- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.121
Kızlar tüp bebekte rahim filmi , histereskopi , transferlerim , opularım hep sancılı geçti ..
O ameliyathanelerde çok baygınlıklar geçirdim..
Rabbim'e hamd olsun ki sonu güzel oldu ..
Şuan gebelik takibi olarak hastanemden memnunum , kalabalık işim çok uzun süre sonra bitiyor , dr kendi bakıyor bana bilgi vermiyor , monitör yok , resim yok bütün bunlara rağmen ..
Ama doğuma gelince 8-10 kişilik odalar , asistanlar giriyormuş doğuma o takibimizi yapan dr'lar değil ..
Birde sancıyı kaç saat kaç gün çekeceğin belli değil .. o anda ağrı kesicide alamıyorsun ..
Ama sezeryandan sonra ağrı kesici al , bebek doğmuş oluyor ..
Önceliğim oğlumun sağ sağlim gelmesi ama kafamda çok karışık ..
ceylannnnn ne güzel çıkmışın sen öyle fotolarda sana da kocaman maşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benım kızım da sarılık olmustu degerı yuksek degıldı ama sabıt kalmıstı ..bırde cısı gleınce cıglık atıyordu doktor uzayan sarılıgından kı 10 gun surdu ..testlerı ıstedı orada ogerendık ıdrar yolu enfeksıyonu oldugunu..
bıde kakada olması gerekn bı mıkrop ıdrarda cıktı bol bakterı ıle bırlıkte.
ege unıverıstesıne gonderdı acıl..orada da hem tahlıl hem kultur ysptırdılar bol bakterı cıkınca yatıs yapmıslardı ..5 gun kaldık..
ve 4 ay boyunca da her ay ıdrar kultur testını yaptırdım doktor tamam artık gerek yok dedı yaptırma bıraktım bu ay
cok gecmıs olsun bıran once gecer ınsallah bız hastaneden cıktıktan sonra gece koruması denen bı surup kullandık..sıze de verıdler mı ısmı ampısına ıdı..
ıgneler cok fecı bız erken cıktık hastaneden evden tedavı yaparız dıye..ıgnesı vardı 3 gun vurulacak olan ..bacaklarındna vurmuslardı yavruma daha 15 gunlukken unutamam o gunlerı
sonra ıse ay ay asıları geldı ..gıttıkce zorlasıtyor ıste ..cok cok gecmıs olsun ....bızım kız 24 saatte tedavıye cevap vermıstı ınsallah sızde de oyleolur hemen atlatır.
sonucu beklıyorum bendeıkızdır ınsallah dıyecegım ama cok zor ıkız buyutmek gonlunden ne gecıyorsa o olsun ınsallah :)
334.3:)))) çok mutluyum
esra ada ile konuşmuşsun...bir yanlış anlama uğruna dinlemeden gitti beni.
hala içimde ne kadar üzüldüm gitmesine(((((((
nasılmış?
Meleğim sağolsın ..git git canım kaçırma :)
canım iiyi olmana sevindim, inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın, şimdiden düşünme daha var doğuma, pamuğun doğum korkusu geldi aklıma internetten seyredip seyredip ben nasıl doğurcam diyodu :))
evt bence de çok güzel olacak , o kilolar çok yakışacak ona:)
anlattığın gibi ise kendine güzel bir özel doktor bul bilgem....ben senin yerinde olsam öyle yapardım.
hiç kafan karışmasın.Rabbime sığın...
canım ya ağzına sağlık:)))HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..
Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....
lorkem sanki hala rüyadayım,sakın benı çimdiklemeyin:)))Canım ya cok zordur emınım .. herkes uykudan dem vuruyo ılk aylarda genelde .. ooo hakkaten yaa 11 ay olmus regl olmayalı dımı ne degısık olmustur yenı ergen olmus gıbı
ayy ne guzel yaa
amin esram darısı başına inşallahv vede tüm isteyen arkadaşlarıma:))Bu deger ıkız gebelıge uygunmu ?
Yanı benım anladıgım kadırylan tek suan sankı
ay cok sevınclıyım ama
rabbım korusun
yagmırıma bagslasın ınsallahhhhhhh
bende öok mutluyum mellekim,göklerdeyim sanki:)))Rabbime emanet yawrum:))yağmurummmmmmmmmmm çok mutluyumm:)) evinde içinde gülümseyerek dolaşıyorum :)) şişko fotolarınıda görmek nasip olacak
Kızlar tüp bebekte rahim filmi , histereskopi , transferlerim , opularım hep sancılı geçti ..
O ameliyathanelerde çok baygınlıklar geçirdim..
Rabbim'e hamd olsun ki sonu güzel oldu ..
Şuan gebelik takibi olarak hastanemden memnunum , kalabalık işim çok uzun süre sonra bitiyor , dr kendi bakıyor bana bilgi vermiyor , monitör yok , resim yok bütün bunlara rağmen ..
Ama doğuma gelince 8-10 kişilik odalar , asistanlar giriyormuş doğuma o takibimizi yapan dr'lar değil ..
Birde sancıyı kaç saat kaç gün çekeceğin belli değil .. o anda ağrı kesicide alamıyorsun ..
Ama sezeryandan sonra ağrı kesici al , bebek doğmuş oluyor ..
Önceliğim oğlumun sağ sağlim gelmesi ama kafamda çok karışık ..
yagmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun aklıma geldı bana soz vermıstın
kızım olursa adını koyacam dıye:))))))
eger dedıgını unutursan ınan tek tek sayfaları arar o yazsmayı delil olarak kullanırım
yagmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun aklıma geldı bana soz vermıstın
kızım olursa adını koyacam dıye:))))))
eger dedıgını unutursan ınan tek tek sayfaları arar o yazsmayı delil olarak kullanırım
:)))))))))kız ne zamn söz verdim:)))))))))
şaka şaka hatırladım
eşim erkek olursa kutlu doğum haftasında bebeğimizin var olduğunu öğrendiği için adınu Muhammed koyacağım dedi yani ilk ismi o olacak yanında bir isim daha olacak
eğer kız olursada ben hep hz. meryemden meryem koyacağım diyordum tabi ilk ismi ,ben tek isim sewmiyorum ikinci isimde koyarım
ama anlamı güzel olsun,öyle taş ,toprak,ağaç ismi olmasın esracım
çiçek ismi olabilir
analamı çok önemli benim için,hadi bul bakalım ismi
meryeme uysun soyadımı biliyorsun onada uysun:)))))
ne yırtması
yırttık biz kızım yagmur düşünsün
bilgem aldınmı sırtın için falan yastık benim çok şükür bel sırt agrım yok sayılır sadece çok yattıgımda az sırtımın yanları agrıyo ama bu agrılar bende öncedende vardı romatizmadan dolayı hamilelikte aslında benim hiç bi sıkıntım olmadı romatizma mahvetti sadece beni
bi kaç kıyafet anadizi bide oto koltugundan başka bişey almadım ben daha yaa çokmu yavaşım ne:26::26::26:
bilgem aldınmı sırtın için falan yastık benim çok şükür bel sırt agrım yok sayılır sadece çok yattıgımda az sırtımın yanları agrıyo ama bu agrılar bende öncedende vardı romatizmadan dolayı hamilelikte aslında benim hiç bi sıkıntım olmadı romatizma mahvetti sadece beni
bi kaç kıyafet anadizi bide oto koltugundan başka bişey almadım ben daha yaa çokmu yavaşım ne:26::26::26:
Ceylan almadım şimdilik idare ediyorum çokta zorda kalırsam alıcam .. Bende bir formül buldum ..
Eşim gidince arkadasından yatmıyorum artık .. Yatınca ağrım başlıyor ..
Onun yerine gündüz 1 saat uyuyorum ..
Böylece gece sırt ağrım azaldı biraz ..
Ben bebek kıyafetlerini bitirdim ..
6. ayına kadar giyeceği herşey tamam ..
Çok fazla dışarı çıkmadığım için erkenden bitirdim ..
Anakucağı , oto koltuğu , nevresim takımı uyku seti vs vs bunlar kaldı ..
Bunlarıda yatağı alınmadan alınmıyor ..
Ölçüleri uymuyor çünkü..
Şimdi mobilya beşik mi yoksa park yatak mı alsam onda kararsızım ..
Kızlar bu konuda bana fikir verebilirsiniz
Ceylan almadım şimdilik idare ediyorum çokta zorda kalırsam alıcam .. Bende bir formül buldum ..
Eşim gidince arkadasından yatmıyorum artık .. Yatınca ağrım başlıyor ..
Onun yerine gündüz 1 saat uyuyorum ..
Böylece gece sırt ağrım azaldı biraz ..
Ben bebek kıyafetlerini bitirdim ..
6. ayına kadar giyeceği herşey tamam ..
Çok fazla dışarı çıkmadığım için erkenden bitirdim ..
Anakucağı , oto koltuğu , nevresim takımı uyku seti vs vs bunlar kaldı ..
Bunlarıda yatağı alınmadan alınmıyor ..
Ölçüleri uymuyor çünkü..
Şimdi mobilya beşik mi yoksa park yatak mı alsam onda kararsızım ..
Kızlar bu konuda bana fikir verebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?