- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.941
ayıp ayıp söyleyemem öyle ulu orta
geçen bi topikte gördüm elle hamileleik testi diye
falla yakında sıyıracam galiba
hayırlısı bakalım MEVLAM eğer hayırlı eyleyecekse nasip etsin ne diyim
evrimm
bebiş
arkadaşlar kendinizi kasmayın
benim 2 yıl oluyor çekineli kanama falanda olmadı hatırlamıyorum
zaten iğne yapıyorlar
biraz illaki oluyor ama anestesi ile yaptıranlarda var sanırım
korkup kendinizi kasmayın yeter
ALLAH cc kolaylık versin inşallah taz zamanda beibşileriniz gelir
rahim filmi çektirecek kızlar korkmayın ben defalarca çekindim hatta arka arkaya 4-5 kere çekti doktor bi türlü düzgün çıkmadı çünkü o ay olmadı öbür adette tekrar çekindim tabiki biraz acı oluyo ama anestezi alacak kadar da degil bence bende çekileli 1 yıl oldu nerdeyse tek tüpüm kapalı çıktı mayısta ameliyat oldum eşimde varikosel ameliyatı oldu eşimin ameliyatından tam 1 yıl sonra benim ameliyatımdanda 5-6 ay sonra hamile kaldım ben inşallah rabbim sizede yaşatır hayırlısıyla
ayıp ayıp söyleyemem öyle ulu orta
geçen bi topikte gördüm elle hamileleik testi diye
falla yakında sıyıracam galiba
hayırlısı bakalım MEVLAM eğer hayırlı eyleyecekse nasip etsin ne diyim
Amin canım İnşaallah....
Yani hiç kanamanız olmadı mı?
Amin canım inşaallah....
Sen de sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişini İnşaallah....
rahim filmi çektirecek kızlar korkmayın ben defalarca çekindim hatta arka arkaya 4-5 kere çekti doktor bi türlü düzgün çıkmadı çünkü o ay olmadı öbür adette tekrar çekindim tabiki biraz acı oluyo ama anestezi alacak kadar da degil bence bende çekileli 1 yıl oldu nerdeyse tek tüpüm kapalı çıktı mayısta ameliyat oldum eşimde varikosel ameliyatı oldu eşimin ameliyatından tam 1 yıl sonra benim ameliyatımdanda 5-6 ay sonra hamile kaldım ben inşallah rabbim sizede yaşatır hayırlısıyla
Amin!!!Ceylan06, paylaşım için teşekkürler. Allah bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah!!!
aman sen uğraşma zaten dur durduğun yerde seninki kanıtlı ıspatlııı:))) napacan canım mecbursun bi yerde benimki 5 aya girdi daha ben bile elle bişey hissetmiyorum ama
inşallahh canmmAmin canım İnşaallah....
....
Edanurlu çok önermiyorlar canım o yöntemi yani bebeğe zarar verirsin falan demiş birileri yorum olarak, aslında mantıken zarar vermemesi lazım ama bilemiyorum. Sen yine de bekle derim, sevgiler...
amin canım inşallah
valla olmadı diyebilirim sadece lekelenme oldu o kadar ertesi gün oda olmadı yani
Sağol canım...
Çok denedik canım ama bi gelişme görmedik biz...
herkese iyi geceler inşallah ALLAH cc emanet olunnnn
ceylancım bebişinede kendinede iyi bak kuzu
kanıtlı dimi kız testimi bile saklıyorumaman sen uğraşma zaten dur durduğun yerde seninki kanıtlı ıspatlııı
benim ki gibimi
ben artık şaşurdum
inşallahh canmm
sperm sonuçları içinde burda kris vaar ronya var
varda var hepsi yazar sana bişeyler inşallah
canım teşekküer ederim bildiğim iyi oldu
benim zaten regl düzenli değil o yüzdende öyle pek umutlanmak istemiyorum
aman bide oluyomuş ALLAH muhafaza tabi
küşüden küşüye degişiyordur bencede korkma bişey olmaz çok acıdımı:26:Benim 2 gün oldu çektireli az az kanamam oluyor doktorumu aradım normal dedi ama ben yine de telaşlandım işte....
herkeste farklı oluyor heralde o zaman....
herkese iyi geceler inşallah ALLAH cc emanet olunnnn
ceylancım bebişinede kendinede iyi bak kuzu
merhaba canım,ewet tüpe başladık,inşallah hayr haberimi vereceğim:)))
Canım aktarlardan aldıkları arı sütü, poleni karışımlarını öneriyor arkadaşların birçoğu. Bir de dua et bol bol derim. Allah şifa versin. Güzel haberler almak dileğiyle...
ekıntosum esımın ısı var orada ama o yanında bı ıs arkadasıyla egıtıme gıdecek bende takılıyorum peslerını aramızda 1.5 saat olacak cunku ben onalrın kaldıkları yerde kalmak ıstemıyorum hem etrafında bıseycık yok hem yalnız olucam aksama kadar
o yuzden bende onun kuzenı ve arkadasım losangelesta onların yanında kalıcam esımden cuma pazar gelecek bıde son ıslerı bıtınce 3-4 gun ekledık bırlıkte gecırıcez o kısmınıda
küşüden küşüye degişiyordur bencede korkma bişey olmaz çok acıdımı:26:
Aleti sokmaya başlerken çok canım yandığı için anestezi istedim öyle oldum ama kendime geldiğimde bile hala oram acıyordu yani....
Doktor vajinamın çok dar olduğunu söyledi....
Aleti sokmaya başlerken çok canım yandığı için anestezi istedim öyle oldum ama kendime geldiğimde bile hala oram acıyordu yani....
Doktor vajinamın çok dar olduğunu söyledi....
bende ne yazmışım öyle küşüden küşüye diye:)))
hıımm demekki ondan çok acıdı iyi yapmışsın o zaman geçmiş olsun açıkmı peki tüpler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?