Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ronyam canım .. yatmadan yetısıp sana yazmak ıstedım yetıstım cok sukur :16:
senı cok sevıyorum Rabbım kolaylıkla dogum yapabılmenı bebgını huzurla kucagına almayı nasıb etsın ınsallah
senı cok sevıyorum .. kara kızımızı en yakın zamanda gormek ıstıyoruz tabı annesıyle bırlıkte :34:
ınsallah burda aksam olacak dua edecegım sana

canim benim yuregim aklim herzaman sizinle ...
hepinizi cok seviyorum

Bitanem yarın yep yeni bir başlangıç daha olacak hayatında, En güzelinden en kıymetlisinden en sağlıklısından en mutlusundan olsun. Seni çok ama çok çok çok seviyorum, benim için çok değerlisin...Rabbim yarın ve her daim yar ve yardımcın olsun...ASMİN gelsin aramıza:))))

canım arkadaşlarım bu güzel sözleriniz temennileriniz üzerine
diyebilceğim en güzel kelime sizleri çok seviyorumm iyiki tanımışım hepinizi
ve inşallahh bebek isteyen tüm arkadaşlarım tez zamanda bu duyguyu tadsın

ronyaa, canım benim yarın kara kızına kavuşacasın , inşallah doğumu kolaycacık atlatırsın, dualarımız seninle olacak. merakla haberlerini bekliyroz

(ben yazmasam da takipteyim unuttuğumu sanmayın :))

ronyaa, canım benim yarın kara kızına kavuşacasın , inşallah doğumu kolaycacık atlatırsın, dualarımız seninle olacak. merakla haberlerini bekliyroz

(ben yazmasam da takipteyim unuttuğumu sanmayın :))

sağolasın meleğim Allah razı olsun güzel dileklerin için
umarım hayırlı zamanlarda szilerinde heyecanını yaşarız

Ronya büyük gün gelmiş sana bakmak için girdim
inşallah herşey yolunda gider epidural olcaksın sanırım bende spinal olmuştum
okadar güzel geçtiki herşey o muhteşem sesi duymana az kaldı ınga ınga benim oğlum hala öyle ağlıyor oyuncak bebek gibi
bakalım kara kızımız gerçekten karamı :)
yakın bir arkadaşımda esmer eşide esmer bebekleri sapsarı mavi gözlü kimse inanmaz ondan mı çıktı diye :)
kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle
hayırlı doğumlar sana

ronya demek epiduralllll.cesaretli hatunsun vesselam...
ayyy lütfen buralarda olllllllllllllll

canım aslında epidural zor değil hatta baya basit
ben sadece ameliyat esnasında heyecan yapmıştım
umarım bu sefer olmaz

Ronya büyük gün gelmiş sana bakmak için girdim
inşallah herşey yolunda gider epidural olcaksın sanırım bende spinal olmuştum
okadar güzel geçtiki herşey o muhteşem sesi duymana az kaldı ınga ınga benim oğlum hala öyle ağlıyor oyuncak bebek gibi
bakalım kara kızımız gerçekten karamı :)
yakın bir arkadaşımda esmer eşide esmer bebekleri sapsarı mavi gözlü kimse inanmaz ondan mı çıktı diye :)
kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle
hayırlı doğumlar sana

canımm inşallah herşey güzel olur
bende açıkcası merak ediyorum hep kara kızım dedim nasıl çıkıcak acaba
ama ben çok severim karaları azcık kara olsun :34:
aman sağlıklı olsunda hayırlı ömürlü evlat olsunda
ha sarı ha kara ikiside bizim :40:
adaaa benim heyecanım uçtu gitti sanki ruh gibiyim
sanki yarın doğuracak olan ben değil gibiyim :44:

buralardamısıın dedim kendim kayboldum:)
cihan uyku dalamadığı için sıkıntı yaratıyor kendine bir sinir bir sinir:)hala uyuyamadı....

canım onu dedim bende o an heyecanı başka.ama bende çok isterdim ilk ben görmeyi.o anı yaşamayı....
ruh gibi olman doğal artık ne kaldı şurda sabaha

güzel arkadaşlarım ben kaçar
duş alayım son bir kez çantamı falan tekrar bir kontrol edeyim
hepinizi kocaman öpüyorum
güzel haberlerle buluşmak üzere :16::16::16:

canım aslında epidural zor değil hatta baya basit
ben sadece ameliyat esnasında heyecan yapmıştım
umarım bu sefer olmaz

canımm inşallah herşey güzel olur
bende açıkcası merak ediyorum hep kara kızım dedim nasıl çıkıcak acaba
ama ben çok severim karaları azcık kara olsun :34:
aman sağlıklı olsunda hayırlı ömürlü evlat olsunda
ha sarı ha kara ikiside bizim :40:
adaaa benim heyecanım uçtu gitti sanki ruh gibiyim
sanki yarın doğuracak olan ben değil gibiyim :44:
işte heyecanın doruk noktasındasın okadarki artık bişey hissedemiyorsun
herşey çok güzel olacak kara kızın kollarında olacak yarın bu saatlerde

ronyamm suan ınsallah sagsalım kızını kucagına almıs misler gibi kokusunu içine çekiyorsundur .. Rabbım ona hayırlı bereketlı huzurlu omur versın sızınle bırlıkte ınsallah

Herkese hayırlı haftalar, hayırlı günler.... :24::24::24:

Bugün aramıza biri daha katıldı.:nazar:
Hoşgeldin melek sefalar getirdin.
Rabbim sana güzel günler göstersin hayırlı evlat eylesin inşallah.
Canım Ronya'm inşallah doğumun kolay geçmiştir.
Seni ve kızı kocaman öpüyorum.

Eki Görüntüle 370764

$indir.webp

hsgeldın ronyanın prenses kızııııııııı
hosgeldın yegenımız :))))))

aman sımdı ceylan gelır ve pastaların copunu gene bırakmaz
kuzummmmmmmmmm senın pıtırcık dogsunnnnn o zamnda koycammmmmm:52::52::52:
hatta sıze katlı koycam ana kıza ancak yeter :)

kız ceylan senın bebiş sutu begenmez ha
anne ugrastırma benı bu cıvık su gıbı seylen
getr bır adana kebap der :1::1::1::1::1:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı bır hafta olmasını dılerım
ronyamın kızıylan haftaya basladık
ılerleyen gunlerde daha gusel seyler yasamak umuduylannnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

RONYAMM
artik beklenen sondasin o muhtesem ani yasamissindir ve kara kizin kollarindadir canim...
HOSGELDINN bebek bahtin acik sansin bol olsun..
haftaya ne guzel basladik INSALLAH hamile haberleriyle devami gelir

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49: Bebişimiz Erkek ..
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49: Bebişimiz Kız ..
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49:
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:5N1Ke................................Yeni yılın ilk bebeği geldii :49:
:65:Mues............................... Mini mini bir kuş donmuştu , göbüşe de konmuştu :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................Tüp bebek tedavisinde ...
:nazar:antalya2011........................Aşılama tedavisinde...
:nazar:esilanur ..............................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................İğneli yumurta takibinde...
:nazar:sevser...............................İğneli yumurta takibinde...
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:Melisdilek.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:cennet kokulum.................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ..
Ronya'm şimdi bebeğini çoktan doğurmuş ve mucizesiyle hasret gideriyolardır ..
Rabbim tüm ailesine ve minik kızına sağlık sıhhat ve uzun bir ömür nasip eylesin ..

İnşallah bizlerde sağlıcakla kucaklarız evlatlarımızı ..
Ve hamiş kalmak isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasip eder Mevlam ..

ronyamm canım arkadaşım
hayuırlısıyle bebeğini kucağına almıssındır cok dua ettim bugun:)
ınsallah hayırlı ,ugurlu, sağlıklı ve annesıne babasına kardesıne cok bağlı bır evlat olur
guzel gunlerını görürsünüz canım benimm
allahh kızına hayırlı bir ömür versin,istediği herşeye uzulmeden yorulmadan ulaşsın
bebeği olmasıı istediğinde hemen oluversin sağlıcakla:)bızım gıbı sınanmasın kuzum
ronyanın ardından butun hamıle arkadaslar da sağlıcakla bebeklerını kucaklarına alıp
bu mucizevi anı yasasınlar..sağlıcakla.. ınsallah onların ardından da ben ve benım gıbı
sabırla ,duayla tevekkulle bebeğini bekleyenlerın ımtıhanıda tez vakıtte son bulsun inşallah ...aminnn

Back
X