Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ronya dogumun pazartesiydi heralde senin icin dua edecegim Rabbim tum isteyenlere bu guzel duyguyu yasatsin cok guzel seyler yazmissin duygulandim sana bu hayit hakkinda sorum olacak ya cok moralim bozuldu doktor her sey yolunda dedi ama benim yaptirdigim 2. kan testinde fsh 10.2 olmus 10 ve ustu rezerv azligi anlamina geliyor neden doktor normal dedi anlamadim hayit dusururmu fsh yi biraz baktim nette kullananlar var ama iyice dengeyi bozar mi diye de korkuyorum en son sogan suyu ictim 30 gunde regl olurken simdi 33 34 e kadar cikiyor ne yapiyim ya baska bi doktora mi gitsem stres etkilimi acaba fshnin artmasinda ilk testimde zaten 7 cikmisti bazi yerlerde okudum yukselince bi daha dussede kaliteli yumurta olusmaz diyor oyle mi gercekten.

günaydın arkadaşlarrr..

nasılsınız bakalım...
ronyammm.. canım benim nasıl duygular içindesin sen böyle.. anne olmak böyle bişi olsa gerek:)))
canım benim rabbim sana öyle güzel öyle kolay bir doğum nasip etsin ki inşallah sen bile şaşır..
kara kızın sağlıkla gelsin inşallah dualarımız hep seninle fıstığım yarın senini için bambaşka bir gün olacak yanında mini mini bir kuş..
rabbim bir an evvel evladına kavuştursun seni ve yavruşunıun bahtını da tahtını da her bişeyini güzel eylesin hayırlı evlat olmayı nasip etsin..
o heyecanlı ronyamı öperim çok:))))

bilgem hayırlı olsun canım ayrıntılınızda çok iyi çıkmış çok sevindim... zaten böyle olacağını hepimizde biliyorduk bakıyorum haftalarda hızla ilerliyorsun:))) zaman ne çabuk geçiyo..
birde bana sor dediğini duyar gibiyim güzel allahım sana ve oğluşuna sağlık versin inşalah hamileliğini sorunsuz bir şekilde tamamlamayı nasip etsin..

gözyaşı bende kullanacağım hayıt hapı ama kaldı bir türlü alamadım daha doğrusu erteledim insan kararsız kalıyo
ama hayıt ile ilgili çok güzel şeyler okudum yan etkisini de hiç biryerde görmedim yazmıyo bi dene istersen..
benim rahim filmi de kaldı galiba..
aslında sürekli gittiğim hastanede çektirecektim anestezisiz 320 anestezili 400 tl idi.
aradım hatta. pazartesiye kadar doktor yok pazartesi gel dediler
bu hafta kaldı öyle derken burada bir prof olduğunu duyduk araştırmada
kendisi infertilite konusunda uzman çok kişiyi de çocuk sahibi yapmış
onda tedavi gören bir arkadaş beni ona gitmem konusunda ikna etti..
o kadar ısrar etti ve öyle bir anlattı ki aslında mantıklı da geldi
400 tlyi özelde verne kadar o parayla profa ki üç kere muayene olursun
filmi de araştırmada sıranı önlere çekerek o çektitri dedi çünkü onun özel hastası olacaksın dedi
ve böylece bir profun gözetiminde olursun en azından dedi benim ve eşimin aklına yattı
pazartesi arayacağım sekreteri ve profla bir görüşme ayarlayabilirsek gideceğim oraya
benim çalışmalar bu yönde işte kızlar bu aralar sessiz sakin ilerliyorum
bir yandan doktor araştırmaları bir yandan eşimle ilgileniyorum
ameliyat olalı iki ay geçti zaman ne çabuk geçiyor bir ay sonra test vereceğiz
bakalım düzelme olmuş mu merak ediyorum bende. ilaçları yarım yamalak içiyoruz maalesef.
bu arada arginmax da bitmek üzere kararsız kaldım bu ay proxeeed alsak mı yoksa arginmax devam mı etsek
proxeed çok pahalı çünkü çok fark yok arada dimi kızlar..

ayy çok konuştum

cnm benim şimdi iki prof dinliyorum tüp bebek için tamda fsh bahsediyor 9 sınır dedi ama biz 10 11 de normal diyoruz dedi amh bakılmalı dedi yaş önemli adettin azalma yoksa e2 de 40 ile 60 arası ise sorun yokmuş

cnm bana dr adını yazabilirmisin şimdi dr seyrededince iyice kafam karıştı rahimfilmini tüp bebekten önce öneriyorlar bende bu ay öteledim

Herkese hayırlı pazarlar şekerler........

mues çıtır hamiş nasılsın

Bir türlü karşılaşamıyoruz ekintoşum =(
İyiyim sen nasılsın......

cnm bende acıbadem maslak düşünüyorum şu an tv tüp bebek tedavisine bakıyorum kafam çok karıştı

Oturduğun yere yakın diye mi orayı düşünüyorsun?
Maslak hakkında bilgim yok ama kadıköy hakkında bilgilendiririm istersen.
Ben doktorumdan çok memnundum.
Tavsiye ederim canım.
Ekip olarak çok iyiydiler.
Psikolokları da tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olmuş.
Her aşamada yanımdaydı benimle beraber opu ya girdi.
Tayfun Bey de çok iyiydi.
Hep motive etti.
En son transferde dediki şansın %80 ama takdir Allah'ın.
Biz her hastamızın gebe kalmasını istiyoruz uğraşıyoruz ama biz aracıyız.
Elimizden geleni yaptık takdir Allah'ın dedi.
Çok şükür buralara kadar geldik. Rabbim evladımızı kucaklamamızı da nasip eylesin inşallah.
Senin tedavinde güzel sonuçlanır inşallah arunacım..........

cnm bana dr adını yazabilirmisin şimdi dr seyrededince iyice kafam karıştı rahimfilmini tüp bebekten önce öneriyorlar bende bu ay öteledim

arunacım ben malatyadayım yanlız bahsettiğim araştırmadaki prof buradaki araştırmada bulunan prof..
eğer hala ismii istiyorsan yazayım:)))
bence biran evvel çektirmk lazım rahim filmini ben bu ay çektirmek için çok uğraştım ama hep terslikler oldu bir türlü nasip olmadı halbuki iki aydır çektirecem diye bu adetimi bekliyordum adetim gecikince iki aydır beklemek zorunda kaldım tam adetim bitti tamam dedim doktorlarla ilgili sıkıntı oldu karar verdiğim
merkezdeki doktorun bu hafta olmayacağı tuttu derken galiba benimki bir sonraki adet sonuna kaldı yine de randevu alabilirsem pzartesi profa gideceğim inşallah bakalım o ne diyecek
bir o kaldı umudum valla4
zaman çok hızlı geçiyo ve ben hiç bişi yapamadan bekilyorum
öyle geciken adetlerimi bekliyorum başka hiç bir değişiklik yok((

gökçenimm nasıl güzel şeyler yazmışsın sende beni duygulandırdın
seni çok geç tanıdım ama çok sevdimmm
inşallah canım arkadşaım seninde güzel günleirni görelimm

gözyaşı canımm güzel dileklerin için sağol
canımm hayıt otunun yan etkisi pek olmuyor yani ben duymadım
m.ö yıllarda bile insanlar hayıtı kullanırmış
fsh hormonunuda dengeler diye düşünüyorum
ama fsh için Qenzyim birde balık yağını kullanabilirsin
istersen birde ekin79 ve yağmura sorabilirsin onlarında bir ara yüksekti

ronya, kızınla buluşmaya çok az kalmış canım. kolay bir doğumla buluş inşallah kızınla. dualarımız seninle. sen de bizi unutma:))

evet evime çok yakın bir türlü ayaklarım gitmiyor eşimin yüzde 11 olan morfolojisi kan sulandırıcı ilaç tedavisinden sonra sıfır oldu o yüzden umutta düşünüyorum kadıköydeki dr kimdi aslıda tedaviyi orda da yaptırıp meleğim gelirse maslaktan devam edebilirim taza hamişim benim

ah be güzelim aynen beni anlatmışsın neden bilmiyorum üzerimde bir ağırlık aslında çok istiyorum çocuğum olsun nedensiz bir yorgunluk umurtsuzluk var o yüzden herkese dr soruyorum baharla beraber toprak nsl uyanıyorsa bizde uyanacağız yazında içimizde küçük meleklerimiz olacak rabbimin izniyle

ronyam yarın değil mi saat kaçta meleğinle buluşma

ronya, kızınla buluşmaya çok az kalmış canım. kolay bir doğumla buluş inşallah kızınla. dualarımız seninle. sen de bizi unutma:))

sağol canım
dualarım sizinle inşalah sizlerde tez zamanda güzel haberi alırsınız
ve bu heyecnaı yaşarsınız

ronyam yarın değil mi saat kaçta meleğinle buluşma

canımm evet yarın olucak
sabah 7 de ameliyatta olucam kısmetse :18:

sağol canım
dualarım sizinle inşalah sizlerde tez zamanda güzel haberi alırsınız
ve bu heyecnaı yaşarsınız
canımm evet yarın olucak
sabah 7 de ameliyatta olucam kısmetse :18:

kuzucum dualarımız seninleee

yarın bu saatlerin bebişin kucağında olacak ALLAH cc izniylee

benim regl bitti galiba bu sefer az sürdü nedense

yarın okuyabilirim diye umuyorum inşallahh

kızlar bişey daha sorcam ben

aennem geçen gün tv 8 de bi program izlemiş
orda işte tüp bebek aşamalarını anlatıyormuş bi doktor

neyse bana diyorki

annem :kızım bu tüp bebek merkezlerinde bi alet varmuş o alet olmadan tutmuyomuş tüp bebek

ben :ne aletiymiş anne

annem : ne bileyim bi alet işlte

ben: iyide ne aleti

annem : aaaa ne bileyim ben sen yaptırıken o aletten yokmuydu

kızlar bu alet ne aleti :44::44:

edacımm okuyamasanda hiç önemli değil benim yüreğimde okumuş kadar oldun
bu arada ben o aleti hiç duymadım :97:
canım gebelik takviminde çok güzel olmuş
spermler yumurtanın etrafında dolanıyor ne güzel :)

sorma yaaa anca dolanıyorlar :)
bi kavuşamadılar
talihsiz aşıklar :26::26::26::26:

bu ay dursun bakalım belkim evrene mesaj yollarımm
bebişte dayanamayım konuverir göbüşüme

çarşamba günü eşime endol tablet ve tetradox alacağız inşallah
1 ay falan kullansak yeterli olurmuki sonra gidelim diyoz kaan aydosa bende hayıtı içcem inşallah
sonrası ALLAH kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…