- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #112.121
aaaaaaaaaa öylemi ama benım 11 den fazla yumurtam olmuyorki,ohss olayım:)))
benımilk tedavimuzun protokoldü 11 yumurtam oldu ,ikinci normaldi gene 11 yumurtam oldu
ama ilkinde 10 olgun yumurtam vardı 9 döllendi
diğerinde 7 olgun yumurtam vardı 7side döllendi
o yüzden farkı anlamıyorum,
ikkinde kimyasal gebelik,ikincide ikiz gebelik ,o yüzden kafam karışık????
sen ne dersin???
11 yumurta az mı delüüü benim 5 yumruta vardı 1 i erken çatladı tedavi iptal edilmişti.
sanırım seninkindede dengeli aynı hızda büyüme olsun diye uzun olacak o zaman ohss ihtimalinden değil ama maşallah yumurta sayın iyi canım
hııııııııııı bak bu dediğin olabilir:))
hepsi aynı boyutta değildi çünki
dok uzun protokole uygun olursam yapacağız dedi,:)))
canım eger rezervın ıyıyse yasın ılerlememısse uzun protokol uyguluanır. dogal sıklusa en yakın protokoldur. e2 degerının kontrolu saglanır uzun protokolde. aaaa e2 cok arttı tedavını durduralım denmez genel anlamda . brde bnm gıbı kısa protokolde bıle 16-18 yumurtam olurken yuksek dozla uzun protokle baslanırsa tabı ohss olma rıskın var. buda e2 yukseklıgı demek. dr.un hakımıyetı cok onemlı...
ayrıca bnm dr.um uzun protokolde yumurtaların kallıtesı daha ıyı olur demıstı.olede bırsey varmıs.
hayırlısı ıns. bence de ıyı olmus tedavını kesmenız. az yumurtayla bıde hepsı dollenmeseydı daha fazla uzulurdun. bırdahakı aya salım kafayla hazır bırsekılde baslarsın ıns. kısaya gore daha uzun sure ıgne vurulacaksın. ona hazırla kendını
merhaba can:)))Selaaaaam kızlar ..
her yönden doğa sıklusa cok yakın o yuzden daha kontrollu. ben ohss oldum dıye 28 yumurtam toplandı anam ağladı
allaha bın sukur ama hepsı cok kalıtelıydı. buyukluklerı hep paraleldı...
hoşgeldin canım nasılsın
merhaba can:)))
oooooooooo deme ,maşallah:))))
kaçı döllendi ,kaçı donduruldu???
melisela sence ben yarını beklemişmiyimdirrrr???
bende durum aynı canım. cuma devlet hastanesıne gıdıp ımmunolojık testlerı verdım.orda bır gordum mınısı..dunde yenı bır dr.a gıttık tavsıye uzerıne cok memnun kaldım.ilgi alakasındn.uzun uzun muayene ettı. once mıyomunun oldugunu soylemedıler mı sana dedı!!! yok hayır dedım soonra ııce baktı baktı kan pıhtısı demek dedı ama cok ıcıne sınmedı. daha once gorulurdu dedı mıyom olsa. uluslararası sertıfıkası var usg uzerıne. cıhazıda ıyı. ama bende akıntı devam geçicek inş bu hafta. tamamen ona odaklandım bu hafta biticek bak gör....
deli etti beni içimdeki büyükkk canavar uyandı ey mi yaman bey mi
sen nasılsın cnm?
yağmurum heyecan değilde merak daha fazla sanki :) merak ediyorum benden nasıl bişi çıkacak die:)))))))))))))
sen beni iyice bir tanı diyeceksin bu hatun neyin nesi,bazen mütevazilik yapmak kendime hakaret gibi geliyor:)))
canım memnunum bide şu ilaç tozları tam ayarlarsa çok daha memnun olacağım:))
şaka şaka bu ay,dok fazla masrafa gerek yok dedi 150 ünite ilaç verdi,ama benim inatçı yumurtalarımın bazısı büyüdü bazısı geri kaldı o yüzden erteledik ,kısmetse bu ayın sonunda gene başlıyacağız:)))
senın dok kımdi kuzum???
annem doğuma az kalmış,nasılsın heyecan varmı???
Merhaba kızlar ..
5n1k canım benim ilk tedavimde 30 tane toplanmıştı .. Ohss oldum tabi..
2. tedavimde 20 tanetoplandı .. ohss olmadım .. Dr'uma ilkinde ohss oldum demiştim ..
Uzun protokoldü benim , 2 ay tedavi gördüm , doğum kontrol hapı ile başladım ..
21. lucrin daha sonra puregon ..
facedeyiz kızlar oraya gelin:)))
delü seni :))) güldürdün beni valla, bu gidişle istdaki tüm doktorlara gitcen :) aman kuzucuk iyi olsunda gerisi teferruat :) ben de iyim çok şükür, koşturmaya devam
yağmurum heyecan değilde merak daha fazla sanki :) merak ediyorum benden nasıl bişi çıkacak die
kızlar melisela demir adında face de hesap aldım, beni ekleyin, ben herkesi ekleyemiyorum, ayrıca grubada alın, bilgem senide ekledim sen tekrar bana davet yolla, ceylan sende eklenmiyorsun sen ekle beni..
Herkese merhabalar şekerlerim.
Bugün transferimiz gerçekleşti.
Ultrasonda görünce çok duygulandım ağladım.
İlaçların etkisiyle heralde hala aklıma gelince ağlayasım geliyor gözlerim doluyor.
İnşallah herşey çok güzel olur.
Test tarihimiz 13 mart
bahceci fulyada tatlım:))
ikinci tedavimde çektirmiştim çok kolaydı,fındıkzedede,çapada çektirdim çok basitti:))
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Selam herkeseeeee...
ronya ve korke facede yakalayamıoyurm sizi çok mutluyum bugünde ov. testim kopkoyu döngüm hafiften düzelmeye başladı gibi..
Bu bile kocaman bir nimetmiş hamdolsunnnnnn.Yarın yada öbürgün progestan içmeye başlıcam bakalım kaç gün sonra adet gelecek
Selaaaaam kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?