• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yagmurummm nasıl sevindim anlatamam, sonunda meleğine kavuştun,rabbim kucağına almayı nasip etsin. öyle aklına kötü şeyler getirme yeni yılda bebeğinle olacaksın ;):46:
ronyam kıızına çok geçmiş olsun. minicik daha ya kıyamam ben ona iğne de vurulurmuş:2: inşallah hemencecik iyileşir.

kızlar merhaba
moralim çok bozuk
varıkosel ameliyatının 8. ayındayız
test sonucları 8 milyon sayı toplam 24 milyon
hareket çok şükür yüzde 50
morfoloji yüzde 3, yüzde 4 de hafif baş anomalisi

klomen ve proxeed kullandık
ameliyatın ıkıncı ayında hamile kalmıştım ama kalbi atmadı bebeğimin alındı..

çok üzgünüz eşimle zaten test öncesi küsmüştük test vermeye bile tek gitti, morali de çok bozuktu bilemiyorum ondan mı?

aşılama olmaz mı bu değerlerle doktorum degerlere bakalım da aşılamaya gecelım demişti, sonuc böyle olunca götürmedim..

bu durumu yaşayan oldu mu? varıkosel amelıyatından cok umutluydum oysa ki...

kızlar merhaba
moralim çok bozuk

ameliyattan önce de 7 milyondu sayı.. hareket yüzde 45 ti , morf yüzde 3 tü..

çok üzgünüz eşimle zaten test öncesi küsmüştük test vermeye bile tek gitti, morali de çok bozuktu bilemiyorum ondan mı?

aşılama olmaz mı bu değerlerle doktorum degerlere bakalım da aşılamaya gecelım demişti, sonuc böyle olunca götürmedim..

günaydın güzel arkadaşlarım

boncuğumm benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım çok sıkkın :(
o kadar dikkat ediyorum nerden çıktı bu enfeksiyon :26:

canım sabunla siliyorum derken yıkıyorsun herhalde demi :111:
bu arada sende biran evvel baktır eğer geçmediyse Allah muhafaza böbreklere zarar verir
canım sizde ne üredi bizde enterobacter aerogenes diye bir bakteri üredi
hiç bir belirti vermedi kilo almasıda normaldi uzayan sarılıktan dolayı doktor bir sürü tetkik istedi orda çıktı
umarım bir daha nüksetmeden atlatırız

benım kızım da sarılık olmustu degerı yuksek degıldı ama sabıt kalmıstı ..bırde cısı gleınce cıglık atıyordu doktor uzayan sarılıgından kı 10 gun surdu ..testlerı ıstedı orada ogerendık ıdrar yolu enfeksıyonu oldugunu..

bıde kakada olması gerekn bı mıkrop ıdrarda cıktı bol bakterı ıle bırlıkte.

ege unıverıstesıne gonderdı acıl..orada da hem tahlıl hem kultur ysptırdılar bol bakterı cıkınca yatıs yapmıslardı ..5 gun kaldık..

ve 4 ay boyunca da her ay ıdrar kultur testını yaptırdım doktor tamam artık gerek yok dedı yaptırma bıraktım bu ay

cok gecmıs olsun bıran once gecer ınsallah bız hastaneden cıktıktan sonra gece koruması denen bı surup kullandık..sıze de verıdler mı ısmı ampısına ıdı..

ıgneler cok fecı bız erken cıktık hastaneden evden tedavı yaparız dıye..ıgnesı vardı 3 gun vurulacak olan ..bacaklarındna vurmuslardı yavruma daha 15 gunlukken unutamam o gunlerı

sonra ıse ay ay asıları geldı ..gıttıkce zorlasıtyor ıste ..cok cok gecmıs olsun ....bızım kız 24 saatte tedavıye cevap vermıstı ınsallah sızde de oyleolur hemen atlatır.

KizlaR kanı verdim bekliyoruu

sonucu beklıyorum bendeıkızdır ınsallah dıyecegım ama cok zor ıkız buyutmek gonlunden ne gecıyorsa o olsun ınsallah :)

kızlar merhaba
moralim çok bozuk

ameliyattan önce de 7 milyondu sayı.. hareket yüzde 45 ti , morf yüzde 3 tü..

bence morfoloji ve hareket gayet iyi.sonuçta azda olsa bir iyileşme var bence...
vitaminlere ve kürlere aralıksız devam edersen sayı ile orantılı olarak hız ve morfolojide artıp şansın çoğalır.
biz proxseedi 1 buçuk sene kullandı ve sayıdaki artışı gördük...
arısütü bal polen karışımı,omega 3 vs.kullanıyormusunuz bunları..

İyi geceler kızlar ..
Haydi yağmur'um güzel haberlerini bekliyoruz..
45 dk olmuş kızlar kan vereli birazdan açıklanır bizede yazar ..

huhuu nabarsınız bayanlar :3:
yagmurum gelmıs kki yazmıs cıkmıs yanlıslıkca cepten falanmı yazdı acaba merak ettım degerı kac cıktıkı :26:

Ronyam mınıcık kızın ıgnelere baslamıs sıfa olsun ona ...Allah yard olsun . cabucak gecer ınsallah enfeksıyonu

ekıntosum sen nasılsın cıhan bıraz duzene gırmıstır ınsallah artık zor mu nası gecıyo gunlerın

ben de bugun mısafırlerımı agırladım .. bloga da az yazar oldum tarıf yazdım bı tane esım yokken sımdıde sıze bakayım dedım az

huhuu nabarsınız bayanlar :3:
yagmurum gelmıs kki yazmıs cıkmıs yanlıslıkca cepten falanmı yazdı acaba merak ettım degerı kac cıktıkı :26:

Ronyam mınıcık kızın ıgnelere baslamıs sıfa olsun ona ...Allah yard olsun . cabucak gecer ınsallah enfeksıyonu

ekıntosum sen nasılsın cıhan bıraz duzene gırmıstır ınsallah artık zor mu nası gecıyo gunlerın

ben de bugun mısafırlerımı agırladım .. bloga da az yazar oldum tarıf yazdım bı tane esım yokken sımdıde sıze bakayım dedım az

benimde aklımdan şimdi sen geçtin..
zaten az giriyorum şimdilerde de az karşılaşıyoruz iyice
ben yorgunummmmmm lorke.uykuya hasretim misafirim de oluyor çok.yoruluyorum iyice sütüm bile azalıyor yorgunluktan.birde bugün aylarrrrr sonra ilk adetimi oldum.vücudum çok değişik:((

Back
X