Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy allah öyle günler yaşatmasın kız zor olur anne baba rızasıyla olsun inşallah yaa bende dayanamam

canım hepsi bi gelsin ekleyecem şimdi görmemiş gibi tek tek eklemeyim
hangi siteymiş faceden yaz canım burdan yazma ben uyanana kadar bişey kalmaz
ayyy ne fena oluyor bu bebişler yaa uyurken bile fıldır fıldır hee çapkıınn bide uyanık olsa demekki yandı topigimizin kızları

hadi seninki kız babası benimkine ne demeli
oğlum seni nasıl veririm kızlara vermem ben seni kızlara diyor

ben daha bi çöp almadım kızıma valla şimdi vicdan yapcam. kardeşlerim ufak tefek bişeyler aldı zıbın pijama takımı fırfırlı elbis biberon emzik bide kuzu patik

niye kız görmemişiz işte :)
sorma gözler kapalıykende fıldır fıldır

hadi seninki kız babası benimkine ne demeli
oğlum seni nasıl veririm kızlara vermem ben seni kızlara diyor
kız senin oglanı kimse tutamaz az daha büyüsün babası aklından bile geçirmesin :)))
ben daha bi çöp almadım kızıma valla şimdi vicdan yapcam. kardeşlerim ufak tefek bişeyler aldı zıbın pijama takımı fırfırlı elbis biberon emzik bide kuzu patik
kız bende para verip sadece 5 tl ye atkı aldım gerisi çeklerle
güle güle giysin seninkinin ihtiyaçları bitmiş nerdeyse:))

sezeryende ilk zamanlar zor oluyormuş eğilip kaklmak bebeğe bakmak kısmet ya sağlıkla o günlere gelelimde

adam bana nasıl kapıldıysa oğluda öyle olcak zannediyor naptıysam bende anlamadım

sezeryende ilk zamanlar zor oluyormuş eğilip kaklmak bebeğe bakmak kısmet ya sağlıkla o günlere gelelimde

şaka bi tarafa tabiki sevsinler sevilsinler bunlar harika şeyler ama allah hayırlı namuslu insanlarla karşılaştırsın kötülükler onlardan uzak olsun

ilk 2 gün zor sadece o da çok değil
zaten 3. gün mucize bir şekilde iyileşiyorsun
benim öyle oldu en azından
tabi kişiden kişiyede değişiyordur
ama birazda kendini bırakmayacaksın
iyileşecem bebeğime kendim bakacam diyeceksin

ayrıca amin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayatlarının her döneminde

seni gidi seniii naptın adama allah bilir
kız dedigin yer çok güzelmiş uygunmuşta fiyatı özellikle emzirme atletlerinin niye burda çek vermiyoki yaaaa:26::26::26:
sen aldınmı burdan hiç bişey

bende kaçtım çamaşır asacam
ama geri dönecem tabi kimse kalırsa
git yat ceylan delüsü sonra ölecen uyku diye

lorke teyzesi kısmetse kızımız 21 martta geliyor
Ronyammm çok guzel bir gun olur ınsallah senın ıcın .. muhakkak haberını almaya calısacagım ..

masallah yagmurum bu sefer hersey cok guzel olacak ınsallah senın ıcın .. dualarımız senınle ...

Gtnaydin kizlar.
Benim icin guzel dileklerde bulunan,sevincimi paylasan tum arkadaslarima tesekkur ederim.

günaydın kızlar...
YAĞMURUM inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin bize sonuda güzel olucak ben çok inanıyorum buna

RONYAMM doğumuna çok az kalmış şimdiden seni heyecan basmıştır ben bile sizlerin doğumu yaklaşınca heyecanlanıyorum
inşallah rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin kızınla eviniz dahada şenlensin

kızlar bu arada benim hormon sonuçlarım çıkmış anlayanların dikkatine :))
TSH 1.17
SERBEST T4(FT4) 12.97
FOLLİKÜL STİMULAN HORMON 2.37

menopoz mlu/ml -->30
foliküler faz 1.8 -10.5
luteal faz 1.0-8.0
mid-cycle 4.5-18.0

LH 3.04
PRL(PROLAKTİN) 12.65
E2 141

menapoz pg/ml --<82.00
folilüler faz 57.00-227.00
luteal faz 77.00-277.00
perlovulatory 127.00-476.00
nasıl kızlar iyimi kötümü :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…