- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.961
bende ne yazmışım öyle küşüden küşüye diye:)))
hıımm demekki ondan çok acıdı iyi yapmışsın o zaman geçmiş olsun açıkmı peki tüpler
ceylanım nsln fındığım nsl
Allah'a şükür açık....
Eşimin spermlerinin hareketliliğinin artması lazım işte....
Proxeed plus diye bişeyden bahsediliyor bilginiz var mı bu konuda?
cnm ben korkudan bir yıldır öteliyorum şükür sen çektirebilmişsin sonuçlar nsl
Ben de korkuyordum canım , canım da yanınca anesteziyle yaptırdım sen de öyle yaptır.....
Allah'a şükür iyi....
Darısı başına İnşaallah....
evet canım burdaki herkes kullandı nerdeyse bizde kullandık ama biraz pahalı oldugu için ancak 2-2 buçuk ay ancak kullandık bide arginmax men var o daha uygun proxeed alamazsanız bunuda alabilirsiniz ileri hızlısı kaçki eşinizin:26:
Allah'a şükür açık....
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın az kaldı fındıgının cinsiyetini ögrenmeye merak ediyorum
bende bugün hastalandım kaçmayıp bu ay yaptırmalıyım anestezili yaptıracağım şimdide anesteziden korkuyorum
cnm biz altı ay kullandık şimdi argımax men döneceğiz
bende bugün hastalandım kaçmayıp bu ay yaptırmalıyım anestezili yaptıracağım şimdide anesteziden korkuyorum
Allah'a şükür açık....
% 6 canım... Sizin kaçtı?
Doktorlar en az %25 olması lazım diyorlar....
Allah bana da burdaki diğer isteyen tüm arkadaşlara da en kısa zamanda hayırlısıyla hamilelik ve hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin İnşaallah....
evet artık göstersin bize utangaç annesi o ben çatlamayan yumurtalarımla uğraşıyorum
ulen aruna sende çok korkkakmışsın kız anestezinin nesinden korkuyon yaptırda kurtul bir an önce önüne bak güldürdün beni haa benim gibi olsan o zaman hiç çektirmezdin desene bana kaç kez çektiler olmadı hemde ardarda bütün şırıngaları boşalttı içime ertesi ay bi daha çagırdı sen kesin gitmezdin galiba öbür aya:)))
hala çatlamadımı acaba:26:
aruna bende gidiyorum canım hayırlı geceler allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?