Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım eger rezervın ıyıyse yasın ılerlememısse uzun protokol uyguluanır. dogal sıklusa en yakın protokoldur. e2 degerının kontrolu saglanır uzun protokolde. aaaa e2 cok arttı tedavını durduralım denmez genel anlamda . brde bnm gıbı kısa protokolde bıle 16-18 yumurtam olurken yuksek dozla uzun protokle baslanırsa tabı ohss olma rıskın var. buda e2 yukseklıgı demek. dr.un hakımıyetı cok onemlı...
ayrıca bnm dr.um uzun protokolde yumurtaların kallıtesı daha ıyı olur demıstı.olede bırsey varmıs.
hayırlısı ıns. bence de ıyı olmus tedavını kesmenız. az yumurtayla bıde hepsı dollenmeseydı daha fazla uzulurdun. bırdahakı aya salım kafayla hazır bırsekılde baslarsın ıns. kısaya gore daha uzun sure ıgne vurulacaksın. ona hazırla kendını

hııııııııııı bak bu dediğin olabilir:))
hepsi aynı boyutta değildi çünki
dok uzun protokole uygun olursam yapacağız dedi,:)))

hııııııııııı bak bu dediğin olabilir:))
hepsi aynı boyutta değildi çünki
dok uzun protokole uygun olursam yapacağız dedi,:)))

her yönden doğa sıklusa cok yakın o yuzden daha kontrollu. ben ohss oldum dıye 28 yumurtam toplandı anam ağladı
allaha bın sukur ama hepsı cok kalıtelıydı. buyukluklerı hep paraleld
ı
...

bak hiç bu yönünü düşünmemiştim????
yaşım 33 aslında dok uzun yapalım dedi,ben istemedim boyumun ölçüsünüde aldım:)))
saol ya aydınlattınız beni,en azından ekınımın dediği gibi boyutları yakın yumurtalar elde edebiliz:)))
ama bu işlem daha kulfetli,uzuna geçersem gonal_f geçecek kim bilir kaç tane vurulacağım ,ilk tedavimde 2900 tl ilaç kullanmıştım(((

Selaaaaam kızlar ..
merhaba can:)))
her yönden doğa sıklusa cok yakın o yuzden daha kontrollu. ben ohss oldum dıye 28 yumurtam toplandı anam ağladı
allaha bın sukur ama hepsı cok kalıtelıydı. buyukluklerı hep paraleld
ı
...

oooooooooo deme ,maşallah:))))
kaçı döllendi ,kaçı donduruldu???

hoşgeldin canım nasılsın

merhaba can:)))

oooooooooo deme ,maşallah:))))
kaçı döllendi ,kaçı donduruldu???

Merhaba kızlar ..

5n1k canım benim ilk tedavimde 30 tane toplanmıştı .. Ohss oldum tabi..
2. tedavimde 20 tanetoplandı .. ohss olmadım .. Dr'uma ilkinde ohss oldum demiştim ..
Uzun protokoldü benim , 2 ay tedavi gördüm , doğum kontrol hapı ile başladım ..
21. lucrin daha sonra puregon ..

delü seni :))) güldürdün beni valla, bu gidişle istdaki tüm doktorlara gitcen :) aman kuzucuk iyi olsunda gerisi teferruat :) ben de iyim çok şükür, koşturmaya devam

yağmurum heyecan değilde merak daha fazla sanki :) merak ediyorum benden nasıl bişi çıkacak die

ben de 21.gün lucrinle basladım sonra yenı adetın 3.gunu puregon basladım. senınle konusmustuk bılgem senın dozun cok ııydı. benım baslangıc dozum 275 unıteydı cnm...cok sasırmamak gerek.kısa protokolde bıle 250yle baslamıstı halbukı. ohss ole hemen basayıp bıten bırsey degıl cok ezyetı oluyor hala sıslıgım var 4.aydan sonra ıner demıstı dr.um.hayırlısıyla yoluna gırsınde hamılelıgım hepsı gecer.cektıklerımdeee cekıceklerımdee...

bu son inş cnm.eşimde ben de tamam dedik çok içimize sindi. harika yorumlar okudum.zaten eşimin iş erindeki ıkı dogumunu da bu dr.a yaptıran bır rkadası tavsıye ettı bıraz arastırdık fılan tamamdır yanı.yazılanlarla gordugumuz muamelede aynı olunca...inş sonuna kadar dr. aramam cnm

kızlar melisela demir adında face de hesap aldım, beni ekleyin, ben herkesi ekleyemiyorum, ayrıca grubada alın, bilgem senide ekledim sen tekrar bana davet yolla, ceylan sende eklenmiyorsun sen ekle beni..

cnm benim bebişin sımsıkı sarılsan sana bir ömür boyunca

cnm o testte bende 3 aydır hafif çizgi hatta bu ay ikinci çizgi var deyip kendimi kandırdım o yüzden maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…