Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ceylan ben gecen gun gittim ,usg ye girmeye bana saglik ocaginda 24.hafta gel tetanoz asin var dedi.
Fakat internette soyle bi arastirdim 20.haftada gidiyor herkes.
Bende persembe Ztb'ye gidecegim ayrintili usg icin,gittigimde soracagim dr"uma,kacinci haftada gideyim diye?
Hemen git derse giderim,24.haftada olur olur derse onumuzdeki ay giderim.

Ben 88 liyim lise 1 de asi yapilmisti.Bende bu kapsama giriyorum o zaman.
Bu arada cok gecmis olsun,acitiyormus ama gecer 1-2 gune.

arkadaşlarr mrb ben daha öncede bi kaçkez burda yazmıştım ama hep umutsuz vakaa üzüntülüü vs olarak.şimdi size bişe soracam eminimm bu konuda benden çokk ama çokkk bilgilisinizz benim günüm 3 gün geçtii doktoraa gittim test yaptıı degeree göre hemileyim ama degerin dşük dedii ay çok korkuyorumm bir senedir ugrasıyorum yapmadım şey kalmadı şimdi mutluluğumu yaşayamıyorum bi kaç gün sonra bi daha degere bakılacak ..ne olur bişeler söleyin deger nasıll
beta hcg 155,8
progesteron 16,49
cevap yazın lütfen çok merak ediyorum

arkadaşlarr mrb ben daha öncede bi kaçkez burda yazmıştım ama hep umutsuz vakaa üzüntülüü vs olarak.şimdi size bişe soracam eminimm bu konuda benden çokk ama çokkk bilgilisinizz benim günüm 3 gün geçtii doktoraa gittim test yaptıı degeree göre hemileyim ama degerin dşük dedii ay çok korkuyorumm bir senedir ugrasıyorum yapmadım şey kalmadı şimdi mutluluğumu yaşayamıyorum bi kaç gün sonra bi daha degere bakılacak ..ne olur bişeler söleyin deger nasıll
beta hcg 155,8
progesteron 16,49

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah :nazar:
Bence değer gayet normal değerin.
Bazen geç döllenme olabiliyor, son adet tarihine göre hespalayınca, doktoruna değer az gelmiş olabilir.
Burda bazı arkadaşlarda buna benzer şeyler oldu.
Çok şükür sağlıcakla kucaklarına aldılar bebeklerini.
Testi tekrar yaptırdığında inşallah değerin ikiye katlanmış olur.

Son düzenleme:
beta hcg 155,8
progesteron 16,49

canımniye üzülüyorsun ne güzel düşükde olsa hamilesin.bundan sonra önemli olan 2 katına çıkması değerinin.tabi ki kaygılanacaksın bu çok normal ama sakin ol dua et bol bol ve bekle:)
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.ayrıca bence değerin düşük değil

canımniye üzülüyorsun ne güzel düşükde olsa hamilesin.bundan sonra önemli olan 2 katına çıkması değerinin.tabi ki kaygılanacaksın bu çok normal ama sakin ol dua et bol bol ve bekle:)
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.ayrıca bence değerin düşük değil

amin canım saolasınnn yaa doktor kafamı karıştırdı nebilim bide çogu insana ikinci defa kan tahlili yapılmıyo ya ondan.bbenimki gercekden mucize eşimin degerleri çok kötüydüü bi senedir yapmadım şey kalmamışdı son testte ileri hız sıfırdı hattaa ocak gibi yapmıştık testti yanii hiç beklemiodumm allahım herkese yaşatsınn inş

kızlar merhaba, tecrübeli annelerden yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu :(

Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedi :( bende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var :( acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off :(

melisela hamile kaldığımı öğrendiğim ilk andan itibaren bebeğimi zor elde ettiğim için herşeyi planlı bir şekilde götürmek zorunda hissettim kendimi.sezeryan fikride bunun içinde ama benim yaşadığım şehirde mormal doğumları ebeler yaptırıyor doktor başımdan sonuna kadar bulunmuyor ama biliyorum ki ankarada başından sonuna doğumu gerçekleştiren doktorlarda var(parasını verdikten sonra:)..........
benim doktorum sezeryan olmasına rağmen alttan usg yaptı en son tarihe öyle karar verdik.....
canım Alllahh yardımcın olsun sana en hayırlı kararları vermek nasip etsin

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah :nazar:
Bence değer gayet normal değerlin.
Bazen geç döllenme olabiliyor, son adet tarihine göre hespalayınca, doktoruna değer az gelmiş olabilir.
Burda bazı arkadaşlarda buna benzer şeyler oldu.
Çok şükür sağlıcakla kucaklarına aldılar bebeklerini.
Testi tekrar yaptırdığında inşallah değerin ikiye katlanmış olur.

çok teşekkür ederimmm canımmmm inşallaah allah devamını getirir.mutlulumuz yarıda kalmaz canım sen urfadamıydın

amin canım saolasınnn yaa doktor kafamı karıştırdı nebilim bide çogu insana ikinci defa kan tahlili yapılmıyo ya ondan.bbenimki gercekden mucize eşimin degerleri çok kötüydüü bi senedir yapmadım şey kalmamışdı son testte ileri hız sıfırdı hattaa ocak gibi yapmıştık testti yanii hiç beklemiodumm allahım herkese yaşatsınn inş

İnsan zor elde edince ödü patlıyor.
Nefes almaya dahi korkuyor.
Ama testi tekrarlatıyorlar hep canım.
Allah'ın izni ile bebeğin seninle.
İnşallah katlanır değerlerin.
Rabbim ol deyince oluyor.
Sperm sayısı vs. lafta kalıyor canım.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2 kere yapılmıyor mu ??????kaç kere yaptırdım değer 1000leri geçene kadar....
Rabbim isteyince herşey olur bizdede herşey sıfırdı ama Rabbime bir değil binlerce kez şükürler olsun
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

:nazar::nazar:

yerim senin çizelgeni:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
5 haftaymışşşşşşşşşşşşşşşşş amanda amannnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar:
yerim senin çizelgeni:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
5 haftaymışşşşşşşşşşşşşşşşş amanda amannnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sağol ekintoş'um.
Size bir sürprizim var.
Bugün doktora gittim.
Hafif isilik olmuştum. Normalde kontrolüm çarşambaydı ama bugün oldu.
Keselerimiz büyümüş veee 2 tanelerrrr.......
Doktorum kalp atşına kadar temkinli davranıyor.
15 gün sonra pıt pıtlar için gidicez.
İnşallah ikiside sağlıcakla dünyaya gelirler.
:nazar:

Son düzenleme:

evet derlerdide inanmazdım bu çokkk farklııı bi duyguymuşşş yaaa inşşş devamı gelirr de allah ın izniyleeeeeee yaşabilirim bu sevinci

Sağol ekintoş'um.
Size bir sürprizim var.
Bugün doktora gittim.

heytttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:
ne sevindimmmmm.Allahım tamamına erdirsin:nazar:
canım facede bir gelin damat var o sen misin?

heytttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:
ne sevindimmmmm.Allahım tamamına erdirsin:nazar:
canım facede bir gelin damat var o sen misin?

Amin amin amin inşallah.
Rabbim herkese tattırsın inşallah.....
15 gün biranönce gelsin inşallah......
Yok canım ben değilim.
Benim tek faceim var çikolata yiyen mutlu çocuk =)

Sağol ekintoş'um.
Size bir sürprizim var.
Bugün doktora gittim.

cnm benim çoooooook sevindim rabbim ikisinede uzun ömürler versin

Sağol ekintoş'um.
Size bir sürprizim var.
Bugün doktora gittim.

ooyyyyy oyyyyyyy canımın içi maşallah kuzucuklarına:)))
süpizmi yapmış annesine :))))
rabbim ikisinide kucağında sağlıkla gösterir inşallah:)))
ne kadar sewindim anlatamam:)))
beta hcg 155,8
progesteron 16,49
canım değerin normal bence,sakın dert etme ,arkadaşların dediği gibi önemli olan ikiye katlanması:)))

Back
X