- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #112.101
alıngan kuşum merhaba:)))kızlar merhaba, biz geliyoruz siz gidiyorsunuz yaamuesim canım benim, dualarım seninle, inşAllah güzel haberlerle gelirsin..
kimse kalmamış ama yinede merhaba :))
selammmmm:)))370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Selam herkeseeeee...
ronya ve korke facede yakalayamıoyurm sizi çok mutluyum bugünde ov. testim kopkoyu döngüm hafiften düzelmeye başladı gibi..
Bu bile kocaman bir nimetmiş hamdolsunnnnnn.Yarın yada öbürgün progestan içmeye başlıcam bakalım kaç gün sonra adet gelecek
yagmurumm iyiki burdasın ya senin dr.un kim cok merak ettım??
alıngan kuşum merhaba:)))
nasılsın annem???
selammmmm:)))
deli ne reglisi,bu ay iş tamam:))))
Evet iyiki buradayım iyiki varım,Rabbimin bu dünyaya bir lutfuyum bir hediyeyim
tatlım fulya bahçeci,enver kurt:)))
arkadaslar merhaba
nasılsınız yenı hamıleler varmı n son bilgemm ve 5n1k bılıyorum
lorke ve ekını merak edıyorum durumlarımız benzediği için:))))
bıze gelınce eşim nolvadex(klomen muadili) kullanalı 3 ay oldu
sprmıyogram verdık değerlerımız düşmüş
bekldiğimiz bi sonuçtu 3. ayda düşüş
10 mılyon cıktı 1 mlde
ama ılerı hızlı %10 olmus
fsh verdık başlamadan once 5,6ydı
3 aylık kullanımla 8.1e cıktı
bız kaan hocaya maıl attığımızda habıre yanına çağırıo ama dıyelımkı
dna hasarı var yapacağı bellı yıne sadece bız bılıp daha cok stres edıcez dıye gıtmıyorz
onun ıcın burdakı tecrubelı arkadaslara soruyorum
bı hazıran sonu gıbı tüpe başlıcaz allah ızın veırırse
şimdi biz nolvadexi gunde 1 e dusursek mı gunde 2tane alıo eşim
makalelerde gunde 2 önerıo dıye..
cok artarsa fsh oda zararlı
bıde sımdıbızım fsh artıo nolvadexle, iğneye gerek varmı sızce tüpten önce
şimdiden teşekkürler..
ekinnnn ne ediyorsun kız deliiiii:)))
oyyy yağmurum çok şükür iyim bitanem, seninde ii olduğunu okudum dahada mutlu oldum..senin nasıl gidiyor? çok öpüyorum seni bitanem..
5n1k fıstık sen nasılsın? bebiş nasıl? hadi iisin yarın görecen yine minikimizi..İnşAllah ii haberlerle gelirsin, yazmayı unutma sakın..
:)))))))))))))[/COLOR]
waooovvv!!!
maşallah sana harikasın valla iyi ki varsın cnm,bomba gibi giriş yptın
ben de fulyadaydım biliyorsun onun için sordum. ayrıldım artık ordan ama...
memnun musun dr.undan?
annem doğuma az kalmış,nasılsın heyecan varmı???
oyyy yağmurum çok şükür iyim bitanem, seninde ii olduğunu okudum dahada mutlu oldum..senin nasıl gidiyor? çok öpüyorum seni bitanem..
5n1k fıstık sen nasılsın? bebiş nasıl? hadi iisin yarın görecen yine minikimizi..İnşAllah ii haberlerle gelirsin, yazmayı unutma sakın..
merhaba kızlar,
kesinlikle umuda katılıyorum. bize mücadeleyi öğreten kristir. inşallah ikinci bebeği de gelecek onun.
ne derse harfiyen uyguladım. kullandığımız ilaçların 3.ayında hamile olduğumu öğrendim. malesef 2 aylıkken o bebeğimi kaybettim. ama kaldığım yerden devam ettim herşeye. en önemlisi de umudumu kesmedim. 6 ay sonra tekrar geldi bebeişim. şimdi çok şükür 5 aylık hamileyim.
:)))))))))))))
sen beni iyice bir tanı diyeceksin bu hatun neyin nesi,bazen mütevazilik yapmak kendime hakaret gibi geliyor:)))
canım memnunum bide şu ilaç tozları tam ayarlarsa çok daha memnun olacağım:))
şaka şaka bu ay,dok fazla masrafa gerek yok dedi 150 ünite ilaç verdi,ama benim inatçı yumurtalarımın bazısı büyüdü bazısı geri kaldı o yüzden erteledik ,kısmetse bu ayın sonunda gene başlıyacağız:)))
senın dok kımdi kuzum???
annem doğuma az kalmış,nasılsın heyecan varmı???
lorkeyle biz sabit takılıyoruz neyi merak ettin sen:))))9
Geçmişi okudum ve iptal olma nedenine çokkkkkkk sevindim uzun protokol demek yyumurtalıkların iyi olması demek ben inanıyorumki çokkk ennn hayırlısı olduu..
öylemi tatlım???benim uzun protokolden pek bir haberim yok,neye göre yapıyorlar bilmiyorum???
beni aydınlatırmısın,ben uzun protokolü yumurtası az olana yapıyorlar diye biliyordum,yaşı geçmiş olanlara,bu konuda bilgin var mı ekinim???
öylemi tatlım???benim uzun protokolden pek bir haberim yok,neye göre yapıyorlar bilmiyorum???
beni aydınlatırmısın,ben uzun protokolü yumurtası az olana yapıyorlar diye biliyordum,yaşı geçmiş olanlara,bu konuda bilgin var mı ekinim???
Kısa protokolü benim gibi işi bitmişlere yapıyorlar canım:) uzun protokolde yumurtalıklar baskılanıyorki çok fazla yumurta geliişip OHSS denen durum olmasın.
İnan bana bu iyi bişi çok sevindim senin adına inşallah sonuda hayırlı olacak çok çokkkkkk inanıyorum.Bu kez olacak..
bekliyorum bebem:))
aaaaaaaaaa öylemi ama benım 11 den fazla yumurtam olmuyorki,ohss olayım:)))
benımilk tedavimuzun protokoldü 11 yumurtam oldu ,ikinci normaldi gene 11 yumurtam oldu
ama ilkinde 10 olgun yumurtam vardı 9 döllendi
diğerinde 7 olgun yumurtam vardı 7side döllendi
o yüzden farkı anlamıyorum,
ikkinde kimyasal gebelik,ikincide ikiz gebelik ,o yüzden kafam karışık????
sen ne dersin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?