sanırım şimdiden olmama ihtimaline alıştırdım kendimi yoksa hayatım mahvolur...
evet ronyam dogum ıcın doktorun verdıgı son gunu sordum ama sanırım senın sezeryan olacaktı degılmı ..iyiyimm hayatım seni sormalı
lorkemmm hangi son günümm :26:
doğumu soruyorsundur herhalde bende bilmiyorum
bu hafta tekrar randevum var bakalım ne dicek doktorcuğum :97:
destegın ıcın saol lorkecım duamız eksık olmuyor allah kabul etsın. sana ozelden ısmımı yollıycam lısteye eklersen cok sevınırım...
selam kızlar herkes iyidir inşAllah..Ben yine hastayım yaBir tane minoset içtim, dayanamadım artık, kafam sepet gibi, burnum akıyor, boğazım yanıyor yine üşüttüm sanırım, minoset ii gelir inşAllah..
Bilgem canım oğluşun oluyormuş, gözün aydın, sağlıkla gelsin bebeğimiz..
Ronyam canım seni görünce seviniyorum :)
5n1k canım nasılsın? aman dikkat et kendine..
bu arada bilgem 2li testte free betahcg değerin kaçtı? ceylan seninde? benim 134'dü ve 50 üstü kız diyorlar genelde, acaba sizin kaçtı merak ettim, tutuyor mu diye?
ekıntosum Allah kolaylık versın bıraz daha sabredeceksın cnaım ya ınsallah yakın da duzene gıreceksınızslm kızlar,5n1k hamileymiş yazısını okudum hızlıcaRabbim tamamına erdirsin:)
bizim günü günümüze tutmuyor.bazen uyumuyor bazen uyuyor.biraz gaz falan derken yorgunluktan ölüyor insan..
işte böyle...uyumakkkkkk istiyorummmmmm.....
antalyacım hayrlısı olsun hakkındaronyam nasılsın:)
bende galiba aşılamayı yaptırmıycam gibi......
doğalı nasıl oluyor çok ihtiyacım var ? eşim ilaca başlamıyor morfoloji %0 hareketlilik ileri hiç yok denicek kadar az, ama sayısı masaAllah denicek kkadar ... ama yetmiyor tabi... bir sene önce böyleydi zaten o zaman zor ikna etmiştim şimdi de çok zor spermlerine yeniden baktırmıyor ben araada aşılama oldum zaten pko olduğum için işim zor ama hafif pkoluyum ben de isyan bayrağı çektim hormon almak istemiyorum seni düzeltelim dedim... sanırım yakında ürologa gidicez... bana yardımcı olun tecrübelerinize çok ihtiyacım var... gıdadan başka neler yapayım? bu ayda kimyasal gebelik yaşadım hala parça parça geliyor pedimeben herşeye hazırım sağlıklı bebek isstiyorum rabbimden olmazsa da canımız sağolsun diyorum... dünyanın sonu değil sonuçta... yani ben sizler gibi yüksek motive değilim sanırım şimdiden olmama ihtimaline alıştırdım kendimi yoksa hayatım mahvolur...
Gunaydin kizlar.
Benim bhcg 47 ,bebegim erkek.
Bende tuttu:)
bende 102 mi 112 mi öle bişeydi bebişim erkek bende tutmadı yada kucağıma aldığımda büyük bir süprizle karşılasacağımhayırlısı Rabbimden
Aaaa evet sende olmamış, zaten kesin güvenirliği olan bişey değil ..
Baksana 50 ve üstü kızmış benim ki 47 kızda olabilirmiş yani..
Paptya bişey sorucam sana ..
Benim 2li test sonucunu biliyorsun ..
Kombine , yaş ve trizmy 18 te bişey çıkmamış, 2li riskte 1:292 çıkmıştı .. Yani yine cut-off değerinin altında ama riskli bölgeye yakın ..
Yarın 3lü sonucum çıkıcak .. Oda Allah'ın izni ile güzel çıkarsa ben amniyosentez düşünmüyorum ..
Ayrıntılı usg'ye giricem sadece ..
Benim soracağım tüp bebekte bu taramalar doğal yolla hamileliğe göre biraz daha hatalı sonuç verebiliyormuş ..
Sende böyle bişey duydun mu?
açıkcası pek araştırma yapmadım ama testte hatırladığım kadarıyla sigara kullanımı alkol kullanımı gibi tüp bebek sorgu bölümü vardı orayı evet hayır işaretliyorlar ama testin sonuçunu ne kadar etkiliyor bilemiyorum bende ikilide işaretliydi ama üçlüde hayırı işaretlemişlerdi yanlışlıkla doktorumda takma kafana bunları bebeğin ii görünüyor hamilelğin tadını çıkar demişti. ama bu testler beta hcg nin bişeylerle çarpımı ve toplamı vs. ile yapılıyorsa tüp bebekte sonuçlar farklı çıkar çünkü biz hcg hormonunu dışardan alıyoruz yani vücudun ürettiği doğalın yanında sentetik olarak ta alıyoruz ve bence buda değeri değiştirir diye düşünüyorum..
lorkemm gezgin arkadaşım yine nerelere gidicenn
inşallah ben doğuma gitmeden sen gebiş haberi alırsında
azcık oturursun gezmezsin
canım yaa epeydir kıvırcık aklımda nasıl görüşüyormusun
en son çok üzgündü umarım herşey yolunda gider
canım bızım amerıka ısı varya 10 martta gıdıcez sanırım ay sonuna gelıcez galıba bensız gıdeceksın doguma :26:
hayırlısı tabıkıde ben arada bakıcam ordada topıge ınsallah vguzel haberlerını alacagım ..
kıvırcanla da dun konustum bende uzun zamandır gorusmemıstım
3 ay korunma vermıstı dr dıs gebelık sonrası
bu ay bıtmıs
onumuzdekı ay bı asılama daha deneyecek sanırım formalıte olarak 2 asılama olsun bıtsın dıye
ınsallah o da guzel haberler verırı yakında hayırlısı ıle
gırmıyo artık kk ya ole dedı kafası dagılmıs ıyıce ınsallah ıyı olur
Paptya sigara kullanıma ben 3lü de hayırı işaretledim , öyle olması gerekmiyor mu?
Ben sigara içmiyorum..
Birde benim betahcg zaten transferden sonra ilk ölçüldüğünde yüksek çıkmştı hatta ikiz gebelik olanilir denmişti ama tek gebelik olarak devam etti.
Ama transferden sonra tabi çatlatma iğneside vuruldum ben , transferin 6. günüydü sanırım ..
kızlar ben geldim dua edin neolur pregestan tahlilim istedikleri gibiyse cumartesi transferim var aksini düşünmek istemiyorum saat 3 kadar belli olur
esilimm canım Rabbim rastgetirsin
dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?