günaydın arkadaşlarrr..
nasılsınız bakalım...
ronyammm.. canım benim nasıl duygular içindesin sen böyle.. anne olmak böyle bişi olsa gerek:)))
canım benim rabbim sana öyle güzel öyle kolay bir doğum nasip etsin ki inşallah sen bile şaşır..
kara kızın sağlıkla gelsin inşallah dualarımız hep seninle fıstığım yarın senini için bambaşka bir gün olacak yanında mini mini bir kuş..
rabbim bir an evvel evladına kavuştursun seni ve yavruşunıun bahtını da tahtını da her bişeyini güzel eylesin hayırlı evlat olmayı nasip etsin..
o heyecanlı ronyamı öperim çok:))))
bilgem hayırlı olsun canım ayrıntılınızda çok iyi çıkmış çok sevindim... zaten böyle olacağını hepimizde biliyorduk bakıyorum haftalarda hızla ilerliyorsun:))) zaman ne çabuk geçiyo..
birde bana sor dediğini duyar gibiyim güzel allahım sana ve oğluşuna sağlık versin inşalah hamileliğini sorunsuz bir şekilde tamamlamayı nasip etsin..
gözyaşı bende kullanacağım hayıt hapı ama kaldı bir türlü alamadım daha doğrusu erteledim insan kararsız kalıyo
ama hayıt ile ilgili çok güzel şeyler okudum yan etkisini de hiç biryerde görmedim yazmıyo bi dene istersen..
benim rahim filmi de kaldı galiba..
aslında sürekli gittiğim hastanede çektirecektim anestezisiz 320 anestezili 400 tl idi.
aradım hatta. pazartesiye kadar doktor yok pazartesi gel dediler
bu hafta kaldı öyle derken burada bir prof olduğunu duyduk araştırmada
kendisi infertilite konusunda uzman çok kişiyi de çocuk sahibi yapmış
onda tedavi gören bir arkadaş beni ona gitmem konusunda ikna etti..
o kadar ısrar etti ve öyle bir anlattı ki aslında mantıklı da geldi
400 tlyi özelde verne kadar o parayla profa ki üç kere muayene olursun
filmi de araştırmada sıranı önlere çekerek o çektitri dedi çünkü onun özel hastası olacaksın dedi
ve böylece bir profun gözetiminde olursun en azından dedi benim ve eşimin aklına yattı
pazartesi arayacağım sekreteri ve profla bir görüşme ayarlayabilirsek gideceğim oraya
benim çalışmalar bu yönde işte kızlar bu aralar sessiz sakin ilerliyorum
bir yandan doktor araştırmaları bir yandan eşimle ilgileniyorum
ameliyat olalı iki ay geçti zaman ne çabuk geçiyor bir ay sonra test vereceğiz
bakalım düzelme olmuş mu merak ediyorum bende. ilaçları yarım yamalak içiyoruz maalesef.
bu arada arginmax da bitmek üzere kararsız kaldım bu ay proxeeed alsak mı yoksa arginmax devam mı etsek
proxeed çok pahalı çünkü çok fark yok arada dimi kızlar..
ayy çok konuştum