Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lorke'mmm hoşgeldin kuzum , memleket özlemiştir seni..:)

Eslila'mmmm perşembe aldın yavrunu çok şükür , artık sabır ve dualarla 8 nisanı bekleyeceğiz..
İnşallah kuzun bu sefer 9 ay ayrılmaz senden ..
Bende ilk yavrumu kaybettiğimde , hiç toparlanamam sanıyordum , herşey bitti sanıyorudm ama bak şimdi oğluma hamileyim ..
Rabbim tüm acıları dindiriyor ..
Sende bu zamanları aştın , insallah 5n1k 'da atlatacak ..

Bu topikte meleklerini kaybeden o kadar kişi var ki, hepimiz hala burdaysak demek ki mücadelenin sonucu ..
İnşallah Rabbim sana , yağmura , 5n1k'ya ve herkese nasip eder anneliği..
Bizlerde sağlıcakla kucaklarız..

Ronya'mmm pembiş kızın 11 günlük olduuuuuuu :)
Daha dün geri sayım vardı , doğurdun doğuracan diyeee :)
Sezeryan ağrıların geçmiştir değil mi?

Hosbuldum Ronyam bılgemmm
ıyısınız ınsallah sızlerde

ronyam kızınla bırbırınıze alısmıssınızdır ınsallah ıyıce artık nası uslumu yoksa uzuyormu senı

bılgemm sende sanırım ayrıntılıya gırmıssın hersey yolundaymıs cok sevındım cok sukur

lorkemm hoşgeldin,valla ne güzel gezdin geldin....sırada ne var?vardır senin aklında biryerler:))

eve dönüşlerde güzel oluyor seyahatler sonrası ama ahhh o valizleri boşaltıp yerleştirmek yok mu:)

nasılsınız güzel arkadaşlarım
ben hala doğurmadım, kasılmalarım devam ediyor ama nazlı oğlumun daha gelmeye niyeti yok galiba..
Ronyam Rabbim yavruna sağlıklı uzun ömür versin,
muesim ikizlerine çok sevindin Rabbim kucağına almayı nasip etsin
esilam transferin olmuş Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sonuçların olsun inşalah
5N1K, seni çok iyi anlıyorum Rabbim güç kuvvet versin, tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana..
sayfaları atlaya atlaya okudum, yanlış ve eksik yazdığım herşey için kusura bakmayın kızlar, hepinizi çok öpüyorum, inşallah yine görüşürüz..

merhaba arkadaşlar..

Lorkem dönmüşsün evine çok sevindim canımcım..

Esilanur canım güzel haberlerini bekliyoruz, bebişin sana sımsıkı tutunsun inşAllah..

Bilgem sonuçlar güzel çıkmış, maşallah size :)

Papatya canım bende senin doğurmanı bekliyorum sıram gelsin diye

Yağmurum tedavin hayırlı olsun, bol bebişle gel inşAllah..

kız ceylan sende gitte cinsiyeti öğren gari, doğuracan gari :))

bende artık gün sayıyorum, heyecanlımıyım bilmiyorum ama çok alıngan ve sulugözlü oldum :) psikoloji baya etkileniyor gerçekten :)

ay melisacım sen bana bakma kasım kasım kasılıyorum ama hala doğurmadım,ben de müthiş gergin ve sinirliyim, hergün bir öncekini aratıyor, hayırlısı Allah'tan sen nasılsın geldin mi Ankara'ya? nasıl doğurcan verdin mi karar..

herkese merhabalar..
arkadaşlar özellikle ovulasyon testi yapanlar
bir acemi olarak sizlere sorum var:)))
bugün adetimin 23. günü ovulasyon testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi
şimdi bu ne demek:)))
yani negatif demek onu biliyorum da silik çıkınca yakında yumurtlayacağın anlamına da gelir mi
çok saçma bir soru oldu ama:)))

ceylan nasılsın ?herşey yolunda değil mi? ağrıların hala devam ediyor mu?
çok şükür canım hamilelikle ilgili bi problemim yok herşey yolunda şimdilik 3 nisanda ayrıntılı var heyecanla o günü bekliyorum evde oldugum sürece bi problem yok ama dışarı çıktıgımda ve geceleri çok kalça agrım oluyo saat başı dönmem lazım yoksa bacagım uyuşuyo dönmemde biraz uzun sürüyo işte agrılardan dolayı ama bugünüme hamd olsun ne diyelim
3 nisanda ayrıntılı var melisela inşallah gösterir bakalım sen napıyosun alıngan bayan ekin delüsü benimle dalga geçiyo seni hamilelik bile degiştiremedi hormonlarında hiç bi farklılık yok hala odunsun diyo belki lohusalık degiştirir dim

gökçen bendede yumurtlama problemi vardı biliyosun hatta bi kaç doktor pco gibi falan demişlerdi bende aldım ovulasyon testi ne zaman yaparsam yapıyım hep silik çizgi çıktı hatta geçen esila yap demişti yine yaptım yine silik çıktı pco olanlarda bence dogru sonuç vermiyo bu test

ben ne yapayım bacım vakit öldürüyorum :) tez önerisi yazmam lazım ona falan baktığım yok, tembel oldum iyice annemin yanına gelince :)) kiloda aldım malesef, yerimden kalkamıyorum artık, dün işte gezdim biraz..ana kucağını falan aldım, teyzem sapanpazarına götürdü, ordan aldım, öyle pek kaliteli değil ama idare eder, zaten fazla kullanılmıyor..ufak tefek yine giysi aldım, zaten kozmetikleri falan netten almıştım..yani çok bişi kalmadı, kendi evimize gidene kadar yeter yani aldıklarımız, o zaman yeni kıyafetler alırım artık, hem büyümüşte olur biraz, artık elbiselere geçeriz :))

Filiz canim bunlar.antibiyotik.
Spermde lokasit yada herhangi bir enfeksiyona karsi.
Tum erkekler kullanabilir ,benim esimde kullandi ,burda bir cogumuzun eside.

Çok iyisin Bilgemmmm..... Allah senden razı olsun sorularımı hemen cevaplıyorsun Allah yüzünüe güldürsün her zamana sağol arkadaşım

lorkemm hoşgeldin,valla ne güzel gezdin geldin....sırada ne var?vardır senin aklında biryerler:))

eve dönüşlerde güzel oluyor seyahatler sonrası ama ahhh o valizleri boşaltıp yerleştirmek yok mu:)

ekıntosum aynı durum benım de tek sevmedıgım sey .. bugun sadece bı makına yıkadım bakalım gerısı gelır ..
yarın sabah memlekete gıdıyoz kayınvaledemler umreden gelmıstı bız yokken annembabam hastaydı vs ..
sonrasında plan acılen tup bebek ıslemlerı olacak ınsallah daha da gece kalmadan
nasıb bakalım

2 gun once aklıma geldın papatyam dedım bu kız kesın dgourmsutur ses seda da vermedı ..
beklettı demekkı senın pasa hayılısıyla gelsın ınsallah ne dıyelım
saolasın melısela dondum cok sukur ..
baya vakıt gectı sende doguracaksın nerdeyse hakkaten az kaldı
normal bu alınganlıklar vs o yuzden

gokcencım ceylanın yazdıgı dogru genelde sen sılık cızgı gorebbılrısın yanı yumruta tam gelısmıyorsa vs ..
senın en ıyı yapacagın sey yumruta takıbı yaptırmak ama ılaclı mutlaka ...

esilanur rabbim sabrını vericek inş. şuan içimiz yanıyor eşimle. bebiğimizi kaybettiğimizden beri 40 derece ateşle yatıyor dun gecede onun cın acıldeydık... çöktü resmen. içimiz yanıyor ama atlatıcaz emınım. insan nelerı atlatmıyor. salı gunu rahımımıın durumunu gorucez kurtajdan sonra. tam bır hafta oluyor. hersey yolundaysa ıkıncı reglde dedıgın gıbı yapmayı dusunuyoruz dondurulmuslarımızla denıycez allahın ıznıyle. yoksa yavrumun ne yuzu ne yasadıklarım sılınmıycek gıbı gelıyor suan ıcın....canım bebeğim..
ne yazsam az yaaa...
herkese destegı ıcın tesekkur ederım. cok saollun. allahım kımselere yasatmasıın yatıp kalkıp bunu dılıyorum..

inşallah tedaviniz en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanır yağmurcum
saol bebişim Allah razı olsun:)))
canım hoşgeldin:)
inşallah bol bebişli olur kuşum:))
yağmurummm bilgemmmm siz cevaplarmısınız .....
canım o ilaçlar, damarlar herhangi bir enfesiyondan tıkandıysa onları açmak maksatlı kullanınılıyor,kaan hoca öyle anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam:))
hoşgeldin yawru kuş memlekete:)))
gözümüz aydın tatlım inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak:)))

al yawrum al beni takibe sen al,güzel dualarınıda eksik etme :))

lorkecim tüpe geçiyorsun öyle miiiiiiiiiii???hadi hayırlısı,sevindim gerçekten biliyor musun,senin ilk denemen olcak değil mi?

lorkem hoşgeldin cnm
hosbulduk efennımm
hoşgeldin yawru kuş memlekete:)))
hosbuldum yagmurum .. nası gıdıyo ıgneler guzellıgıne bıraz zarar verecek ama bebegın ıcın degıyor dımı

lorkecim tüpe geçiyorsun öyle miiiiiiiiiii???hadi hayırlısı,sevindim gerçekten biliyor musun,senin ilk denemen olcak değil mi?

ınsallah canım ya suan bı planlama yapıyorum dosyaya hemen basvursa raporun cıkması uzun surmez dedı doktor hemen baslarız dedı ama onumuzdekı regle yetısmesı zor gıbı sanırım dıer aya bakalım nasıb evraklarım hazır benım ..gerısı hastanedekı surece baglı bıde bana uygulanaca protokole ..

ılk defa olacak bakalım hıc bı fıkrım yok kızların yazdıklarından az cok bıseyler ogrenmeye calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…