• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:52::52::52::52::52::52:aaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl ya yağmur hamilemi. Ay bu çok güzel bir haber. Nasıl mutlu oldum. uzun zamandır yoktum. bir bakayım dedim ve direk yağmurun hamile haberini okdum. Canım inşallah kandada çıkar. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Öpüyorum seni:nazar:

ceylanım yok yawrum kandırmadım
akşam bir anda karar verdim

sabah gitsem 3 saatten önce alamazdım yoğunluktan dolayı ,şimdigittim 45 dakikada elimde
ama buruk bir heyecan benımki
Rabbim sağlıklan kucağımdada gösterir inşallah:)))))))))))))))))))))))))))

sabah gitsem 3 saatten önce alamazdım yoğunluktan dolayı ,şimdigittim 45 dakikada elimde

hiç buruk olma canım göreceksin allahın izniyle saglıcakla kucagına alacaksın bu sefer iyi düşünmüşsün akşam erken veriyolar ayyyy çok sevindim yaa faceyede yazdım hemen ama meral var sadece:31::31::31::31:

bügün faceyi belki güzel haber vardır diye açmıştım çok şükür 1 hamilemiz daha oldu
darısı bizlere kızlar

umarım ikizdir canım

Ya inanmiyorum gecegwce durttu biseyler yatmadan bakayim dedim sukurler olsun yagmurumun mujdesini gordum o kdr sevindim ki canim yaa nasi da pirpir atiyodur kalbin suan ne guzel bisey bu.Rabbim saglkla tamamina erdirsin insallah cokcok mutluyum suan :21::29: insallah bu guzel haberlerin ardi arkasi kesilmez

yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHHHH
DAHA DA MÜJDELİ HABERLER ALALIM...
AYAĞINI SÜRÜ KIZ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

134.8
134.8
134.8
134.8
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yağmurum nasıl mutlu oldum sana anlatamam Rabbim'e sonsuz şükürler olsun
çok duygulandım ya seni düşünemiyorum bile kimbilir nasıl bir ruh halin vardır
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :54::54::54:
:52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:62::62::62::62::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::65::118::118::118::118::118::118:

Back
X