Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok şükür loneliness,Rabbim bütün arkadaşalrıma nasip etsin inşallah
ben de seni tebrik ederim Allah tamamına erdirsin:49:
amin canım inşallah.

Lonelines seni burda tekrar görmek çok güzel, hoşgeldin yeniden:)))))

sağol canım hoşbulduk. uzaktan takip ediyodum da gelip yazmak istedim. maşallah anneler, hamileler artıyor. herkes hamile kalacak inşallah, kimse kalmayacak. senin oğlun da kocaman olmuş maşallah.

canım benim iç boş beklediğini düşünme zaten öyle yapmıyorsun ki hep çabalıyorsun sen...Rabbim bunları inan görüyor

canımmm... ne güzel ağzından bal damlıyor.. allah razı olsun ben de biliyorum var bi vakti zamanı
ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum:)) rabbim emeğimizin karşılığını verecek hepimizin.. sizler en güzel örneklerimizsiniz
sizi görünce umutla doluyor içim..

hey maşalllahhhhh:nazar:
buradan vazgeçmek zor gerçekten ben de giremediğimde özlüyorum buarayı

iyiyiz canım,bildiğin gibi.doğumdan 50 gün sonra kontrlüm vardı sağ yumurtamda 2.9mm dermoid denilen bir kistim çktı.doğumdan sonra oluyormuş genelde beni buldu oda.

canım o kist bendede vardı ameliyatla alındı
yani benimki tesadüfen sezeryan esnasında farkedildi
o kist ilaçla falan erimiyor
senin dermoid olduğu nasıl anlaşıldı
benim ultrasonda kistim hep görünüyordu
ama dermoid diye tanı koyamamışlardı
canım bu kist gebe kalmaya engel değil
eğer ikinciyi düşünürseniz sezeryan doğumda alır doktorlar
tani ikinci fikri eminim şuan sana çok çok uzaktır

canım o kist bendede vardı ameliyatla alındı
yani benimki tesadüfen sezeryan esnasında farkedildi
o kist ilaçla falan erimiyor
senin dermoid olduğu nasıl anlaşıldı
benim ultrasonda kistim hep görünüyordu
ama dermoid diye tanı koyamamışlardı
canım bu kist gebe kalmaya engel değil
eğer ikinciyi düşünürseniz sezeryan doğumda alır doktorlar
tani ikinci fikri eminim şuan sana çok çok uzaktır

valla doktor baktı hemen teşhisi koydu:)))
lohusalıkta bu kistlerin tespiti kolay oluyor dedi..
benim kist geçmişim de yok biliyorsun...
laporoskopi ile alırım dedi...
inşallah kan pıhtısıdır dedi...

kızlar merhaba, tecrübeli annelerden yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu :(

Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedi :( bende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var :( acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off :(

bilgem seni tetanoz aşısı için aradılarmı ben bugün gittim kafama göre sormaya onlarda yarın gel diye tam arayacaklarmış neyse bana dedilerki 80 dogumluluar ve yukarısı olanlara ve lise mezunu olanlara tek doz vuruyoruz dedi size lisede yapıldı bu aşı dedi bide tam 1 yıl sonra yapacaz bitecek dedi ben bugün gittim aşımı oldum hafif agrıyo kolum bitane aletlede plastik oyuncak ev telefonları gibi bişeyle kalp atışını dinletti her şey güzel dedi kan hapı yazdı bide doktor önümüzdeki ay başka bi hapa geçeceksin dedi benden böyle işte seni aradılarmı diye merak ettim bende:31::31::31:

kızlar merhaba, tecrübeli annelerden yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu :(

Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedi :( bende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var :( acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off :(

Canım geçmiş olsun.
Çok sıklıkla duyuyorum bunu hatta tüp bebek merkezindede konuşmalara şahit olmuştum.
Tüp bebek denilince riske atmıyorlar direk sezeryana alıyorlar.
İçinin rahat etmesi için istersen bir doktora daha görün.
Rabbim merhametli doktorlarla karşılaştırsın inşallah.......

:17::17::17:

Melis'im ben dogumu Allah nasip kismet ederse Zekai Tahir'de dusunuyorumg
Benim haftam daha az oldugu icin henuz dogum hakkinda bisey demedi dr'um.
Fakat ben riskli gebelik bolumune ghtmeme ragmen,orda normal dogumu bekleyen hamileleri goruyorum.
Yani riskli gebelik=Sezeryan degilmis.
Benim durumum ne olur bilmiyorum ama kan sulandirici igne kullandigim icin planli dogum olabilir.

Dr'un neden sezeryan dusundugunu aciklamadi mi?
Tup bebekte de normal dogum olabiliyormus.
Haftaya gittiginde bu durumu tekrar konussana Melis
Icine sinen bir dogum sekli olsun ve tabi tibbi acidan en dogru olani.

merhaba, Kaan Hocanın adını duyunca bir yazayım dedim. Kendisi eşimi de doktoru ve ben gerçekten beğendim hocayı. Eşimde hormon eksikliği var, testosteronla başladı, ancak başka ürologların yanlış tedavisi ile fsh ve lh da düştü. Kaan hoca aklı başında mantıklı bir adam. Her hastaya aynı tedaviyi vermiyor. Eşime daha gençsin ve çocuk istiyorsun, senin gibi hastaya direk testosteron hormonu verilmez dedi mesela. Başka bir tedavi uyguluyoruz şuanda. Muayene ücreti pahalı evet ama sadece 1 defa veriyorsunuz. Tedavinin ileriki aşamalarında mail ile haberleşiyorsunuz. Mesela bizden 1 ay sonra test istedi, çalıştığı tıp fakültesi hastanesinde yaptırmamızı daha güvenilir olacağını söyledi, zaten devlet karşılayacak, sonuçları mail ile ileticez ve duruma göre ya ilaçları ve dozunu değiştirecek ya da devam edicez. Bu süreçte eğer bir sıkıntın olursa, mesela ilacın etki etmediğini düşündün ya da yan etki yaptı vs, yine doktorla haberleşiyosun hemen alternatif tedaviye geçiyor. Diğer özel muayenehaneler gibi, her fırsatta gel ve para ver demiyor yani. Hatta direk, bir daha gelmenize gerek yok, mail ile konuşuruz olmazsa hastanede görüşürüz diyor.

Ve hastasını acayip sahipleniyor. Siz bana geldiniz, sorununuzu anlattınız, şimdi top bende, mesuliyet bende, ben çözeceğim, kafanız rahat olsun diyor. Eğer imkanınız varsa gidin derim. 1 kere vereceksiniz o parayı. Şİmdiden geçmiş olsun, inşalalh güzel sonuçlar alırsınız

çok çok teşekkür ederim cevabınız için, kaan hocayı çok araştırmıştım, ama ücreti duyunca şüpheye düştüm her seferinde nasıl vercez diye. 1 seferlik olduğunu duymak çok rahatlattı beni. Kesinlikle kaan hocaya gidecez o zaman. Allah razı olsun sizden, duyarlılığınız için çok sağolun...

Back
X