- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.781
belli olmaz kız onların zamanında akrabalık falan kalmaz belki eşim diyorki kızımı ben nasıl vericem :)) bende dedimki belli olmaz belki o zaman onlar karar verip ziyarete gelirler biz evlenmeye karar verdik nikahımıza bekleriz diye
sezeryan olacaksan hiç korkma okdar kolayki ben hala inanamıyorum meğer kafamda ne kdar büyütmüşüm
eklede bakalım cicilerine bide yeni bir site buldum orayada bak güzel markaların günlük indirimleri oluyor
çapkın oğlum uyuyor 5 dk 10 dk bir uyanıyor huzursuz gözleri kapalı ama göz bebeği fıldır fıldır dönüyor içnde
belli olmaz kız onların zamanında akrabalık falan kalmaz belki eşim diyorki kızımı ben nasıl vericem :)) bende dedimki belli olmaz belki o zaman onlar karar verip ziyarete gelirler biz evlenmeye karar verdik nikahımıza bekleriz diye
geçiyo artık canım çok az kaldı iyiyim çok şükür çeklerle aldım canım alt açma bezi aldım zıbın takımı aldım nevresim takımı aldım
siz napıyosunuz bakıyım çapkın oglunla
hadi seninki kız babası benimkine ne demeli
oğlum seni nasıl veririm kızlara vermem ben seni kızlara diyor
canım hepsi bi gelsin ekleyecem şimdi görmemiş gibi tek tek eklemeyim
hangi siteymiş faceden yaz canım burdan yazma ben uyanana kadar bişey kalmaz
ayyy ne fena oluyor bu bebişler yaa uyurken bile fıldır fıldır hee çapkıınn bide uyanık olsa demekki yandı topigimizin kızları
kız senin oglanı kimse tutamaz az daha büyüsün babası aklından bile geçirmesin :)))hadi seninki kız babası benimkine ne demeli
oğlum seni nasıl veririm kızlara vermem ben seni kızlara diyor
kız bende para verip sadece 5 tl ye atkı aldım gerisi çeklerleben daha bi çöp almadım kızıma valla şimdi vicdan yapcam. kardeşlerim ufak tefek bişeyler aldı zıbın pijama takımı fırfırlı elbis biberon emzik bide kuzu patik
ooo benim eşim yine mantıklı davranıyormuş :)) valla kız peşinde koşunca söz hakkı olcakmı acaba eşinin. Kızlar kafalıycak oğlunu :))
sezeryan olacaksan hiç korkma okdar kolayki ben hala inanamıyorum meğer kafamda ne kdar büyütmüşüm
eklede bakalım cicilerine bide yeni bir site buldum orayada bak güzel markaların günlük indirimleri oluyor
çapkın oğlum uyuyor 5 dk 10 dk bir uyanıyor huzursuz gözleri kapalı ama göz bebeği fıldır fıldır dönüyor içnde
ondan korkuyork ya
hangi kız aklını başından alacak diye :)
adam bana nasıl kapıldıysa oğluda öyle olcak zannediyor naptıysam bende anlamadımkız senin oglanı kimse tutamaz az daha büyüsün babası aklından bile geçirmesin :)))
kız bende para verip sadece 5 tl ye atkı aldım gerisi çeklerle
güle güle giysin seninkinin ihtiyaçları bitmiş nerdeyse:))
sezeryende ilk zamanlar zor oluyormuş eğilip kaklmak bebeğe bakmak kısmet ya sağlıkla o günlere gelelimde
şaka bi tarafa tabiki sevsinler sevilsinler bunlar harika şeyler ama allah hayırlı namuslu insanlarla karşılaştırsın kötülükler onlardan uzak olsun
adam bana nasıl kapıldıysa oğluda öyle olcak zannediyor naptıysam bende anlamadım
ilk 2 gün zor sadece o da çok değil
zaten 3. gün mucize bir şekilde iyileşiyorsun
benim öyle oldu en azından
tabi kişiden kişiyede değişiyordur
ama birazda kendini bırakmayacaksın
iyileşecem bebeğime kendim bakacam diyeceksin
ayrıca amin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayatlarının her döneminde
seni gidi seniii naptın adama allah bilir
kız dedigin yer çok güzelmiş uygunmuşta fiyatı özellikle emzirme atletlerinin niye burda çek vermiyoki yaaaa:26::26::26:
sen aldınmı burdan hiç bişey
bende kaçtım çamaşır asacam
ama geri dönecem tabi kimse kalırsa
git yat ceylan delüsü sonra ölecen uyku diye
Ronyammm çok guzel bir gun olur ınsallah senın ıcın .. muhakkak haberını almaya calısacagım ..lorke teyzesi kısmetse kızımız 21 martta geliyor
masallah yagmurum bu sefer hersey cok guzel olacak ınsallah senın ıcın .. dualarımız senınle ...lorkem güzel arkadaşım çok saol,inşallah tedavimiz sonu bol bebişli olur:))
tüp sürecimi anlatmamı??
mesela bugün usg çekildi güzel buldu,150 ünite purogon başlattı ben az diye itıraz ettim ama bakalım ne olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?