- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #112.561
Gunaydinlar.
Bizde oglumla bugun 2.olduk.
Hamisler burda ,ama digerleri yok.
Uyanin oglen oldu :)
asıl bizim yatıp uyumamız lazım demi bilgem :) bak pırtlatanlar bir bir döküldü, doğru düzgün uğrayamıyorlar( ama artık bende gece uyuyamıyorum, bu gece sabah ezanına kadar döndüm durdum, namazdan sonra uyumuşum, gittikçe zorlaşıyor, Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi inşAllah..Şimdi gerçekten daha iyi anlıyorum anne olmayı, hiç kolay bişey değilmiş ve çok kutsalmış..
ahh kuzum birde beni sor
uyku denen bir şey yok acayip rahatsızım geceler
boncuğummmmmmm canım arkadaşım hoşgeldin nasılsın
canım ya çizelgeni görünce heyecan basıyo beni, 7 gün kaldı sabret uyuyabileceksin diycem ama o zamanda kuzucuk uyutmayacak seni, ağrın sızın olmayacağı için kızçenle ilgilenirken belki daha az sıkıntı oluşturur uykusuzluk inşallah..
Melis'im bende gece ayaklarimin yanmasindam dolayi hic uyuyamiyorum.
3-4 seferde wc'ye kalkinca sabaha dogru ancak daliyorum.
Bu sabah esimi yolladim ise,biraz daha yatayim dedim.Telefon susmadi.
Saglik ocagindan ariyolar .Gebeligim devam ediyor mu diye soracaklarmis.
Cok sukur dedim kapattim.
Sonra uykum bi guzel kacti :)
Mues'imm 'askinizin meyvesi' geldi artik.
Cizelgeni degistirebilirsin artik gonlunce:)
kimligi belirsiz bebegimle bende geldim melisela bilgem biz kaçıncı olduk
günaydın bu arada
oyyyy muesim ne kadar mutluyum anlatamam:)))
maşallah 40 kere :))))
haydi halaya teyyy teyyyyyyy:))))))))))))9
mues Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsinn
Rabbim bütün herkese nasip etsin.....
günaydın kızlar..bugün tükkanı kızımla biz açtık yaşasınuykucular sizi :) lorke türkiye'de olsaydı türkiye saati ile burada olurdu şimdiye kadar öpüyorum lorkem seni..
Muesim taze annem, Mart kedimiz seni çok
Evet Canım Bilgemmm çok şükür Rabbime bugünlere eriştirdi.
Değiştiricem ama hala inanamıyorum hamile olduğuma dün eşime diyorum ki ultrasonda bir keseyi görsem.
Kuşum doktorum prosüdür gereği teyit için yarın testi tekrarlamamı söyledi.
İnşallah katlanır tırstım birden.
Allah'ım ben bu evhamla ne yapıcam.
canım muesimm gebe kalınca rahatlayamıyorsun
her dönem ayrı bir şey çıkıyor
yok hcg katlancakmı yok kese göründümü yok kalp atışları varmı
ikili test nasıl çıkıcak üçlü nnasıl çıkıcak detaylı ultrason vs. derken
bir bakacaksın benim gibi gün sayıyorsun
inşallahh bu dönemlern hepsini sağlıkla atlatırsınız huzurlu bir gebelik geçirmen dileğiyle
İyi öğlenler kızlar...Öperim hepinizi....
Muesim inan vallada hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:::))))
Ronyam son 5 gün bak benden söylemesi zorla uykunu getir, hayat uykusuzlukla eşdeğer bir hal alıyor. Ayyy kara kızçem gel bakalımda boncuk teyzen yesin seni....
Bilgem benide tüp bebek merkezinden aradılar geçen kampamyamız var dondurulmuşlarınızla tekrar tedavi olmak istermisin diye heyyyyytttt ben doğum bile yaptım ,oğlum 5 aylık dedim hemde doğal yolla. Kız bi bozuldu ki anlatamam. Benim tedavim olumsuz sonuçlandığında arkalarına bile bakmamışlardı...Sen bakma sağlık ocağındakilere hıhhh de geçsin gitsin:)))
İyi öğlenler kızlar...Öperim hepinizi....
Muesim inan vallada hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:::))))
Ronyam son 5 gün bak benden söylemesi zorla uykunu getir, hayat uykusuzlukla eşdeğer bir hal alıyor. Ayyy kara kızçem gel bakalımda boncuk teyzen yesin seni....
Bilgem benide tüp bebek merkezinden aradılar geçen kampamyamız var dondurulmuşlarınızla tekrar tedavi olmak istermisin diye heyyyyytttt ben doğum bile yaptım ,oğlum 5 aylık dedim hemde doğal yolla. Kız bi bozuldu ki anlatamam. Benim tedavim olumsuz sonuçlandığında arkalarına bile bakmamışlardı...Sen bakma sağlık ocağındakilere hıhhh de geçsin gitsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?